עבור לתוכן

[קבוצתי] סוללות ANKER סבב 4 - הסוללות הגיעו

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ אתה יכול לפרט מה מיוחד בחברת ANKER? והאם זה רק סוללות מתוצרתה? פשוט פעם ראשונה שאני שומע עליה.

פורסם
  • מחבר

^ אתה יכול לפרט מה מיוחד בחברת ANKER? והאם זה רק סוללות מתוצרתה? פשוט פעם ראשונה שאני שומע עליה.

סוללות איכותיות

סוללות ANKER הן מותג של יצרן ספציפי, לא משהו כללי

תעשה חיפוש עליהם באינטרנט, הרבה ביקורות טובות

פורסם

זה כמו סוללות הרגילות למשל של SGS2 שאני רוצה לקנות, רק מחברה אחרת? יותר איכותיות של החברה מקורית של המוצר?

פורסם
  • מחבר

מדובר על סוללות מורחבות של יצרן אחר, לא מקוריות של סמסונג

במקרה של הSGS2 הסוללה המקורית היא 1650MAH ואילו האנקר היא 1900MAH מה שמתורגם בפועל ל15%~20% יותר חיי סוללה

פורסם

ואפשר להטעין אותן אם מטענים של המכשירים המקוריים? כלומר ללא נזק מצטבר, לאו דוקא בגלל התאמת חיבורים. אני שואל כי חלק ממה שראיתי בקשר לתמונות החברה ברשת זה שיש מלא תמונות שהסוללות ואף מכשירים שונים נימצאים בתוך עמדת הטענה כמו שהיה פעם לחלק מהסלולריים.

פורסם
  • מחבר

ואפשר להטעין אותן אם מטענים של המכשירים המקוריים? כלומר ללא נזק מצטבר, לאו דוקא בגלל התאמת חיבורים. אני שואל כי חלק ממה שראיתי בקשר לתמונות החברה ברשת זה שיש מלא תמונות שהסוללות ואף מכשירים שונים נימצאים בתוך עמדת הטענה כמו שהיה פעם לחלק מהסלולריים.

הסוללה שלי יושבת במכשיר מהיום הראשון ונטענת דרך המכשיר עצמו

המטען החיצוני הוא פשוט אופציה להטענה, לא חייבים לקנות אותו

פורסם

אתה מביא גם את העמדות? (Dock) האלה שאפשר לחבר גם את המכשיר וגם להטעין את סוללה בנפרד?

פורסם

אם עדיין אפשרי אנו מעוניין באחת לI9000 פליז.

פורסם
  • מחבר

אתה מביא גם את העמדות? (Dock) האלה שאפשר לחבר גם את המכשיר וגם להטעין את סוללה בנפרד?

הם לא מייצרים כאלו

אם עדיין אפשרי אנו מעוניין באחת לI9000 פליז.

שלחתי לך תשובה

פורסם
  • מחבר

מיילים נשלחו לאנשים

פורסם

שלחתי לך תשובה

באמת? ???

פורסם
  • מחבר

שלחתי שוב

פורסם

שלום, רק היום ראיתי את השרשור הזה. ישנה אולי סוללה ל HTC Desire HD?

תודה.

פורסם
  • מחבר

חיובי

שלחתי לך הודעה פרטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים