עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד סביבות 3500-4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין.

מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים.

מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב.

אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים:

* גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים.

* משקל רצוי? אין כמעט משמעות לנתון זה לדעתי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HD לחיבור למסך\טלויזיה - חובה, קורא כרטיסים - רצוי מאוד, יציאת USB 3.0 לפחות אחת

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לדעתי 320 יהיה מספיק, הציעו לי לרכוש SSD ובנוסף כונן נייד לסרטים וחומרים. את הכונן שבא עם המחשב למכור כדי לפצות על המחיר שאני אשלם על הSSD, וכמובן לרכוש ללא מע' הפעלה והלתקין לבד. מה אתם אומרים? אמרו לי שזה ממש ישפר לי את הביצועים, מיותר? לא מיותר?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני חושב ש DELL מסדרת VOSTRO וLENOVO...אמרו לי שחבל שאני הולך על DELL, סתם משלם יותר כסף, אמרו לי שווה לי ללכת על לנובו עם אותו המפרט ב-600 ש"ח פחות. הבעיה זה שאני ממש אהבתי את המקלדת המוהרת והעיצוב של VOSTRO. מה דעתכם?

אני ממש מתלבט האם לשימושים שלי לקחת מעבד I3 או I5, זיכרון 4 או 6, והאם כרטיס מסך מובנה או על הלוח.

והנה 2 ההצעות אשר הציעו לי :

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=V3550-3018&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

עלות: 3289 ש"ח

http://getit.co.il/Prod/66056/

עלות: 2600 ש"ח

ממש אשמח לחוות דעתכם והצעות ושיפורים\תיקונים\המלצות שלכם!!! תרגישו חופשי להגיד כל דבר!

פורסם

DELL עדכני יותר (לפחות מבחינת מעבד), גם כמו שרצית יש לו 2 חיבורי USB3.0. בקיצור חזק יותר מהשני, אך גם עולה יותר ובא ללא מערכת הפעלה. לשיקולך...

ה-DELL עדיף מכל הבחינות חוץ מהמחיר, אבל עדיף שתמתין לתגובות של מנהלי הפורום (אני מבין יותר בחומרה לנייחים).

פורסם
  • מחבר

חברה מה לאף אחד אין מה להגיד??

אני באמת צריך את עזרתכם! :-[

פורסם
  • מחבר

אני ממש מתלבט בין 2 ההצעות האלה של ה DELL VOSTRO.

http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=19060,19126,

אפשרות אחת: ללא כ. מסך וללא מע' הפעלה ב-3290 ש"ח, האפשרות השניה בול אותו הדגם רק עם כ. מסך: AMD Radeon HD 6630M 1 GB, ומע' הפעלה במחיר 4066 ש"ח. יעני הבדל של 776 ש"ח.

אני באמת אשמח לקצת עזרה והכוונה. גם הצעות שלא העלתי פה בתור אופציה.

בתודה מראש!

פורסם

הכולל כרטיס מסך ומערכת הפעלה עדיף.

פורסם
  • מחבר

אור

מדוע לדעתך שווה להשקיע עוד 700 ש"ח בכרטיס מסך ומערכת הפעלה? כי תמיד אפשר לשאוף ליותר טוב, השאלה האם זה מצדיק את המחיר ולמה.

אשמח לתגובה.

נ.ב. אשמח לתגובה של עוד אנשים, מה אור היחיד בפורום ניידים שמבין בניידים ויכול לחעזור?? :(

פורסם

האמת שעכשיו שאני חושב על זה לשימושים שלך אין צורך בכרטיס מסך. ולכן עדיף (בשבילך) את זה שבלי כרטיס מסך ומערכת הפעלה.

כמו שאמרתי אני פחות מבין בניידים אלא יותר בנייחים (בזה אני יכול לעזור בכמאת הכל).

פורסם
  • מחבר

חח כן אחי...ראיתי את מה שרשמת בהתחלה...

זה המצב בפורום שבד"כ יש התייחסות של בן אדם אחד ל-3 ימים?

איפה כל השפיצים של הפורום אחי?

פורסם

בדרך כלל יש הענות גבוהה. אחרי כל כך הרבה זמן אתה יכול לפתוח תרד חדש רק תענה על השאלון של הפורום (בחוקי הפורום מחשבים ניידים) ותנסח את הכותרת בצורה שונה שתסביר את שימושי המחשב.

פורסם
  • מחבר

נו מה??? למה אין עזרה בפורום הזה??

דווקא מאתר מכובר כזה ציפיתי לעזרה קצת יותר גדולה.....מבאס ממש!!

פורסם

בדרך כלל יש הענות גבוהה. אחרי כל כך הרבה זמן אתה יכול לפתוח תרד חדש רק תענה על השאלון של הפורום (בחוקי הפורום מחשבים ניידים) ותנסח את הכותרת בצורה שונה שתסביר את שימושי המחשב.

פורסם
  • מחבר

אור זה לא שלא ראיתי את התגובה שלך,

פשוט אני חושב שההודעה שלי סופר מפורטת ולא רואה שום בעיה עם הכותרת שלי, ולא רואה סיבה לפרסם הודעה חדשה שיהיה רשום בה בדיוק אותו הדבר ותופיעה 3 שורות מתחת להודעה הזו...

אני רק לא מבין מדוע אנשים רואים את הפוסט הזה ולא מתייחסים....

פורסם

תהנה...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הפורום הזה בהחלט מזייף לאחרונה ברמת ההענות.

איך המחשב? אני מתלבט גם לגבי מחשב דומה לצרכים שלך. גם לי אף אחד לא ענה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים