עבור לתוכן

בעיה בלשחק אונליין - בבקשה עזרה מת לפתור את זה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה.

כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?

פורסם

כשהוא זורק אותך החוצה מהPSN אתה מקבל הודעת שגיאה: 8002ad23 ?

אם כן - אין פתרון לחרא הזה.

עברתי באמת על הכל - שקעים שונים, כבלים, פילטרים, ראוטרים, DMZ, פתיחת פורטים...

הפתרון היחיד שהוא הכי פשוט ויעלה לך 11.89 שקל לחודש: מסלול גיימר.

כמה שנמנעתי מלעשות את זה, זה היה באמת הפתרון הסופי והיחיד.

פורסם

אתה מחובר פיזית (עם כבל) או אלחוטי?

בזמן שאתה משחק תוכנת קבצים עובד ברקע או משהו דומה?

דעה אישית:

בעיה ידועה אמרת בזק+בזבל נגמר הסיפור !!!! אני לא הייתי ממליץ לך לשלם שקל יותר !!

בזבל טובים בפרסומות וגרועים בחווית משתמש כמוך גם אני משחק לרוב בPS3 ואין פתרון רק לגים ועוד לגים

אני בקרוב מאוד מעיף את היוזרים שלי מבזבל ובזק ועובר חברה עדיף לשלם כסף לחברה קטנה ולקבל בהתאם מאשר לשלם יקר ולקבל 0!!!!

פורסם
  • מחבר

כשהוא זורק אותך החוצה מהPSN אתה מקבל הודעת שגיאה: 8002ad23 ?

אם כן - אין פתרון לחרא הזה.

עברתי באמת על הכל - שקעים שונים, כבלים, פילטרים, ראוטרים, DMZ, פתיחת פורטים...

הפתרון היחיד שהוא הכי פשוט ויעלה לך 11.89 שקל לחודש: מסלול גיימר.

כמה שנמנעתי מלעשות את זה, זה היה באמת הפתרון הסופי והיחיד.

הוא באמת זורק אותי מהPSN פעם באיזה חצי שעה שעה שזה די הורס את החוויה...קרוב לוודאי שזאת השגיאה שאני מקבל בכל מקרה אבדוק

והאם באמת המסלול גיימר העלים לך את הבעיה לגמרי?

אתה מחובר פיזית (עם כבל) או אלחוטי?

בזמן שאתה משחק תוכנת קבצים עובד ברקע או משהו דומה?

דעה אישית:

בעיה ידועה אמרת בזק+בזבל נגמר הסיפור !!!! אני לא הייתי ממליץ לך לשלם שקל יותר !!

בזבל טובים בפרסומות וגרועים בחווית משתמש כמוך גם אני משחק לרוב בPS3 ואין פתרון רק לגים ועוד לגים

אני בקרוב מאוד מעיף את היוזרים שלי מבזבל ובזק ועובר חברה עדיף לשלם כסף לחברה קטנה ולקבל בהתאם מאשר לשלם יקר ולקבל 0!!!!

אני מחובר פיזית כי אני יודע שאלחוטי זה בשום אופן לא למשחקי רשת, ושום תוכנת שיתוף קבצים ושום כלום, נקי לגמרי, אם באמת בחברה אחרת אוכל לשחק כמו שצריך אז בזבל באמת בזיון

פורסם

והאם באמת המסלול גיימר העלים לך את הבעיה לגמרי?

אני עם גיימר של 014 מאז שהוא קיים שזה איזה 8 שנים בדיוק מהסיבה הזאת. אין לי שום בעיות פינג. שיחקתי הרבה במשחק שהשרת שלו בקליפורניה אז החיבור היה סופר רגיש גם ככה.

בשביל זה הגיימר קיים - כדי לקבל פינג יציב כל יום 24 שעות ביממה בלי שום קשר לעומס. אני רוצה שמתי שיש לי זמן לשחק יהיה לי גם את האפשרות לשחק במה שבא לי. חבל לא להשקיע בחשבון מתועדף אם המטרה שלך היא לשחק משחקים - שידרוג רוחב הפס לא יעשה הרבה רק תעדוף יכול להציל אותך מהמורידים הכבדים שיש להם פוטנציאל לחנוק את כולם מה שגורם לפינג גרוע ולא יציב.

מבכל מקרה במידה והPS3 שלך מתחבר לשרתים מרוחקים יהיה לך בעיה עדיף שיתחבר לאירופה. היום עם הכבל החדש של בזק אני מקבל איזה 60 פינג לאנגליה עם VDSL2 עם ADSL2+ שזה 15 מגה ומטה תקבל משהו בסביבות ה70-75.

הדבר שפינג הכי רגיש לו זה עומס וצריך להמנע כמה שיותר ממנו.

פורסם

היי eranisra,

אשמח לדאוג לחזרת נציג לבדיקת הנושא.

אנא שלח פרטים במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטית:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה חווה את הניתוקים.

לוטם

פורסם

אני עם גיימר של 014 מאז שהוא קיים שזה איזה 8 שנים בדיוק מהסיבה הזאת. אין לי שום בעיות פינג. שיחקתי הרבה במשחק שהשרת שלו בקליפורניה אז החיבור היה סופר רגיש גם ככה.

בשביל זה הגיימר קיים - כדי לקבל פינג יציב כל יום 24 שעות ביממה בלי שום קשר לעומס. אני רוצה שמתי שיש לי זמן לשחק יהיה לי גם את האפשרות לשחק במה שבא לי. חבל לא להשקיע בחשבון מתועדף אם המטרה שלך היא לשחק משחקים - שידרוג רוחב הפס לא יעשה הרבה רק תעדוף יכול להציל אותך מהמורידים הכבדים שיש להם פוטנציאל לחנוק את כולם מה שגורם לפינג גרוע ולא יציב.

מבכל מקרה במידה והPS3 שלך מתחבר לשרתים מרוחקים יהיה לך בעיה עדיף שיתחבר לאירופה. היום עם הכבל החדש של בזק אני מקבל איזה 60 פינג לאנגליה עם VDSL2 עם ADSL2+ שזה 15 מגה ומטה תקבל משהו בסביבות ה70-75.

הדבר שפינג הכי רגיש לו זה עומס וצריך להמנע כמה שיותר ממנו.

הדברים נכונים חלקית ! חשבון גיימר זה לא תעודת ביטוח למשחק חלק (לעוד 700000 יוזרים יש חשבון גיימר) !!!!

מה שאני בא להגיד שורה תחתונה נכון בעבר בזבל הייתה אחת החברות הטובות בתחומה!!! לצערי הרב בשנים האחרונות חלה הדרדרות רצינית באיכות וכל עוד שלא יטפלו בבעיה ברצינת גיימרים כמונו רק מפסידים בעוד שהמורידים מרוויחים! (שלא תבינו אני לא מתלונן עליהם או משהו כזה!!!) גיימר לא צריך יותר ממגה אחד בשביל לשחק הכל תלוי בפינג שהוא מקבל!!!! עומס לא עומס זו לא בעיה שלנו!!!!

בזבל רוצה להרויח??? שיבושם לה !אני רוצה לשחק בצורה נורמלית ולא מעניין אותי מה התירוץ!!!

אז מה לשלם להם עוד כסף???? הכל שטויות אני עם גיימר שנים מחזיק 3 יוזרים במהירויות שונות במיקומים שונים עבודה בעינים או לא??? עניין שלכם אני בכל אופן כבר הרמתי ידים!!!!

===================================

מהירויות שיש לי לפי פורמט :בזק+בזבל+גיימר

10m,20m,20m

פורסם

יש נכון במה שאמרת,XLEE כי אנשים מנצלים את חבילת גיימר לרעה כדי לקבל תיעדוף על הורדות . החבילה לא אמורה לתת רוחב פס מקסימאלי אלה יציבות בפינג. עדיין הgamer הוא שם נירדף לtraffic shaping ו 014 עושים את זה טוב במשחקים. אני עדיין מודה שלא התנסתי בחבילות גיימר של ספקים אחרים. נדיר שיש לי בעיות פינג ב014 אלא אם כן אשתי מפעילה איזה הורדה כבדה ואז זאת לא הפתעה.

לרוב כולם הסכימו בעבר שלא שווה להיות ב014 אם אין לך גיימר. הכבל החדש קצת משנה את התמונה אבל עדיין לפי לינק שמישהו בפורום אחר שלך 014 משתמשת רק באיזה 120gbps לפי מה שהבנתי. הם עלו מאיזה 30-40gbps . אני עדיין לא בטוח ב100 אחוז ולמשתמשים אין שום יכולת לבדוק מה רוחב הפס האמיתי אנחנו יכולים רק לנחש. לא סביר שגם אם יש להם 1tbps פעיל שהם ישתמשו בהכל הם יוסיפו רוחב פס לאט לאט. הם גם צריכים לשלם לIIX באירופה.

אגב מצאתי את הלינק:

http://www.peeringdb.com/view.php?asn=8551&peerParticipantsPublics_mOrder=Sorter_speed&peerParticipantsPublics_mDir=ASC

120gbps לפי הספירה שלי ולא נראה לי שיש ספקית אחרת שאפילו מתקרבת לחצי מזה....

צריך ללמוד את השינויים . בנתיים אני יכול להמליץ רק על מה שאני מכיר ועם 014 לא היו לי בעיות. כמעט ניסיתי את 013 אבל עכשיו אני רק מנסה להתנתק מהם :lol: .

פורסם
  • מחבר

הדברים נכונים חלקית ! חשבון גיימר זה לא תעודת ביטוח למשחק חלק (לעוד 700000 יוזרים יש חשבון גיימר) !!!!

מה שאני בא להגיד שורה תחתונה נכון בעבר בזבל הייתה אחת החברות הטובות בתחומה!!! לצערי הרב בשנים האחרונות חלה הדרדרות רצינית באיכות וכל עוד שלא יטפלו בבעיה ברצינת גיימרים כמונו רק מפסידים בעוד שהמורידים מרוויחים! (שלא תבינו אני לא מתלונן עליהם או משהו כזה!!!) גיימר לא צריך יותר ממגה אחד בשביל לשחק הכל תלוי בפינג שהוא מקבל!!!! עומס לא עומס זו לא בעיה שלנו!!!!

בזבל רוצה להרויח??? שיבושם לה !אני רוצה לשחק בצורה נורמלית ולא מעניין אותי מה התירוץ!!!

אז מה לשלם להם עוד כסף? ??? הכל שטויות אני עם גיימר שנים מחזיק 3 יוזרים במהירויות שונות במיקומים שונים עבודה בעינים או לא??? עניין שלכם אני בכל אופן כבר הרמתי ידים!!!!

===================================

מהירויות שיש לי לפי פורמט :בזק+בזבל+גיימר

10m,20m,20m

רגע קצת איבדתי אותך...אתה אומר שאתה נגד לשלם להם עוד כסף ובצדק לפי דעתי ויש לך 3 יוזרים של גיימר????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים