עבור לתוכן

Motorola (Droid) RAZR VS Nokia N8 מה עדיף ?

Featured Replies

פורסם

מכשיר הנוקיה יותר זול ועם מצלמה של 12 מגה פיקסל לעומת המוטורולה מכשיר חדש יותר עם מערכת הפעלה אנדרואיד.

פורסם

ברמת הביצועים - RAZR

ברמת הצילום N8

פורסם

יותר בכיוון של ברמת הכל חוץ ממצלמה - הRAZR בלי לחשוב פעמיים בכלל. אם מצלמה זה מה שחשוב לך - רכוש מצלמה ואת הRAZR. ה-N8 מבוסס סימביאן, זו מערכת שאין דרך יפה לתאר אותה מלבד כמתה.

פורסם

אני מצטרף לכל מה שרשמו מעליי, נוקיה בתור סמארטפון לא עומד באותה מידה כמו השאר, בניגוד למה שהיה לפני 3-4 שנים.

לכן הבחירה היא RAZR

פורסם

בהחלט ה-RAZR.

פותח הדיון- אולי יש מכשיר יותר מתאים בעבורך, אנא ציין תקציב, שימושים ומקום ממנו אתה מתכוון לקנות. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא מבין גדול בנושא, רק השבוע התחלתי להתעניין.

הRAZR זה מקסימום התקציב שלי, לקנות חשבתי גם מחוץ לאורנג' בחנויות השונות.

עצות בנושא יעזרו מאוד

פורסם

razr razr razr!!!

בלי לחשוב פעמיים בכלל, ולא רק בהשוואה לנוקיה, לדעתי בהשוואה לכל טלפון אחר שיש היום בשוק.

אני קניתי אותו כבר לפני יותר מחודשיים ולא חשבתי בחיים שאני אתלהב ככה מטלפון.

הוא פשוט מדהים מכל הבחינות.

ממליץ בחום, במיוחד בהשוואה לנוקיה N8.

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

קנית בחברה או בחנות מבחוץ?

פורסם

כאמור ה-RAZR עדיף בהרבה, נשמח לשמוע את התקציב והצרכים ולראות האם יש דברים שיתאימו לך יותר.

פורסם

מבין השניים כמובן שRAZR אין בכלל איך להשוות אותם, כי הN8 לא עומד ראש בראש בשום דבר מול הRAZR(אולי חוץ מהמצלמה כמו שציינו כבר לפני).

ואני מאמין שאם פותח הנושא מכוון לRAZR אז התקציב שלו פחות או יותר עומד על 2500 ש''ח.

לפני יותר מחודש פחות או יותר הייתי ממליץ על GALAXY S II אבל כיום הוא עולה 2700.

עוד אופציה לדעתי זה HTC Sensation XE.

פורסם
  • מחבר

אני בצבא כרגע, יש לי סוני אריקסון ישן ואני רוצה לשדרג. שמעתי על הRAZR שהוא מכשיר חדש וטוב וחשבתי לנסות. אם יש פלאפונים אחרים מתאימים אשמח לשמוע

פורסם

ומה תפקידך בשטח?

אם אתה בשטח, עדיף לא לרכוש מכשיר יקר, הן בגלל סכנת גניבה והן בגלל תנאי השטח.. במידה ואתה אכן בשטח, מוטורולה דיפיי (או דיפיי +) הוא אופציה מעולה.

פורסם

האם ל DEFY+ יש אפשרות "לחלק" אינטרנט אלחוטי? לשמש כנקודת גישה?

פורסם

לכל אנדרואיד יש אפשרות כזו.

גם לאייפון.

לא יודע לגבי מערכות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים