פורסם 2012 בינואר 1613 שנים מחבר ההזמנה עוד פתוחהאני אתחיל בסגירה בסופ"ש הזה ובאיסוף פרטים אישיים (ישלחו לכולם הודעות בנושא) ואחרי זה (אם לא יהיו בעיות) ההזמנה תצא לדרך לקראת הסוף שבוע הבא
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים מעוניין בסוללה לסנסיישן רגילאיפה אני מכניס פרטים?ולא רוצה להרוס פה מכירה, אבל לSG2 לא עדיף לקנות סוללה מקורית? 2000 שסאני(היבואנית) מוכרת?
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים מחבר בשביל הדיוק שלי, תן לי את השם דגם המלא ובאנגליתעוד לי ביקשתי מאנשים פרטים (סוף שבוע צפו ממני להודעות פרטיות)אני לא מכריח אף אחד לקנות שום דבר, המקורית של ה2000 עבה יותר והANKER בגודל מקורי, בכל מקרה עד כמה שאני מבין לסאני כבר נגמר המלאי בכלל שלהם, אבל עדיף שמישהו יבדוק איתם.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר הודעות פרטיות ישלחו לאנשים מחר/היום בערבמה שכן, לאור הגודל של ההזמנה (20+) אני עושה שינוי בנושא הכספי, יפורט בהודעות אליכם
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים אני מעוניין להצטרף גם!בעבר ניסתי כבר להזמין סוללות של ANKER מאיביי אבל לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ... בכול מקרה אני מעוניין להזמין גם 2 סולולות + מטען לסמסונג גלקסי S-2 אם אפשר רק לדעת את העלות הכוללת לפני ההזמנה על מנת לבדוק אם זה אכן מחיר משתלם.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר אני יודע שאף אחד לא מוכן לשלוח, בגלל זה יצרתי את הסבב הראשון עם משלוח צד ג'כרגע הS2 מלא מבחינתי (לא מזמין יותר מ9 במכה) אבל אני אולי אפצל את הסיפור ל2 משלוחים אחד אחרי השני, אני אוסיף אותך בכל מקרה לרשימה אם אתה מעונייןהמחיר לסוללה בסבב 1 2 3 יצא כ85~87 ש"חהמחיר למטען היה 45~47 ש"חבכל מקרה, המחירים לא סופיים עד הרגע שאני מקבל את המשלוח כי בישראל כמו בישראל... יכולים להוריד עלי מיסי שקר כלשהם
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר אנשים לא טורחים לקרוא את הפוסט הראשון אף פעם כמו שצריךתשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק 3)PAYPAL, במקרה הזה המחיר יעלה קצת בשביל לכסות את העמלה שהם גובים על התשלום, אפשר לחשב את העמלה פה LINKזמן משלוח - מרגע ההזמנה שלי לוקח כשבועיים~שלוש עד הגעת הסוללות לארץ ועוד כמה ימים למשלוח בארץ.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר לא... לא הזמנתי, עוד לא הגעתי לשלב הזהכרגע יש רשימת אנשים שמעוניינים בסוללות, השלב הבא הוא איסוף הפרטים האישיים ועוד כמה דברים ורק אח"כ תהיה הזמנה, כמו שכבר אמרתי בפוסט קודם.ההזמנה בפועל תצא במהלך השבוע הקרוב לפי הלוז המתוכנן אם לא יהיו הפרעות
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר מה האפשריות לG2/Desire Z? ומה יהיו המחירים?יש סוללה של 1600MAH במקום ה1300MAH הרגילההערכת מחיר זהירה שלי להרגע (ושוב! עד שאני לא מקבל הכל לידיים שלי המחיר לא סופי) במקרה של הסוללה הזאת היא כ80 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.