עבור לתוכן

גלקסי 2 עם 16 גי"גה אומר שהוא מתמלא בזמן שהוא לא מלא בזיכרון. ?

Featured Replies

פורסם

גלקסי 2 עם שש עשרה גי"גה.

עכשיו שמתי לב שאני מסתכל באחסון במנהל המשימות יש שלוש קטגרויות כאלה, אחד : אחסון מערכת שכמעט מלא : 1.79GB מתוך 1.97GB

אחסון טלפון פנימי שלא מלא : 6.14GB מתוך 11.50GB

וכרטיס SD שהוא 0.00B מתוך 0.00B. כי אין לי כרטיס SD

עכשיו הבעייה היא שכל הזמן האחסון מערכת מתמלא שאני מתקין דברים והפלאפון מודיע לי למחוק דברים כי הזיכרון מתמלא ובינתיים יש לי עוד איזה חמש ג"יגה באחסון טלפון פנימי.

איך אני מסדר את זה? שכל מה שאני מתקין יילך לאחסון טלפון פנימי איפה שיש 11 ג"יגה במקום שיילך לאחסון מערכת שמתמלא מהר?? אפשרי להעביר עכשיו ידני ? או עם תוכנה?

תודה מראש :)אלעד.

פורסם

שלום אלעד.

אחסון מערכת זה המקום בו מותקנות כל האפליקציות וקבצי המערכת ולשם אין לך גישה (בלי אפליקצייה מתאימה).

אחסון טלפון פנימי זה המקום בו נשמרות התמונות ושם אתה יכול לשמור קבצים.

בעיקרון, אלו הן שתי מחיצות נפרדות. אם אתה ממלא את אחסון המערכת, אין לך עוד 5GB, כי הם אחסון טלפון פנימי.

עד כאן הסברים.

אפשר להעביר אפליקציות לאחסון פנימי. יש תמיכה ברמת מערכת ההפעלה (מגרסא 2.2 אאל"ט):

כנס להגדרות --> ישומים --> ניהול יישומים --> שם תיכנס לאיזושהי אפליקצייה --> יש כפתור "העבר לכרטיס זיכרון".

* אני לא בטוח שאלו הם השמות בעברית, תרגום שרירותי.

** לא כל האפליקציות ניתנות להעברה לכרטיס הזיכרון (זיכרון טלפון פנימי).

לחילופין, אתה יכול לעשות את ההעברה באמצעות אפליקצייה מתאימה, לדוגמא- App 2 SD.

פורסם
  • מחבר

שלום אלעד.

אחסון מערכת זה המקום בו מותקנות כל האפליקציות וקבצי המערכת ולשם אין לך גישה (בלי אפליקצייה מתאימה).

אחסון טלפון פנימי זה המקום בו נשמרות התמונות ושם אתה יכול לשמור קבצים.

בעיקרון, אלו הן שתי מחיצות נפרדות. אם אתה ממלא את אחסון המערכת, אין לך עוד 5GB, כי הם אחסון טלפון פנימי.

עד כאן הסברים.

אפשר להעביר אפליקציות לאחסון פנימי. יש תמיכה ברמת מערכת ההפעלה (מגרסא 2.2 אאל"ט):

כנס להגדרות --> ישומים --> ניהול יישומים --> שם תיכנס לאיזושהי אפליקצייה --> יש כפתור "העבר לכרטיס זיכרון".

* אני לא בטוח שאלו הם השמות בעברית, תרגום שרירותי.

** לא כל האפליקציות ניתנות להעברה לכרטיס הזיכרון (זיכרון טלפון פנימי).

לחילופין, אתה יכול לעשות את ההעברה באמצעות אפליקצייה מתאימה, לדוגמא- App 2 SD.

אוקי תודה על ההסבר , ניסיתי את מה שאמרת, נכנסתי להגדרות->ישומים ומקורות->נהל יישומים והלכתי לקטגוררית הכל,

כשאר לחצתי על אפליקצייה קיבלת מ"ס אפשרויות: הסר התקנה, העבר לכרטיס SD , נקה נתונים, מחק מטמון.

כאשר לחצתי על העבר לכרטיס SD , קיבלתי התראה שאין לי כרטיס SD שמחובר לפלפאון

לגבי התוכנה, כבר ניסיתי אותה והיא לא עוזרת לי מפני שאין לי כרטיס SD להעביר אליו את הקבציים,

מה לעשות ? האם הזיכרון הנוסף של הכ-5GB שקיים לי באחסון הטלפון הפנימי יכול לשמש לי כמקום למשחקים ואפליקציות? איך אני יכול להעביר לשם אפליקציות מהאחסון מערכת אל האחסון טלפון פנימי??

תודה מראש

אלעד

פורסם
  • מחבר

מקפיץ (:

פורסם

מעניין..

משום מה הייתי בטוח ש-App2SD מעבירה לזיכרון הפנימי (שגם נקרא SD לעיתים), מסתבר שלא..

אתה יכול לקנות כרטיס זיכרון (לא יקר- 2GB עולה 20 ש"ח, 4GB עולה 25 ש"ח) או למחוק אפליקציות מיותרות. (כנראה) יש לך המון, תבדוק אם אתה באמת צריך את כולן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים