עבור לתוכן

מעוניין לקנות סמארטפון מבוסס Android בתקציב של עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מהיכרות אישית וממושכת עם האטריקס (מה שאני בטוח שאין לאף אחד שממליץ עליו)-אל תקנה אותו. מדובר בחרא של מכשיר. נכון על הנייר הוא נראה טוב אבל לא ברור איך מוטורולה הצליחה ליפול מהנייר למציאות כל כך בחדות. מכשיר פשוט גרוע. אפילו האייס של סמסונג יותר טוב משמעותית. אין לך מושג כמה רכשו אותו ואחרי שבוע "התחרטו" ובאו להחליף.

פורסם

אתה יכול לפרט?

פורסם

תראה, לא מדובר פה על מכשיר שלא נדלק או שלא עושה דברים בסיסיים.

אבל, אחרי שימוש של כמה דקות איתו ואז עם אחד ממקביליו במחיר - אפילו גלקסי S1 ! - מיד מרגישים שמדובר במכשיר נחות.

נתחיל מזה שהמסך שלו חיוור במקרה הטוב ומציג צבעים מכוערים במקרה הפחות טוב.

הטאצ' שלו איטי ומיושן, מתאים לכל היותר למכשירים שנמכרו בשנה שעברה.. ובטח לא למכשירים ברמת המחיר שלו.

הפונטים קטנטנים ללא שום אפשרות לשנות אותם! להגדיל לשנות כלום. רק אחרי שעה של חיפושים במרקט מצאתי אפליקציה שתומכת בדבר הזה ומצליחה להגדיל אותם קצת.

הרזולוציה של המסך לא מאפשרת עבודה נוחה, ובטח לא קריאה של מסמכים או כל דבר כזה.

תוסיף לזה שאי אפשר כל כך לעדכן לו את הגירסא/להתקין גירסא לא רשמית כלשהי.

זז לאט ונתקע כל הזמן.

מוטורולה שמו עליו את המוטובלור המציק שבחצי מהמקרים לא נותן להפעיל את המכשיר בפעם הראשונה אלא רק אחרי מלחמה של איזה עשרים דקות.

שיהיה ברור - אני לא מדבר על מכשירים משומשים/מחודשים או משהו כזה - אני מדבר על מכשירים חדשים מהקופסא. כולם מעפנים. בערך חצי מהם חזרו. לא תצליח למצוא אחד אצלנו במרכז שימליץ על מכשיר כזה.

פשוט מכשיר לא כיפי, בטח לא ביחס לכמה שהוא עולה.

יש עוד סיבות אבל זה מה שעולה לי כרגע לראש.

הייתי לוקח בכיף את הACE מאשר אותו - למרות שהACE נחשב מקביל של הDEFY+!

פורסם

בתור בעלים של ATRIX אני לא מסכים עם זה מעלי.

אני חושב שהצבעים שלו הרבה יותר אמיתיים מאשר ב-SG2 שכה משבחים את המסך שלו - הוא נראה כאילו פשוט העלו את הקונטרסט ברמות מטורפות והשוותי אותו אחד לאחד מול SG2 של חברים והרבה יותר אהבתי איך שרואים באטריקס, למעשה זו אחת הסיבות שהעדפתי אותו.

בנוסף הרזולציה הגבוהה יותר שלו מראה יותר מידע בניגוד לבסיסית שיש בהרבה מכשירים וזה מבחינתי חובה בכל מכשיר שאחפש להחליפו.

אני לא שמתי לב לשום עניין עם הפונטים.

לא נתקע לי כמעט בכלל.

הוא יותר מענה על כל הצרכים שלי.

אם אתה קונה בחנות פרטית מכשיר של AT&T ניתן לעדכן לו רום ל-CM7 עם Gingerbread, ויש גם בטא של ICS עד כמה שידוע לי.

אישית בטעות שברתי לו את המסך, ואני שוקל עכשיו אולי לקנות SENSATION במקום או לחכות ל-Xperia S של סוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים