עבור לתוכן

יש מצב ה SGS מת?

Featured Replies

פורסם

אתמול ניסיתי להתקין את הגרסת ניחומים שפורסמה עליה כתבה כאן באתר.. בזמן ההתקנה קיבלתי פייל שלאחריו כלום לא קרה.. בלאת סגרתי את האודין, ניתקתי את הכבל יואסבי הוצאתי את הסוללה והחזרתי חזרה. כשעמדתי להדליק קיבלתי על המסך ציור קטן של טלפון עם נקודות מקווקות למחשב וסימן קריאה בתוך משולש ביניהם אך בכל זאת הצלחתי להיכנס לDOWNLOAD MODE שוב. לאחר שניסיתי את הפעולה בשנית קרתה שגיאה שוב אך הפעם אחרי הוצאה של הסוללה הטלפון לא נדלק יותר ולא הראה סימני חיים...

יש משהו לעשות איתו? דרך להצילו?

ובנוסף יש לי אחריות של סלקום, יש דרך לדעת כי הנזק נגרם ע"י התקנה של רום שלא של המפעילה?

פורסם

קודם כל תתחדש על משקולת הנייר החדשה שלך!

יש הרבה דברים שתוכל לנסות, אבל בכל מקרה, אל תנסה לצרוב שוב את הגרסא הזו!

א. תנסה כל מיני טריקים של תזמון כמו ללחוץ מראש על צירוף המקשים המוביל לדואונלואוד ובדיוק להכניס את הסוללה (לא כ"כ פשוט..)

ב. תמצא משיהו עם JIG (או תזמין מאיפושהו).

ג. תחרוש על XDA וחפש פתרונות.

ד. לך למעבדה פרטית (אני בספק אם סלקום יקבלו את המכשיר, דבר כזה לא קורה בשימוש רגיל וסביר).

ה. תדביק עם דבק פלסטי כיד הדימיון הטובה: נצנצים, פייטים, (ילדות קטנות רוקדות, )חרוזים, צדפים, בדים ושאר פיצ'יקס והרי לך משקולת נייר לתפארת.

אין כל סימן חיים מהמכשיר? בכלל?

פורסם
  • מחבר

פשוט כלום... בשום קומבינציה של מקשים :bash:

אני אנסה כשיהיה לי פה עוד זוג ידיים את מה שהצעת

ניסיתי את ההכנסה של הסוללה תוך כדי לחיצה על מצב הורדה, לא עובד... אני מתקרב ללקשת אותו עם פייטים.

פורסם

אתה באחד מ2 מצבים

1 = SOFT BRICK, תוכל להיכנס למצב הורדה בכוח באמצעות JIG שעולה כמה שקלים בודדים בהזמנה מחול

2 = HARD BRICK, תתחדש... יש לך לבנה שיעלה לך בערך 300~400 ש"ח לתקן במעבדה עם JTAG

פורסם

בדיוק באתי לכתוב את זה ^^

אתה יכול לקנות JIG מכאן -

http://www.dealextreme.com/p/unbrick-download-301k-usb-mode-jig-for-samsung-t959-i9000-i897-m110s-i8700-i9100-93514

אם תצליח להכנס ל- Download Mode צרוב חזרה את הגרסה של סלקום או את הגרסה שהייתה לך לפני הצריבה הכושלת.

אם לא נכנס ל- Download Mode כפי שנאמר אתה צריך לפנות למעבדה שמחזיקה JTAG. אך לפני הייתי מנסה לפנות לסלקום לממש אחריות (בטענה שפשוט הוא הפסיק לעבוד, אך רק במקרה ושימוש ב- JIG לא עזר). אם תעשה JTAG בכל מקרה תאבד את האחריות...

בהצלחה.

פורסם

תקח את המכשיר לעמדה קטנה של דינמיקה (בד"כ בקניונים), תגיד שהמכשיר פשוט כבה באמצע שליחת מייל או משהו ומאז לא נדלק יותר. יביאו לך מכשיר זמני, ותקווה מאוד שלא יחפרו לך יותר מידי במכשיר ופשוט יביאו לך אחד חלופי.

פורסם
  • מחבר

מספר שאלות :

1.למה לקחת אותו לעמדה של דינמיקה ולא לעמדה של סלקום?

