עבור לתוכן

עזרה בבניית מחשב מהיר

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר

אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד..

הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי:

6789376.jpg 83929035.jpg

76849115.jpg 865587.jpg

הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי

אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?

פורסם

הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM

איפה ראית כזו שטות? תביא לינק, שידעו למחוק את זה.

אם יש משהו במפרט שלך שמספיק מהיר בסטנדרטים של היום, זה הזכרונות.. דווקא המעבד הוא זה שעלול להתקל בקושי לעמוד במשימות של מחשב מודרני. אם תוכל למצוא ביד שניה איזה core 2 quad (או core 2 duo) שיחליף אותו (ולבדוק תאימות ללוח כמובן), זה יהיה כנראה הדבר הכי מועיל שתוכל לעשות בלי להחליף את המחשב כולו.

מלבד כל זה, אין כזה דבר "מחשב סופר מהיר", יש רק "מחשב שמתאים לשימוש X". לצורך הדוגמה, אם השימוש במחשב הוא משחקים, כל זה לא יעזור לך בלי כרטיס מסך סביר (שלא ציינת איזה יש לך). לכן, כדי שיהיה אפשר לייעץ לך בקשר לשדרוג, תצטרך לפרט ככל האפשר את השימושים שהמחשב מיועד להם.

פורסם
  • מחבר

השימוש במשחב הוא בעיקר לתוכנות לא למשחקים

אז אם המהירות לא תלויה בזיכרון במה היא כן תלויה? מה אני צריך להחליף בשביל שהמחשב יהיה מהיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים