עבור לתוכן

מעבד חדש עם מדבקה, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

היי,

רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה.

בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר.

מה אתם אומרים?

לירן.

פורסם

מהנסיון שלי, במוצרי OEM יש מדבקה. לפעמים היא מודבקת על הצד של ה-heat shield לפעמים על האריזה לפעמים על דף שמצורף לחשבונית וכן, לפעמים אפילו על הצד התחתון של המעבד...

לפי מה שידוע לי המעבדים האלה באים במגשים של 24 (מכאן השם) כשיש תווית רק על המגש ולא על כל מעבד...

ולא, אני לא מבין איך אתה אמור לשים אותו "כפי שהוא" אם המדבקה חוסמת את המגעים... אפילו כשזה על ה- heat shield צריכים לקלף אותה (ולהוריד את כל הדבק שנשאר עם אלכוהול במקרה הצורך).

במקרה הזה זה פשוט יותר קשה ומעצבן להוריד את זה אבל זה מה יש, אני מניח...

הטיפים שאני יכול לתת לך: אל תשכח להאריק את עצמך מחשמל סטטי, תהיה עדין ותשתמש בעץ/פלסטיק עדין ולא בכלי מתכתי (ואני לא חושב שאפשר להשתמש בנוזלים על הצד הזה), תוודא שלא נשאר כלום על המגעים ואל תשכח להתקשר לחנות ולספר להם עד כמה הם חבורת ******* ****** "כפי שהם".

לחלופין, אתה יכול ללכת לחנות ולבקש מהם יפה להוריד את המדבקה (אחרי הכול אני לא חושב שהאחריות מכסה נזק שנגרם מקיסם שיניים בזמן קילוף שאריות מדבקה אובססיבי)

עדכון: רק עכשיו שמתי לב שזה כבר מופיע בסטיקי מעבדים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.0

נא לנעול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים