עבור לתוכן

איזה לוח הכי טוב משלושת הלוחות

Featured Replies

פורסם

ASUS P8Z68-V/GEN3 או ‎P8Z68-V PRO/GEN3

או הMaximus IV Extreme-Z האגדי?

בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..)

אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה

ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM??

מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... :) אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה שיש =]

מישהו יודע? ???

פורסם
  • מחבר

עוד לוח שמאוד קורץ לי גם זה הasrock z68 fatal1ty professional gen3

אבל הבעיה שלו מביאים אותו בKSP ולא ראיתי מישהו בארץ שמביא אותו(מה לעשות..יש לי משיכה ללוחות שחורים עם אדום :silly: )

פורסם
  • מחבר

טוב..

עדכון:

ירדתי מהasrock Fatal1ty Z68 Professional Gen3 כי אין כמעט להשיג אותו בארץ...(יש אפשרות להזמין מאייביי אבל אני ממש לא חושב שכדאי כי אם ילך לאיבוד בדואר או ישבר בדרך אכלתי אותה)

אבל ראיתי שיש את asrock fatal1ty p67 professional באחד החנויות וגם המליצו פה למישהו עליו וגם המחיר שלו שם דיי אטרקטיבי לי

מה אתם אומרים עליו...? (יש לו אפילו IDE שחוסך ממני לקנות צורב ראיתי שיש תושבת לקירור 775 שאני יכול להמשיך להשתמש בקירור שיש לי בלי לבנות או לקנות תושבת ממש גדול!)

מה אתם אומרים עליו?

פורסם
  • מחבר

עדכון נוסף...

הקשבתי לכם בסוף..לקחתי אסרוק בנקום ASUS

הזמנתי את הFatal1ty P67 Professional של אסרוק שהיה במבצע ובמחיר ממש שווה ! :)

המשלוח צריך להגיע תוך כמה ימים...

מקווה לא להתאכזב...

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

עדכון נוסף:

הלוח: Fatal1ty P67 Professional הגיע אתמול מIQPC

אין ספק שהמחיר היה ממש משתלם ללוח המדהים הזה וIQPC היו ממש אדיבים! (תודה לך מנחם על המשלוח =)

הרכבתי אותו וניהיה לי מחשב סילוני =] עם לוח כזה ומעבד 2500K אני יכול לטוס באוויר!

תודה רבה ! =]

פורסם

את הלוח של ASROCK מבאים צג עלתה וזה הדגם שאני מאוד ממליץ יש כמה כוכבים ביוטיוב שעשו מהלוח מטוס על אז תתחדש. ;D

פורסם
  • מחבר

את הלוח של ASROCK מבאים צג עלתה וזה הדגם שאני מאוד ממליץ יש כמה כוכבים ביוטיוב שעשו מהלוח מטוס על אז תתחדש. ;D

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים