עבור לתוכן

זקוק לעצה בנוגע למדפסת שמדפיסה על דיסקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מדפסת שיכולה להדפיס על גבי דיסקים.

לא מחפש את הכי יקר, אבל מוכן להשקיע באחת שתעבוד כמו שצריך ובאיכות טובה.

אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח לכל הצעה והארה שיש לכם.

עמית

פורסם

Canon Pixma iP4850

יש לי אותה והיא מדפסת מצויינת, אני מאוד מרוצה ממנה.

בנוסף להדפסה על דיסקים היא תומכת גם בהדפסה דו צדדית ומדפיסה תמונות באיכות מעבדה.

שים לב שעל מנת להדפיס על דיסקים, יש צורך לקנות דיסקים מיוחדים להדפסה (Printable).

פורסם

מצטרף להמלצה. גם לי אחת כזו (ואפשר להשיג אותה בפחות (כ40 ש"ח) עם קצת חיפוש באינטרנט (לא יודע אם מותר לתת לינקים של חנויות)).

גם לאפסון יש אחת שמדפיסה על דיסקים, באיכות דומה (אבל בלי דופלקס). הT50.

לאפסון 6 מחסניות ולקנון 5 (אצל האפסון יש מג'נטה וציאן בהירים ורגילים, אצל הקנון רק בהירים והיא "מערבבת" אותם עם שחור (ששונה אצלה מהשחור הרגיל)).

כמו כן, לקנון מחסנית דפים (וגם טעינה עילית) בעוד לאפסון רק טעינה עילית (וזה מה שהכריע את הכף בשיקולי - האפסון הקודמת שלי (R200- שגם הפיקה תמונות באיכות מעבדה והדפיסה על דיסקים) התקלקלה מכניסת אבק למנגנון הנע (דרך הטעינה העילית). בקנון, אתה צריך לפתוח את הטעינה העילית רק בהדפסת תמונות).

בקיצור, אני מצטרף להמלצה של ספלאשי, אלא אם כן יש לך חיבה מיוחדת לאפסון.

פורסם

אם אתה צריך יש עכשיו לברדר מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום, שהיא גם אלחוטית ודו-צדדית היא נקראת MFC-J825DW ב650 ש"ח.

החסרון שלה שהיא לא מדפיסה ברזולוציה ואיכות כמו של הקנון. היתרון שזה מדפסת משולבת הכל עם 4 ראשי דיו ולא 5 כמו בקנון או 6 כמו באפסון.

אם אתה צריך איכות הדפסה כמו בחנות שמפתחת תמונות אז לך על הקנון. כמובן שזה בתנאי שאתה לא צריך מדפסת משולבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים