עבור לתוכן

כמה שאלות על תוכניות וחבילות

Featured Replies

פורסם

למען הסר ספק- באורנג כל מי שיביא חשבונית יקבל את ההנחה... זתומרת שאם החבילה עולה 159 עם הנחה של 49 לרוכשי מכשיר, אם תביאו אחד מבחוץ עם קבלה תקבלו את החבילה ב110.

שלום לך !

אם אני קונה מחנות פרטית פלאפון מסכן באיזה 100 שקל , אני עדיין אוכל לקבל את התוכנית לסטודנטים ב110 ?

יש איזה מחיר מינימום לדבר הזה ?

פורסם

אמת, תוכל לקבל את ההנחה, רק שים לב שתהיה חייב להתשמש במכשיר הזה (מתבצעת בדיקה אחת לחודש).

פורסם
  • מחבר

אמת, תוכל לקבל את ההנחה, רק שים לב שתהיה חייב להתשמש במכשיר הזה (מתבצעת בדיקה אחת לחודש).

1.ואם לא משתמשים ? מה יעשו ? הם פתאום יתחילו להעלות לי את התשלום בלי להודיע ?

2.אפשר לקנות את המכשיר בכל חנות פרטית ?

3.בנוסף , התוכנית הזאת יחסית לתוכניות סטודנטים אחרות שיש היום ושהיו נחשבת משתלמת ?

פורסם

1.ואם לא משתמשים ? מה יעשו ? הם פתאום יתחילו להעלות לי את התשלום בלי להודיע ?

2.אפשר לקנות את המכשיר בכל חנות פרטית ?

3.בנוסף , התוכנית הזאת יחסית לתוכניות סטודנטים אחרות שיש היום ושהיו נחשבת משתלמת ?

1.חייבם לבצע לפחות שיחה אחת בחודש על מנת לקבל את ההנחה. יכולה להיות אפילו של שנייה אחת. כל חודש שתבצע שיחה תקבל את ההנחה, אפילו אם בחודש הקודם לא קיבלת משום שלא ביצעת שיחה.

2. אפשר מכל חנות רק צריך להביא אישור רכישה תקין שמכיל את כל הפרטים.

3.לדעתי היא די משתלמת... אולי יש תוכניות אחרות שזולות בכמה שקלים אבל בזו ההנחה היא קבועה לכל זמן שתהיה בתוכנית, ולא מותנית ברמת שימוש כלשהי (מלבד השימוש הבודד בחודש)

פורסם
  • מחבר

1.חייבם לבצע לפחות שיחה אחת בחודש על מנת לקבל את ההנחה. יכולה להיות אפילו של שנייה אחת. כל חודש שתבצע שיחה תקבל את ההנחה, אפילו אם בחודש הקודם לא קיבלת משום שלא ביצעת שיחה.

2. אפשר מכל חנות רק צריך להביא אישור רכישה תקין שמכיל את כל הפרטים.

3.לדעתי היא די משתלמת... אולי יש תוכניות אחרות שזולות בכמה שקלים אבל בזו ההנחה היא קבועה לכל זמן שתהיה בתוכנית, ולא מותנית ברמת שימוש כלשהי (מלבד השימוש הבודד בחודש)

אוקי ,

אם אני רוצה לעשות את התוכנית ב110 של סטודנטים.

מצאתי מישהו מהמשפחה שצריך מכשיר פלאפון ,

בעצם אם אני קונה אותו על חשבוני , אני אקבל 110 , למרות שהוא ישתמש בו נכון ?

אבל אם אני אשתמש בניתוק זיקה , וארכוש בחנות מכשיר למישהו מהמשפחה שלי זה בעצם לא טוב ?

ז"א , אם אני רוצה לקנות מכשיר למישהו אחר בשביל לקבל את התוכנית ב110 , זה חייב להעשות דרך אורנג' , ולא קניה דרך חנות פרטית ? (כי אם אני קונה מחנות פרטית הם יבדקו אם אני משתמש בו..)

פורסם

מה שחשוב זה שתהיה לך חשבונית עם השם שלך ביד, לא משנה המקור של המכשיר.

אם אתה עושה את זה בניתוק זיקה, חשוב מאוד אתה תהיה זה שישתמש במכשיר - הם בודקים את זה פעם בחודש לפחות (ע"י בדיקה פשוטה של ה-IMEI הרשום אצלם כנגד ה-IMEI שבו משתמשים בפועל). ייתכן שאם תרכוש את המכשיר דרכם זה לא ישנה, אבל אם לא תרכוש דרכם לא תוכל לעשות את הטריק.

פורסם

אתה חייב להשתמש במכשיר לפחות אחת לחודש. אם קונים מאורנג אז לא חייב להשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

אתה חייב להשתמש במכשיר לפחות אחת לחודש. אם קונים מאורנג אז לא חייב להשתמש בו.

למשך כמה חודשים צריך לעשות בו שימוש לפחות פעם בחודש ?

הם מפסיקים לבדוק בשלב מסוים את השימוש במכשיר הזה ?

פורסם

לא.

ההנחה על התוכנית אינה מוגבלת בזמן, ואתה תקבל אותה כל עוד אתה נמצא בתוכנית

יחד עם זאת, בחודש שבו לא תבצע שימוש במכשיר - לא תקבל את ההטבה.

פורסם
  • מחבר

לא.

ההנחה על התוכנית אינה מוגבלת בזמן, ואתה תקבל אותה כל עוד אתה נמצא בתוכנית

יחד עם זאת, בחודש שבו לא תבצע שימוש במכשיר - לא תקבל את ההטבה.

ואי ..זה נשמע קצת הזוי .. ואם עוד שנתיים המכשיר שקניתי מתקלקל ומת סופית ? אז אני אתחיל לשלם 165 לחודש במקום 110 ?

אם זה ככה אז ממש לא כדאי לקנות מחנות פרטית ..

פורסם

מתקלקל המכשיר? אז אתה צריך לקנות חדש, לא ? ואז אתה גם עובר לתוכנית חדשה, ומקבל בה זיכוי על המכשיר החדש.

פורסם
  • מחבר

מתקלקל המכשיר? אז אתה צריך לקנות חדש, לא ? ואז אתה גם עובר לתוכנית חדשה, ומקבל בה זיכוי על המכשיר החדש.

אם אני קונה מחנות פרטית אני לא צריך לעבור תוכנית ... אני אשאר עם התוכנית הזאת וזה יעלה לי פתאום ל160 שקל בחודש (!)

פורסם

הנקודה היא, שגם על מכשיר חדש שתקנה בחנות פרטית (הרי יש חשבונית על החדש) תוכל לעשות ניתוק זיקה באותה המידה, ולקבל זיכוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים