עבור לתוכן

מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית, כמה שאלות!

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית.

כמה שאלות:

1. האם יש דגשים , דברים שכדאי לשים לב\לדעת לפני שאני קונה , אשמח לדעת!!

2. האם יש סכנה בשימוש במטען לא מקורי?

3. האם כשאני קונה מכשיר שמגיע רק עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית) האם דבר זה יגרום לאחר מכן לבעיות? איפה אפשר לעדכן את המכשיר לעברית מלאה? האם זהו תהליך מסובך\מסורבל? האם ניתן לעשות זאת ברשתות הסלולריות??

4. מה האחריות צריכה לכלול בד"כ?

5. אני מעוניין כרגע לקנות בחנות IVORY סניף רחובות את המכשיר, בעיקר משום שהיא קרובה לביתי, האם זהו שיקול חשוב? האם בד"כ לקוחות חוזרים לאחר הקנייה לחנות ? או שאני יכול לקנות גם בלב שקט בחנויות באיזורים אחרים (ת"א , המרכז וכו')

6. יש רום מומלץ שניתן להתקין? מי מתקין את הרומים? כמה זה אמור לעלות?

אני ממש חדש בנושא ולא מבין כלום בכל הנושא הזה של הסמארטפונים והאנדרואיד, אשמח אם תענו לי על השאלות ותוכלו לשפוך לי מעט אור על הנושא, כי אני ממש מבולבל!

תודה רבה לעונים!!!

פורסם

1. לא במיוחד

2. לא, כל עוד הוא נורמלי

3. לא, אפשר, יש מדריכים אז לא מסובך, רשתות סלולר לא יעשו לך את זה

4. לא נזקים פיזיים, ברגע שתשים גרסה אחרת (עברית מלאה למשל) אז רוב החנויות לא יכבדו את האחריות

6. כל אחד והטעם שלו... בחר משהו ותתקין, אתה, לבד = חינם מישהו = $$$

פורסם

חיפוש היה עונה לך על השאלות

1. תבדוק מי היבואן במקרה שאתה רוכש מאייבורי. תבדוק מה עשו קודם למכשיר (התקינו עליו עברית, החליפו רום וכו'), בנוסף תבדוק שאתה מקבל את המטען המקורי, ושאתה מקבל כרטיס זכרון במקרה שאתה אמור לקבל

2. לא סכנה מיוחדת

3. מה הכוונה בעיות? אפשר לעדכן בצורה עצמאית ואפשר לעדכן בחנות, לא מסובך. ברשתות-לא נראה לי שהם יתעסקו במכשיר לא שלהם

4. בדיוק מה שזה נשמע לך

5. לא נשמע לי רעיון טוב לקנות מהם. תקנה מחנות שמתמחה בפלאפונים, אחת ידועה כטובה, וכזאת עם מעבדה עם נסיון (אף אחד מהדברים לא תקף לאייבורי)

6. תבדוק בIANDROID. מי מתקין רומים? כל מי שרוצה. יש כאלו שיתקינו בשבילך בתשלום, אפשר להתקין לבד בחינם באותו התהליך.

7. עוד חודש הפלאפון שלך יקבל עדכון לגרסה מספר 4, במקרה שהחנות התעסקה עם המכשיר, או שהחברה הסלולארית התקין את הגרסה שלו (שזה די גרוע), אולי תהיה בעיה לקבל את העדכון אוטומטית וצריך יהיה לעדכן ידנית (תתאם עם החנות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים