עבור לתוכן

תמיכת תדרים ב-SE W8 ברשת פלאפון

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה.

הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר?

בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה

אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi?

ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?

פורסם

עלולה להיות בעיה קלה ברשת פלאפון, במיוחד בחדרים ומקומות פנימיים (כמו מועדונים), אבל בשאר המקרים בהנחה שאתה לא גר במקום מרוחק לא תהיה בעיה.

ברשתות סלקום ואורנג' לא תהיה בעיה בכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!

פורסם

ברוך הבא.

בבקשה תשנה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה, לדוג': "תמיכת תדרים ב-SE W8 ברשת פלאפון".

כדי לשנות את הכותרת, לחץ על כפתור ה"עריכה", ושם מעל לשדה ההודעה יש שדה לכותרת.

כל חברה סלולרית משתמשת בתדרים מסויימים. פלאפון משתמשת ב-850 וגם 2100 בדור שלישי. אם המכשיר לא מכיל את תדר 850, המכשיר יעבוד ויתפקד בצורה מלאה, רק שהקליטה במקומות מסויימים עלולה להיות חלשה יותר, במיוחד במקומות בהם פריסת האנטנות לא טובה או במבנים סגורים (850 טוב בהרבה בחדירה דרך קירות).

אין דרך לחזות מראש האם תהיה לך בעיה, זה תלוי אזור וסיטואציה ספציפית. בגדול ניתן לומר שהמכשיר יהיה שמיש.

המכשיר תומך בצורה מלאה בתדרים של סלקום ואורנג', ושם לא תהיה בעיה. אצל רמי לוי לעומת זאת, תהיה את אותה הבעיה כי הם משכירים תשתית (אנטנות) מפלאפון.

אין שום קשר ל-Wi-Fi.

התמיכה בתדרים היא חומרתית, ולכן אין פתרון (חוץ מקניית מכשיר אחר או מציאת דגם של המכשיר שכן תומך, לא יודע אם יש ל-W8).

ולסיום, זוהי לא בעיה לא תקלה ולא באג. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים