עבור לתוכן

טבלט עד 300 דולר - touchpad של HP או משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות טבלט זול בגודל של כ-10 אינצ' לשימוש בלימודים. התקציב יחסית נמוך ועומד על 250-300 דולר (לקניה בארה"ב)

אחת האופציות שראיתי הוא ה-touchpad של HP שמגיע עם 32 ג'יגה מובנים ועולה כ-250 דולר באיביי לפני משלוח לישראל.

אשמח לקבל עליו דעה, בעיקר מה רמת התמיכה שלו באנדרויד ברום הנוכחי הקיים (CM9 או CM7)

האם יש טבלט עדיף במחירים האלו?

פורסם

בגדול, לא קיימים טאבלטי 10" זולים.

כמו שציינת, יש את ה-TouchPad וכמו כן יש את ה- Archos 101 Internet Tablet 8GB אשר מגיע עם חומרה מיושנת, אנדרואיד 2.2 וללא מרקט שתוכל לרכוש בעבור 250$ לערך.

יש את ה-Archos 101 G9 8GB ב-300$: מעבד כפול ליבה במהירות 1Ghz, אנדרואיד 3.

כמו כן אתה יכול לחפש "מציאות" באיביי בדמות טאבלטים סיניים עלומי שם, אם כי לא הייתי ממליץ על כך.

אם אתה מוכן להתפשר על הגודל, יש לך הרבה יותר אפשרויות, ע"ע בדיון הטאבלטים הזולים (עד 150$), או שמישהו כאן יתן לך דגמים לא-סיניים.

אם נחרוג מעט מהתקציב:

Lenovo K1 Ideapad: Tegra 2 כפול ליבה ואנדרואיד 3.1 שעולה 330$.

Acer Iconia Tab A500: Tegra 2 כפול ליבה, אנדרואיד 3 שתוכל לרכוש בעבור 370$.

** ייתכן ותמצא מחירים זולים יותר באיביי**

לגבי ה-TouchPad, כמו שאתה רואה אין יותר מידי אפשרויות, והוא בהחלט בחירה טובה. אנדרואיד רץ עליו בסדר (או כך לפחות אני מאמין). אפשר להתקין עליו אפילו Ubuntu! אתה מוזמן להתעדכן המצב הפיתוח (של אנדרואיד) למכשיר בפורומים של xda-developers וספציפית כאן.

אם אני לא טועה, יהיה למכשיר CM9, כבר יש אלפא/בטא.

פורסם
  • מחבר

מה עדיף - ללכת על טבלט כמו ה-touchpad עם תמיכה לא ברורה באנדרויד או לקנות טבלת סיני כמו ה-onda vi40?

ה-K1 קצת מעל התקציב שלי, 300 דולר זה הרף העליון - כשהמטרה להשאר באזור ה-250 בשלב הזה.

פורסם

לטעמי TouchPad.

ואתה יכול להיות בטוח שימשיכו לפתח בשבילו עוד הרבה זמן, במכשירים סיניים אין פיתוח כלל.

פורסם

תיקון קל... יש פיתוח לסיניים, פשוט לא לכל סיני

פורסם

טוב, אז לא באותה רמה וכמות (?)

פורסם

::)

חוץ מXDA יש עוד קהילות, במיוחד לטאבלטים הסיניים... תכירו, http://www.slatedroid.com/

בכל מקרה, בXDA כל עוד יש מספיק אנשים עם מכשיר מסוים באופן טבעי יתחיל גם פיתוח

פורסם

אם אתה יכול להשיג אותו, קח את הHP

למרות שמבחינת, חיבורים וכו'... הייתי שוקל טאבלט סיני שמריץ ICS

פורסם
  • מחבר

חשוב רק לציין לכל מי שקורא שהתמיכה באנדרויד חלקית מאוד עדיין וכוללת הרבה באגים - לדוגמה אין ניגון סרטים מיוטיוב ואין אפשרות להשתמש במצלמה של המכשיר.

בנוסף קיימות עדיין בעיות בהעברת קבצים למכשיר.

לכל מי ששוקל כמוני מומלץ לקחת את הדברים האלו בחשבון

פורסם

הONDA VI40 נראה די טוב.

גם אני מחפש טאבלט 10 זול, ושמתי עין עליו

אם אתה ממהר , יש הנחה של 15$ בPANDAWII, שיוצא לך 205 סה"כ לטאבלט 10 אינץ עם ICS

פורסם
  • מחבר

אני בודק את האופציה הזו ברצינות

עריכה:

אחרי בדיקה קצרה, יוצא כי הזמנה של הלנובו K1 תצא כ-1400-1500 שח כולל משלוח ומיסים לארץ.

אני מתחיל לחשוב עליו כאופציה טובה בהרבה מה-touchpad, בעיקר כי יש לו תמיכה מלאה באנדרויד.

למשהו יש ביקורות עליו?

פורסם

מצאתי אחד עם 16GB. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

ה-touchpad? יש הרבה כאלו...

הבעיה שכמעט כל מי שמוכר אחד כזה בארץ, חי בסרט שהם שווים 1200-1300 שקל.

פורסם

לא, הVI40

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים