עבור לתוכן

מה יותר טוב/נוח/סאונד מעולה והכל ביחד? Steelseries siberia v2 |VS| Razer Carchar

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה..

1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול :

.

עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10.

-פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח.

פה יש 7.1 של כרטיס קול? (כי זה מה שיש לי).

חסרונות:

1-הרבה אומרים שהן האוזניות לא טובות + המיק' לרוב נשבר...

2-הסאונד נמוך יחסית.

3-הנה החיסרון אם תקראו פה תראו ישר שהוא קנה היה לו בעיה במיק' http://www.techsupportforum.com/forums/f25/steelseries-siberia-v2-headset-623113.html, הנה עוד בעיה של הסיריה אחרי שהוא קנה =/ http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=285415

2.אני רוצה ואני הולך בכיוון יותר ל- Razer Carcharias מכיוון שהתחברתי אליהן יותר...אמרו שהן נוחות מאוד ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים וראיתי שהאוזניות שהן בצבע שחור ממש טובות + המיק' שלהם והנה סרטון של רייזר צ'ריוס סרטון מצויין שמסביר הכל מהכל!

Razer Carcharias Review.

עכשיו פה לפי הסרטון של הילד הנחמד שמסביר הכל ממש טוב נראה לי שאני אקח את האוזניות של רייזר כי רואים איפה בידיוק נוח, עוצמה טובה , מיק' ועוד מלא דברים ואני לא יודע מה לבחור מבין השתיים! גם פה קיבלו 9/10.

-פה ראיתי מבחן בסרטון הזה של המיק' שהוא מדבר ולא כלכך אהבתי את הדיבור כי לא שומעים כזה דיבור חלק...

פה יש 7.1 של כרטיס קול? (כי זה מה שיש לי).

חסרונות:

1-אני לא רואה כלכך חסרונות פה באוזניות הללו אבל מכיוון שהמיק' לא נשמע לי טוב זה החיסרון היחיד!

2-אין בחירת צבעים כמו ב-SS SIBERIA V2.

תמונה של הרייזר :

עכשיו אני לא יודע מה לבחור ביניהם יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני בטוח שאחת מן האוזניות והמיק' תצדיק את המחיר שאני אקנה והכל למטרת 90% גיימינג, 7.5% מוזיקה, 2.5% סרטים!

אז תגיעו איתי להחלטה מבין 200 עד 400 איזה אוזניות יותר טובות לקנות מבין השתיים אני חייב את העזרה שלכם, אני רוצה לדעת מה יותר טוב מבחינת נוחות, שמע, דיבור וצבע. יופי זה אני בוחר.

אם יש לכם מה להוסיף מבחינת חסרונות/יתרונות לשתיים אני אשמח שתוסיפו ואני אקח הערות אלו לתשומת לבי.

נ.ב.

שלא יהיו בעיות של עדכונים/התקנות יש לי WINDOWS 7 64VIT HOME P - יש לי עכבר G500 של לוג'יטק ויש לי איתו בעיות בהתקנה, הוא עובד למרות הכל!

אז בבקשה אני סומך עליכם לפי ההצבעת סקר והכל לבחירכתם!

תודה, איציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים