פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2847936,00.htmlח"כ שלגי אמר בתגובה: "אין אלוהים, אחרי השואה הוא לא קיים ואנחנו חייבים לסמוך על עצמנו". חברי ש"ס לשלגי: "מאחלים לך שתקבל בקרוב זימון על ידי בורא עולם".
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מה זה השטויות האלה? מה שנכון זה שנשאר לנו רק את עצמנו, מי יעור לנו אם לו אנחנו?!
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אתם לא מבינים, ברגע שכל צבאות ערב יקיפו אותנו, מטוסים יפציצו אותנו וכולם יירו עלינו אז יירד משיחמהשמים, יגיד לכולם נו נו נו, כל הערבים יברחו לארצות שלהם ויהיה שלום עולמי בין כל המדינות....כנראה מישהו פה לא שמע את המשפט החכם : אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים תסמוך על אלוהים אבל תנעל את הרכב שלך בלילה.אולי הם גם רוצים שיפסיקו לייצר מנעולים בישראל?
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים סליחה על הסטייה מהנושא אבל יש מצב שמישהו מביא לי את הכתבה הזאת באנגלית? זו פשוט כתבה מושלמת בשביל העבודה שלי ואם יהיה לי אותה באנגלית זה יעזור לי מאוד! בבקשה זה מאוד דחוף
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים הייתי עושה את זה אבל הבית ספר המסריח נתן לי לחנוכה משהו כמו 7 עבודות שלא לדבר על זה שחלק מהן כמו אנגלית למשל ארוכות מאוד וקשות
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים הייתי עושה את זה אבל הבית ספר המסריח נתן לי לחנוכה משהו כמו 7 עבודות שלא לדבר על זה שחלק מהן כמו אנגלית למשל ארוכות מאוד וקשותאז תתחיל לעשות אותם.ולנושא, שוב הפינגווינים מראים את פיגורם השיכלי והאידיוטיות הנפשית שלהם. יחי רעיון הפרדת הדת מהמדינה.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים חתיכת בהמה תפסיק לכנות בני אדם בכינויים של חיותחוקי הפורום אוסרים על התבטאויות גזעניות והכללה של ציבור שלם וקריה לו בשם פינגונים זה גזענות
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים חתיכת בהמה תפסיק לכנות בני אדם בכינויים של חיותחוקי הפורום אוסרים על התבטאויות גזעניות והכללה של ציבור שלם וקריה לו בשם פינגונים זה גזענותאתה הרגע קראת לו בהמה....תחשוב לפני שאתה זורק ככה מילים באוויר
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים חתיכת בהמה תפסיק לכנות בני אדם בכינויים של חיותחוקי הפורום אוסרים על התבטאויות גזעניות והכללה של ציבור שלם וקריה לו בשם פינגונים זה גזענותאשמתי שהם נראים כמו פינגווינים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.