פורסם 2012 בינואר 3113 שנים שלום לכולם,אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2.יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ?תודה
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים אין לי מדריך, אבל סינכרון PIM לגוגל+Titanium Backup צריך לעשות את העבודה (צריך Root)...
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים עזוב אותך משטויות - הזכרונות מגובים על השרת של גוגל אוטומטית.תעתיק את התמונות, מוסיקה וסרטים, ואת כל התוכנות תוריד מהמרקט ותתקין מחדשימנע ממך כאבי ראש של תאימות
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים תעשה רוט, תגבה הכל עם הטיטניום...SMS = תוכנה בשם SMS BACKUPיומן, אנשי קשר = סנכרון מול גוגלתוכנות = כאמור טיטניום
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים ^^ TB מגבה גם את ה- SMS. לגבי ה- Whatsapp צריך לבצע גיבוי בתוך התוכנה, ואז להעביר את הקובץ/תיקיה למכשיר החדש לאותו path שהיה/היתה, או לגבות את התוכנה ב- TB ולשחזר במכשיר החדש...מומלץ לא לעשות גיבוי Batch ב- TB אלא רק לתוכנות שאתה צריך והמידע שלהן (לא תוכנות מערכת).אין rootמומלץ לעשות Root.עזוב אותך משטויות - הזכרונות מגובים על השרת של גוגל אוטומטית.תעתיק את התמונות, מוסיקה וסרטים, ואת כל התוכנות תוריד מהמרקט ותתקין מחדשימנע ממך כאבי ראש של תאימותלא מדויק, רק אם מוגדר שהמידע יגובה בגוגל, אז הוא מגובה.אם הוא יתקין מחדש מהמרקט, כל המידע ששמור לכל תוכנה לא ישוחזר.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר לגבי ה- Whatsapp צריך לבצע גיבוי בתוך התוכנה, ואז להעביר את הקובץ/תיקיה למכשיר החדש לאותו path שהיה/היתהלא עבד. הווטסאפ במכשיר החדש דורס את הגיבוי מהישן.כדי להשתמש בטיטניום צריך רוט בשני המכשירים או רק בישן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.