2.האם כאשר לקחתי את הטלפון לסלקום וגילו כי זה מה שקרה לו זה נרשם אצלהם במחשב?

3.האם אני יכול לדעת אם זה בריק מסוג ראשון או שני רק לפי ההתקן הזה מDX?

4.איך אני מזמין מ DX הם לא שולחים לארץ?

5.מה זה ה JIG הזה? מה זה בעצם עושה?\ממה זה בעצם מורכב?

6. מכשיר חלופי.. איזה מכשיר אני מקבל? מה שיש במלאי או אותו אחד בדיוק? ואחריות לא אומרת שאני מקבל אחד חדש?

יש לי הרבה שאלות ואני מודע לכך, מצטער מראש..

פורסם

אפשר לחפש JIG בפורומי אנדרואיד בארץ. יש מספיק אנשים שאין להם בעיה לעזור (אם אתה גר קרוב אליהם).

פורסם

1.למה לקחת אותו לעמדה של דינמיקה ולא לעמדה של סלקום? זה לא משנה, לך לאחד מהם...

2.האם כאשר לקחתי את הטלפון לסלקום וגילו כי זה מה שקרה לו זה נרשם אצלהם במחשב? השאלה היא אם יגלו, אם מזהים האחריות שלך לא תקפה

3.האם אני יכול לדעת אם זה בריק מסוג ראשון או שני רק לפי ההתקן הזה מDX? בגדול כן...

4.איך אני מזמין מ DX הם לא שולחים לארץ? הם שולחים

5.מה זה ה JIG הזה? מה זה בעצם עושה?\ממה זה בעצם מורכב? נגד של 301K שמכריח את המכשיר להיכנס למצב הורדה

6. מכשיר חלופי.. איזה מכשיר אני מקבל? מה שיש במלאי או אותו אחד בדיוק? ואחריות לא אומרת שאני מקבל אחד חדש? אתה תקבל את מה שסלקום יתנו (אנחנו לא סלקום) ואחריות לא אומרת שתקבל חדש אלא שיש אחריות על א ב ג (לפי חוזה האחריות) אם המכשיר הלך TOTAL LOSS מבחינתם אז תצטרך לשלם מחיר כלשהו בשביל לקבל מכשיר חדש

אם אתה מחפש JIG בארץ דבר איתי, אני שולח אותם לפי הצורך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות המפורטות!

נראה מה אפשר לעשות ונעדכן בהמשך

ובנוגע ל JIG אני אדבר איתך בפרטי..

פורסם

אם המכשיר Total Loss, אתה תקבל מכשיר חלופי. מזה אומר חלופי? זה יכול להיות חדש לחלוטין (בלי אריזה) מסטוקים שמיעודים ספציפית למקרים כאלו. זה יכול להיות גם מכשיר תקין שלקוח השתמש יומיים שלושה והחזיר.

פורסם

^^^

בכלל לא בטוח שהוא יקבל מכשיר חלופי ללא תשלום, במיוחד אם נתחשב בכך שהוא הרס את המכשיר כאשר ניסה לצרוב רום בצורה לא תקינה וקיים סיכוי סביר בהחלט שבמעבדה יגלו את זה.

פורסם

מניסיון (עם Milestone) וחבר שעובד בדינמיקה, יש פרוצדורה קבועה "להצלה" של המכשיר, ואם היא לא הולכת (ולא רואים שום נזק פיזי) המכשיר פשוט מוחלף באחד תקין. אני ממש בספק שיש להם את המכשיר לקריאה של ה ROM ולאבחנה שנעשתה צריבה לא מוצלחת.

שים לב שאני מדבר אך ורק על סניפים קטנים של דינמיקה (דוכנים בקניונים וכו'). אם הוא יביא את המכשיר לתחנת שירות גדולה של סלקום, יכול להיות מאוד שיעלו על הניסיון צריבה.

פורסם
  • מחבר

קיבינימת.. אבא שלי לקח את המכשיר היום בלי להגיד לי לתחנת שירות של סלקום (AND A DAM BIG ONE) באיזור תעשיה בחולון למי שמכיר..

וזה לפני שהספקתי לרכוש את ה JIG ולנסות לפני לסדר לבד.. מקווה שלא יעלו על זה.

כנראה תשובה בשישי.. בינתיים קיבלתי טלפון חלופי (נוקיה ישנה כלשהי..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים