עבור לתוכן

בעיה עם הקובץ z3e7 ב-sgs2

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הבחנתי בזה שהקבוץ הזה (ראה בכותרת) צורך כ 34% מצריכת הסוללה

הסתכלתי במנהל היישומים ויש לו את כול ההרשאות (כנראה וירוס ) ולא הצלחתי למחוק אותו (אי אפשר ) וכול פעם שעושים הכוף הפסקה הוא חוזר

התקשרתי לסלקום והם אמרו שהם לא מכירים את הקובץ הזה ושצריך להבוא אליהם לפרמט

פירמטתי אותו בסוף בעצמי אבל הקובץ הזה נשאר רק שעכשיו הוא לא מראה שהוא צורך מהסוללה, אבל הוא עדיין קיים ועדיין יש לו הרשאות והוא עדיין פועל .

איך אני יכול למחוק אותו ?

פורסם

מקפיץ.

פורסם

מקפיץ.

פורסם

לא שמעתי ולא מכיר אבל תוריד את אחת האפקלציות מסוג "אנטי וירוס" ותריץ סריקה. אם זה וירוס זה אמור לטפל בנושא- דווח לנו מה נסגר

פורסם

לא שמעתי ולא מכיר אבל תוריד את אחת האפקלציות מסוג "אנטי וירוס" ותריץ סריקה. אם זה וירוס זה אמור לטפל בנושא- דווח לנו מה נסגר

סרקתי עם avg וחוץ מלהגיד לי לבטל את אפשרות הישומים הלא מוכרים הוא לא אומר לי כלום.

כתוב אחרי הסריקה למעלה you are protected.

מה לעשות? לדעתכם זה וירוס?

פורסם

זה לא וירוס, זה חלק מהמערכת. הגדרת Push email במקרה ו/או שאתה משתמש ב- Social hub ?

נסה תחילה להכנס להגדרות>>פרטיות.

והסר את הסימון מ"גבה את המידע שלי" (אני לא יודע איך זה כתוב בעברית, חפש משהו כזה).

בדוק אם זה פתר את הבעיה ועדכן כאן.

פורסם

זה לא וירוס, זה חלק מהמערכת. הגדרת Push email במקרה ו/או שאתה משתמש ב- Social hub ?

נסה תחילה להכנס להגדרות>>פרטיות.

והסר את הסימון מ"גבה את המידע שלי" (אני לא יודע איך זה כתוב בעברית, חפש משהו כזה).

בדוק אם זה פתר את הבעיה ועדכן כאן.

ביטלתי את אפשרות הגבה נתונים שלי בפרטיות (משהו כזה), והקובץ z3e7 עדיין קיים.

הוא אמור להעלם? רגע, ולפי מה שאתה אומר הוא בכלל לא וירוס? אז אין לי סיבה ללכת לסלקום לפרמט?..

פורסם

הקובץ/שירות לא יעלם, אך לא אמור להוות בעיה מבחינת צריכת חשמל.

פורסם

הקובץ/שירות לא יעלם, אך לא אמור להוות בעיה מבחינת צריכת חשמל.

אוקי תודה רבה על העזרה :)

אפשר לנעול [:

אחלה פורום יש לכם :)

פורסם

אצלנו לא נועלים :xyxthumbs:[כמובן למעט מקרים חריגים של עבירה על הכללים או דיון שהתדרדר]

אתה מוזמן לדווח מה יצא בסוף ;)

א

פורסם

אצלנו לא נועלים :xyxthumbs:[כמובן למעט מקרים חריגים של עבירה על הכללים או דיון שהתדרדר]

אתה מוזמן לדווח מה יצא בסוף ;)

א

בכייף :)

לאחר הפרמוט הקובץ לא צרך בחשמל (לפני הפרמוט הוא לקח על 20-30 אחוזים מהסוללה) והדאגה העיקרית שלי הייתה , שהקובץ z3e7 הוא קובץ וירוס עם הרשאות לכל הדברים במכשיר.

אבל בגלל שהבחור הנחמד פה עזר ואמר שהקובץ הוא לא וירוס, אלא שירות בפלאפון, אז אין לי מה לדאוג (:

תודה על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים