עבור לתוכן

בעיית הווארז, האם הפתרון בהורדת מחירים?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS.

אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי זה לא כל כך פשוט. כך שאני בכלל לא בטוח שלחברה שמוציאה לאור ישתלם יותר לעשות מה שאתה אומר. אבל מה שבטוח, להם יש רואי חשבון וכו' על מנת לגבש אסטרטגיה שהכי נוחה להם, והם יודעים יותר טוב מאיתנו.

פורסם

תירוצים תירוצים...... :P

פורסם

הלואיי והמחירים היו יורדים נגיד ל50 שקל , אם זה היה ככה

אז כל משחק מובחר הייתי קונה(מקס פיין 2 , אנדרגראונד וכל זה.....)

פורסם

חוץ מבעיית המחירים הגבוהים יש גם את הבעיה שהמשחקים מגיעים לארץ רק חודש או חודשיים אחרי שיוצא המשחק בעולם

פורסם

חוץ מבעיית המחירים הגבוהים יש גם את הבעיה שהמשחקים מגיעים לארץ רק חודש או חודשיים אחרי שיוצא המשחק בעולם

לא נכון משחקים לPC מגיעים ישר לארץ, UNREAL 2 היה פה עוד לפני שהוא היה בUSA או אירופה... לא זוכר.

לדעתי מחיר סביר למשחק זה 90 ש"ח, אם אלה היו המחירים אני יודע שהיתי קונה לפחות 3-4 משחקים בשנה (לפחות), היום אני קונה אולי 1 וגם זה לא.

אני בטוח שזה הרבה יותר ריווחי לחברות המשחקים.

פורסם

אז במקרה משחק אחד או שניים הגיעו לארץ מהר

אבל מקס פיין 2 הגיע רק לא מזמו חודש וחצי אחרי שיצא!!!

ניד פור ספפיד הגיע רק לפני שבוע

הנסיך הפרסי בכלל לא הגיע

סטאר וורס הרפובליק גם לא הגיע

והרשימה עוד ארוכה מאוד

פורסם

זה שלנו זה יקר, ולילדים רעבים באפריקה זה עוד יותר יקר לא אומר שבארצות "נורמאליות" זה יקר.

ככה שבארצות הברית 50$ זה בדיוק אותם 50 שקל(לאמריקני עם ההכנסה הממוצעת) שאתם מדברים אליהם, רק שלנו זה 200 מהמטבע שלנו.

{ועדיין יש הרבה אנשים בארצות הברית שכן מורידים ואני משאר שהרבה מאותם אנשים גם מתחבאים מאחורי תרוצים.}

הפואנטה היא שזה שאנחנו במצב חרא, זה לא אומר שכולם צריכים להתאים את עצמם, ומה שלנו הרבה הוא לא הרבה לאנשים אחרים.

ובעצם זה שמבקשים למכור משחק חדש ב10$ (ROFMAO!) זה יגרום הפסד ענק לחברות.

נראה לכם שיקנו את המשחק פי 5 יותר ממשחקים לפניו-במחיר 50$, (כדי שהחברות לא יפסידו מהצעד הזה) רק בגלל שהוא עולה פחות פי 5?

תפסיקו עם השטויות האלה...

פורסם

גם אם המחירים יהיו ברצפה כמעט אף אחד לא יקנה. למה? כי התרגלנו להשיג הכל בחינם.

לך תסביר לבנאדם למה הוא צריך לקנות משחק אם הוא יכול להשיג אותו דרך האינטרנט כולל כל האפשרויות שיש בו (גם אם זה מולטיפלייר).

פורסם

זה שלנו זה יקר, ולילדים רעבים באפריקה זה עוד יותר יקר לא אומר שבארצות "נורמאליות" זה יקר.

ככה שבארצות הברית 50$ זה בדיוק אותם 50 שקל(לאמריקני עם ההכנסה הממוצעת) שאתם מדברים אליהם, רק שלנו זה 200 מהמטבע שלנו.

{ועדיין יש הרבה אנשים בארצות הברית שכן מורידים ואני משאר שהרבה מאותם אנשים גם מתחבאים מאחורי תרוצים.}

הפואנטה היא שזה שאנחנו במצב חרא, זה לא אומר שכולם צריכים להתאים את עצמם, ומה שלנו הרבה הוא לא הרבה לאנשים אחרים.

ובעצם זה שמבקשים למכור משחק חדש ב10$ (ROFMAO!) זה יגרום הפסד ענק לחברות.

נראה לכם שיקנו את המשחק פי 5 יותר ממשחקים לפניו-במחיר 50$, (כדי שהחברות לא יפסידו מהצעד הזה) רק בגלל שהוא עולה פחות פי 5?

תפסיקו עם השטויות האלה...

לא ממש, לפי מה שהבנתי מהתוכנית הזאת בטק TV על המשחקים, הם די ממורמרים גם שם (USA) כי לדעתם 50$ למשחק זה המון

ושמעתי את המנחים בתוכנית אומרים את זה יותר מפעם אחת.

פורסם

ממש חכם לדבר ככה.

אם הם היו משקיעים כסף במשחק מסויים, נראה אם היה להם בייצים לסכן מלא כסף בכך שהם יורידו את המחיר אפילו פי 0.5.

פורסם

if the game cost 50 nis then i would buy a game that his length was 15hrs at least , not like max payne 2 , even thougt it was an excellnet game it was too short .

but still , i would download games and music and buy only the ones that have good multi player ( cs for most of us ) .

sorry about the english , i'm writing from the states

פורסם

תפסיקו עם השטויות.

עם אתה הולך לסרט ומשלם 16(~) שקל לשעה של הנאה,

אז למה 15(~) שקל לשעה של הנאה (במשחק מחשב- אפילו יחסית קצת[12-14 שעות]) זה לא יותר מדי?

ובמשחקים כמו Medeival TW זה בכלל פי 2-3 זמן משחקים בהם מבמשחק ממוצע.

אני מודה, אני כן מוריד, אבל לפחות אני לא מנסה להתחבא מאחורי תרוצים פלצניים כמו "זה יקר"\"לא שווה את הכסף"\ "רק אם זה שווה. אם לא אני מוריד" וכדומה...

פורסם

מי אמר שווארז זאת בעיה? לדעתי זה לא וגם חבל שאסור לדבר על זה בפורום כי אם היה פה אז היו פה הרבה יותר אנשים ,

חוץ מזה זה לא נכון , כי לקולנוע אתה לא צריך להצטייד ב 4 אלף שקל וכשאתה משחק במשחק מחשב ונהנה אתה קודם צריך מחשב טוב בשביל באמת להנות , המחירים מופרזים וזה בטוח , וככה גם בבגדים שלמשל ג'ינס של LEE עולה 389 שקל אבל מה , עכשיו למשל תראו את כל החנויות ב 50 % ושם 70 אחוז וזה למה, כי יש מיתון ואנשים לא קונים ואז אים להם שום בעיה להוריד מחירים כי הם בחיים לא יפסידו כי זה נוצר בסין ב 1$.

אומנם משלמים למפתחים אבל זה לא הון תועפות וחוץ מזה שמשחקים מאד מושקעים כמו מאפיה וכאלו יוצאים אחת ל... נדיר

ככה שהמחרים לא הגיוניים בכלל.

[לכו לתאילנד ותמצאו את המשחקים המקוריים ב 2-3 דולר]

פורסם

אני מכיר מישהו שהוא היה זה שמחלק את המשחקים לחנויות (עבד בהד ארצי)

הוא אומר שהוא יכול לקנות משחק במחיר מנימלי שהוא 120-130~

ועוד דבר הוא עוד הוסיף שעם הוא נותן לחנות 200 משחקים

הוא מקבל 100 בחזרה

הוא אומר שאף אחד היום לא קונה משחקים

אז למה להד ארצי או לספקים השונים למהר ולהביא משחקים חדשים ארצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים