עבור לתוכן

השוואת מחירים HTC Sensation ומספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים.

אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation.

ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית.

המחירים הם כאלו :

Vmobile : 2048

Android Store : 2150

GoMobile : 2369

האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש.

Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר.

ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה.

לסכם, השאלות שעולות :

האם לידיעתכם קיים גורם נוסף שמשפיע על המחיר הגבוה של GoMobile ?

מי החנות בעלת היחס הסובלני ביותר להחלפת רומים וביטול האחריות מבין השלושה ? שוב לפחות מנסיונכם.

האם העובדה של Android Store אין הזכר ב Zap אמורה להרתיע אותי מלקנות בה ?

ולבסוף 2 שאלות נוספות: עד כמה משפיעה מהירות כרטיס SD כאשר הוא בשימוש בסמארטפון ? (class 4 vs class 6 vs class 10)

והאם שלדת האלומיניום ואיכות הבנייה הגבוהה של המכשיר מונעת את הצורך לקנות לו נרתיק סיליקון/פלסטיק ?

פורסם

Android Store חנות מוכרת יותר בקהילת האנדרואיד, המנהל שלה הוא גם המנהל בפורום IANDROID ויש לי נסיון חיובי איתו, ולכן אני מאמין שהוא הכי סבלתי מבחינת החלפת רומים.

מומלץ לבדוק מה כל חנות עושה למכשיר (פותחת אריזה, מחליפה מטען, פורצת לך אותו כדי לסדר את העברית), בנוסף בערכה המקורית מקבלים כרטיס של 8 ג'יגה.

ככל הנראה המחיר תלוי גם בגורמים האלו, באנדרואיד סטור אני יודע שתקבל את המטען המקורי\את הכרטיס של ה8 ג'יגה, בשאר צריך לברר

בקשר לקייס- השלדה המתכתית לא אומרת שהוא לא ישבר, זה כמובן מגדיל את השרידות שלו.

משפט שראיתי איפשהו- ללכת בלי מגן לפלאפון זה כמו סקס בלי קונדום, הרבה יותר כיף אבל אתה כל הזמן חושש.

אני אישית רוב הזמן בלי קייס, או עם אחד ממש דק\חלקי

המלצה בלי קשר- תזמין סוללה גדולה יותר

פורסם

לגבי כרטיסי הזיכרון- Class 2/4 יספיקו, אין טעם ביותר.

מגן- תמיד צריך, אולי חוץ ממכשירים כמו ה-Defy..

פורסם
  • מחבר

בדקתי ובאתר של אנדרואיד סטור רשום שכרטיס ה 8GB כלול בערכה, ולאור ההמלצה אני חושב ש GoMobile יורדים מהרשימה למרות המוניטין הנפלא שלהם.

האתר של Vmobile הוא היחידי שאינו מתייחס לכרטיס, מה שגורם לי לחשוד שהם פתחו את האריזה והוציאו אותו כדי להגיע למחיר הזול שלהם, מה שמעלה את האפשרות של מטען לא מקורי (למרות שהם כן ציינו שכלולה בערכה סוללה מקורית, אני שוקל אם להזיל דמעה על כך שיש אפשרות אחרת).

בכל זאת, אתקשר לשמוע מה יש להם להגיד על הנושא.

לפי האתרים של שלושת החנויות בכולן יש תמיכה בעברית, האם זה אומר ששלושתן פותחות את האריזה ?

הסיבה שאני מעדיף להימנע מקייס ובמיוחד מסוללה חיצונית היא בגלל שהסנסיישן הוא לא המכשיר הדק או הקליל ביותר בשוק, בעוד שבתצורה הרגילה שלו זה לא משהו שיפריע לי, תוספות עלולות לשנות עובדה זו. האם יש סוללה שאני יכול לקנות שלא תהפוך את המכשיר ללבנה עוד לפני שפרצתי אותו ?

פורסם

לא, אנדרואיד תומכת בעברית (קריאה וכתיבה [רק צריך להוריד מקלדת]) מהקופסא. אם אתה רוצה תפריטים בעברית- צריך להתקין רום אחר.

רוב החנויות מציעות התקנת רום בעבור 200 ש"ח ~, בפועל אתה יכול לעשות הכל לבד, זה לא מסובך מידי.

ואם יש לך ספקות באיזשהו נושא- תתקשר ותשאל.

לפעים החנויות פותחות את האריזה כדי להחליף מטען- לכזה שיתאים לארץ. לפעמים (בתוספת תשלום) הן מתקינות רום ולפעמים הן גונבות את כרטיס הזיכרון והאוזניות (או מחליפים בחלופה נחותה).

נראה לי גם שהמכשירים שהחנויות רוכשות אינן מגיעות מיבואן מסודר (היה איזה סיפור שלחברת HTC אין יבואן רשמי), אלא ממקומות שונים ברחבי העולם וההבדל במחיר יכול לנבוע מזה. כמובן שיש גם את הרווחת שהחנות רוצה להרוויח...

ישנן סוללות מוגדלות בנפח את באותו גודל פיזי, יד בפורום קנייה קבוצתית של סוללות כאלו מבית ANKER שמנהל iakovl (חפש את זה בפורום).

פורסם
  • מחבר

אין לי שום עניין בעברית לכלל המערכת, אך תודה על המידע בכל זאת.

הסוללה של Anker נראית מדהימה, שיפור גדול במיוחד לסנסיישן המקורי! תודה על ההפנייה.

הנטייה שלי כרגע היא אל אנדרואיד סטור, אך אם מישהו רוצה לחלוק את הנסיון שלו עם אחת החנויות או עם קניית המכשיר אשמח לשמוע.

אבצע כמה טלפונים לחנויות וכנראה שאקנה כבר מחר את המכשיר :)

פורסם

מה עם הזמנה מחו"ל? בדקת אם זה יצא יותר משתלם?

אתה יכול לחפש את המכשיר ב- www.clove.co.uk וב- :bash: שכחתי את השם.. מישהו?

אל תשכח להוסיף את מחיר המשלוח וקח בחשבון שאולי תצטרך לשלם מכס ומע"מ (33% מעלות המכשיר כולל משלוח). אם תשלח בדואר הכי פשוט, זו רולטה רוסית אם זה יתפת או אם לא. משלוח יקר יותר (Priority/Express/UPS/DHL/FEDEX וכו') יתפס בוודאות במכס.

פורסם

אציין רק שיש תמיכה חלקית בעברית במקור

הכותרות במייל והמספרים בהודעות הפוכים, ויש בעיה עם ישור לימין. כדי לפתור את זה צריך "לפרוץ" את המכשיר, אז כשרשום תמיכה בעברית לא תמיד ברור מה הכוונה, תברר עם כל חנות בנפרד.

לא יוצא כזה משתלם מחול.

ובקשר לסוללה, היתי שוקל סוללה של MUGEN POWER, הם עולות 40$ (יש תמיד איזה קופון הנחה) ושולחים לארץ מהאתר הרשמי, ויש סיכוי טוב שהן יותר רציניות (בניגוד ל ANKER שעולות בחול 15$), הסוללות הן 1950

פורסם

כשקניתי את הAINO שלי, פתחתי טבלה באקסל >> מילאתי את כל הפרטים שמעניינים אותי (מטען מקורי, אחריות, מחיר רגיל/מזומן, אוזניות מקוריות, כרטיס זיכרון וכד') >> התקשרתי לכל החנויות ושאלתי על כל אחד מהדברים.

כשהיה לי טבלה מלאה יכלתי לבחור פשוט בחנות שהכי זולה (שאמיתית ולא קיימת באיזה מרתף נטוש) ושעונה לדרישות שלי.

ככה עשיתי גם עם הSGS2 של אבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים