פורסם 2012 בינואר 2513 שנים מכשיר הנוקיה יותר זול ועם מצלמה של 12 מגה פיקסל לעומת המוטורולה מכשיר חדש יותר עם מערכת הפעלה אנדרואיד.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים יותר בכיוון של ברמת הכל חוץ ממצלמה - הRAZR בלי לחשוב פעמיים בכלל. אם מצלמה זה מה שחשוב לך - רכוש מצלמה ואת הRAZR. ה-N8 מבוסס סימביאן, זו מערכת שאין דרך יפה לתאר אותה מלבד כמתה.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים אני מצטרף לכל מה שרשמו מעליי, נוקיה בתור סמארטפון לא עומד באותה מידה כמו השאר, בניגוד למה שהיה לפני 3-4 שנים.לכן הבחירה היא RAZR
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים בהחלט ה-RAZR. פותח הדיון- אולי יש מכשיר יותר מתאים בעבורך, אנא ציין תקציב, שימושים ומקום ממנו אתה מתכוון לקנות.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים מחבר לא מבין גדול בנושא, רק השבוע התחלתי להתעניין. הRAZR זה מקסימום התקציב שלי, לקנות חשבתי גם מחוץ לאורנג' בחנויות השונות.עצות בנושא יעזרו מאוד
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים הגדרת תקציב ושימושים יעזרו מאודאל תקנה מחברות הסלולר, יקר מאוד אצלן. אתה יכול לקבל את אותן ההטבות (החזרים) ע"י חוק ניתוק זיקה, עליו אתה יכול לקרוא בדיון הבא: חוק "ניתוק זיקה" - ריכוז מידע וחוויות משתמשים.
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים razr razr razr!!! בלי לחשוב פעמיים בכלל, ולא רק בהשוואה לנוקיה, לדעתי בהשוואה לכל טלפון אחר שיש היום בשוק. אני קניתי אותו כבר לפני יותר מחודשיים ולא חשבתי בחיים שאני אתלהב ככה מטלפון. הוא פשוט מדהים מכל הבחינות. ממליץ בחום, במיוחד בהשוואה לנוקיה N8. בהצלחה
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים כאמור ה-RAZR עדיף בהרבה, נשמח לשמוע את התקציב והצרכים ולראות האם יש דברים שיתאימו לך יותר.
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מבין השניים כמובן שRAZR אין בכלל איך להשוות אותם, כי הN8 לא עומד ראש בראש בשום דבר מול הRAZR(אולי חוץ מהמצלמה כמו שציינו כבר לפני).ואני מאמין שאם פותח הנושא מכוון לRAZR אז התקציב שלו פחות או יותר עומד על 2500 ש''ח.לפני יותר מחודש פחות או יותר הייתי ממליץ על GALAXY S II אבל כיום הוא עולה 2700.עוד אופציה לדעתי זה HTC Sensation XE.
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מחבר אני בצבא כרגע, יש לי סוני אריקסון ישן ואני רוצה לשדרג. שמעתי על הRAZR שהוא מכשיר חדש וטוב וחשבתי לנסות. אם יש פלאפונים אחרים מתאימים אשמח לשמוע
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים ומה תפקידך בשטח?אם אתה בשטח, עדיף לא לרכוש מכשיר יקר, הן בגלל סכנת גניבה והן בגלל תנאי השטח.. במידה ואתה אכן בשטח, מוטורולה דיפיי (או דיפיי +) הוא אופציה מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.