פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר אני עובר לשלב איסוף הפרטיםהמסמך הראשי עודכןhttps://docs.google.com/document/d/1sTCXMVIQlN1-Zy_2njCRDIa9zStXBy99pBX4XYc3EEg/editהודעות פרטיות נשלחו לכל האנשים ברשימהולמי ששאל, יש בגדול סוללה לI9250 / Galaxy Nexus
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים ^ אתה יכול לפרט מה מיוחד בחברת ANKER? והאם זה רק סוללות מתוצרתה? פשוט פעם ראשונה שאני שומע עליה.
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים מחבר ^ אתה יכול לפרט מה מיוחד בחברת ANKER? והאם זה רק סוללות מתוצרתה? פשוט פעם ראשונה שאני שומע עליה.סוללות איכותיותסוללות ANKER הן מותג של יצרן ספציפי, לא משהו כלליתעשה חיפוש עליהם באינטרנט, הרבה ביקורות טובות
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים זה כמו סוללות הרגילות למשל של SGS2 שאני רוצה לקנות, רק מחברה אחרת? יותר איכותיות של החברה מקורית של המוצר?
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים מחבר מדובר על סוללות מורחבות של יצרן אחר, לא מקוריות של סמסונגבמקרה של הSGS2 הסוללה המקורית היא 1650MAH ואילו האנקר היא 1900MAH מה שמתורגם בפועל ל15%~20% יותר חיי סוללה
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים ואפשר להטעין אותן אם מטענים של המכשירים המקוריים? כלומר ללא נזק מצטבר, לאו דוקא בגלל התאמת חיבורים. אני שואל כי חלק ממה שראיתי בקשר לתמונות החברה ברשת זה שיש מלא תמונות שהסוללות ואף מכשירים שונים נימצאים בתוך עמדת הטענה כמו שהיה פעם לחלק מהסלולריים.
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים מחבר ואפשר להטעין אותן אם מטענים של המכשירים המקוריים? כלומר ללא נזק מצטבר, לאו דוקא בגלל התאמת חיבורים. אני שואל כי חלק ממה שראיתי בקשר לתמונות החברה ברשת זה שיש מלא תמונות שהסוללות ואף מכשירים שונים נימצאים בתוך עמדת הטענה כמו שהיה פעם לחלק מהסלולריים.הסוללה שלי יושבת במכשיר מהיום הראשון ונטענת דרך המכשיר עצמוהמטען החיצוני הוא פשוט אופציה להטענה, לא חייבים לקנות אותו
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים אתה מביא גם את העמדות? (Dock) האלה שאפשר לחבר גם את המכשיר וגם להטעין את סוללה בנפרד?
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים מחבר אתה מביא גם את העמדות? (Dock) האלה שאפשר לחבר גם את המכשיר וגם להטעין את סוללה בנפרד?הם לא מייצרים כאלואם עדיין אפשרי אנו מעוניין באחת לI9000 פליז.שלחתי לך תשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.