פורסם 2012 בינואר 1413 שנים טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו.הדרישות שלי הם די פשוטות:הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל.רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר.וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה.שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים.עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9?המון תודה לכל העוזרים.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים אם אהבת את G9, אז לך על G9X. היה באיוורי ב 250 ש"ח שזה מחיר מצוין. עכשיו הם הורידו את המחיר וכתוב לברר בסניף. אז נסה, לשאול לא עולה כסף דרך אגב, תוסיף תקציב לכותרת שלך. זה יעזור
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר שמעתי על הG9X והבנתי שההבדל בינו לבין הG9 הוא לא גדול. אני אשמח אם תוכל לומר לי מה ההבדל בינו לבין הG9?אני מסתייגת קצת מלהוציא כסף על עכבר זהה למה שכבר יש לי. חשבתי לנצל את המצב הזה כדי לנסות וללכת על עכבר חדש. ולא ציינתי תקציב, כי אין הגבלה.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים זה מה שטוב כאן. מבחוץ זה אותו עכבר עם עיצוב שאהבת וכפי שהבנתי היה נוח לך. אבל בפנים יש בו סנסור יותר מתקדם מ G9 שמגיע ל 5700 DPI. גם אם אני לא טועה הוא יותר איכותי מהסנסור של G9.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים מחבר כן קראתי על זה קצת ביקורות והבנתי שהם שינו את החיישן שם לטכנולוגיה מתקדמת יותר.ואם בכל זאת הייתי רוצה לשמוע על אלטרנטיבות לעכבר שכבר היה לי?יש לי העדפה מסויימת ללכת אם אני כבר משקיעה כסף, על עכבר אחר ממה שכבר יש לי, כדי בכל זאת לגוון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.