עבור לתוכן

די, כבר לא יכול. YNET עברו מכתיבה מגמתית וחצאי אמיתות לשקרים גמורים מטעם האויב..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה, מה עוד צריך בשביל להרשיע את כולם שם בסיוע לאוייב בזמן מלחמה - אם אויב שלא בוחל בלפוצץ לגזרים בני נוער בתור למועדון או משפחות בסדר פסח, מתנצל בפני עיתון הארץ על שפגע בו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 41
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה שאני מקפיץ הייתי חיייב!

תסתכלו על המקרה הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4185434,00.html

90% מהטוקבקים מזוייפים של ויינט צריך לסגור את האתר הזה!.

אני בטוח שאם ילד ערבי היה עושה את זה לילד יהודי ויינט היו שותקים.

פורסם

שניים נסעו לכפר ערבי, וניסו לרצוח אנשים רבים שנקרו בדרכם. על זה שנה ו-30,000 ש"ח. :o

רגע, Mystery, אתה טוען שלא צריך לפרסם כתבות כאלה?

שלא חשוב לשמוע על טרור מהצד שלנו?

Ynet כובתים בצורה מגמתית ולא אובייקטיבית, זה נכון, ידוע ולא בסדר. אך עם זאת, מאוד חשוב שיהיה גם כתבות כאלה.

פורסם

שניים נסעו לכפר ערבי, וניסו לרצוח אנשים רבים שנקרו בדרכם. על זה שנה ו-30,000 ש"ח. :o

רגע, Mystery, אתה טוען שלא צריך לפרסם כתבות כאלה?

שלא חשוב לשמוע על טרור מהצד שלנו?

Ynet כובתים בצורה מגמתית ולא אובייקטיבית, זה נכון, ידוע ולא בסדר. אך עם זאת, מאוד חשוב שיהיה גם כתבות כאלה.

אם תמצא לי כתבה אחת שתומכת בימין/תומכת בביבי בווינט חחח... אז אין פה גם, ויינט זה אתר שמאלני קיצוני כמו שאמרו פה כבר.

איפה ראית כתבה שאומרת משהו טוב על הימין?

פורסם

קודם כל, אל תצטט תגובה מעליך.

שנית כל, אמרתי- האתר כותב בצורה מגמתית וזה לא בסדר. כן, שמאלנים.

לא ראיתי כתבה, אני בכלל לא גולש שם.

אני רק אומר, חשבות גם כתבות כאלו.

פשוט נראה שאתה נגד כתבות כאלו בכלל :nixweiss:

פורסם

לא נגד צריך לדעת מה קורה גם אם אתה נגד זה אבל בדיוק על זה אני מדבר שYNET פשוט שמאלנים קיצונים.

פורסם
  • מחבר

אפשר בהחלט להתייחס לכתבה הזו כמקרה בוחן של התקשורת. להלן כמה ציטוטים מהכתבה:

"...תקף ודקר לפני כשנה נער ערבי על רקע גזעני..."

"...תוך כדי כך, צעקו השניים לעברו 'תמות יא ערבי'..."

"...אף פוגע בו באמצעות רכב, כל זה בליווי קריאות גזעניות..."

להשוואה, הנה כמה ציטוטים מכתבה אחרת באותו אתר, המדברת על מגפת ההטרדות המיניות ואף התקיפות (המיניות והלא מיניות) בסביבת האונ' העברית בירושלים:

"...ישיבה מיוחדת של ועדת החינוך והתרבות דנה בשבוע שעבר בגל ההטרדות המיניות כלפי סטודנטיות באזור הגבעה הצרפתית, ובדרך לקמפוס..."

"...בנושא עולה תמונה מטרידה של אלימות פיזית ומילולית כלפי סטודנטיות..."

"...החלו לקלל ולצעוק ואחד מהם תפס בישבני..."

שימו לב למילים המודגשות. עתה השאלות: מאיזה מגזר מגיעות אותן סטודנטיות? באיזו אלימות מילולית מדובר, ומה בדיוק אותו בחור בציטוט האחרון צעק? תשובות - אין. כנראה שכשערבים תוקפים יהודים (או יהודיות), אין כל צורך לפרט את ההערות שנאמרו, ובטח לבטח שאין להפריח השערות לגבי הסיבה שנבחר דווקא הקורבן שנבחר או את הרקע למעשה. לחיוב ייאמר שהכתבה דווקא מזכירה (אם כי רק במילה אחת) שהתוקפים ערבים. לשלילה (נוספת) יאמר שהכתבה הזו מוחבאת במדור החדשות המקומיות של מחוז ירושלים.

למען הסר הספק - אני מתנגד למעשים המתוארים בשתי הכתבות הללו במידה שווה. אני רק חושב שגם הדיווח אמור להיות שוויוני באותה המידה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אין להם בושה לפרסם את זה? הארץ לפי מה שאני זוכר הם יותר גרועים מוויינט מגיע להם.

פורסם

אין ספק שynet מגמתיים בצורה קיצונית וזה מרתיח. כמה שאני מנסה להחרים אותם, אני תמיד בסוף חוזר.. לצערי לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת (מבחינת הממשק והתוכן הלא חדשותי).

פורסם

^^^^

א) תוסיף את yent לאתרים החסומים לצפייה בחומת האש

ב) כנס ל- latma.co.il ותרשם לרשימת ההפצה (תקבל מייל אחד כל סופ"ש)

ג) כנס ל-palwatch ותרשם לתפוצה הן בעברית והן באנגלית (כמות המיילים משתנה אבל זה בדרך כלל לא חוצה את ארבעת המיילים בשבוע, השבוע לדוגמא לא קיבלתי עדיין אחד)

ד) כנס לישראל היום ותרשם לניוזלטר היומי, תקבל את כל הכותרות הענייניות ישירות למייל (מייל אחד ביום)

ה) אם עדיין חסר לך קריאת חדשות, תמיד יש nrg..

סיכום: 7-12 מיילים בשבוע עם מנת הומור, כאב וטרגדיה, תאמין לי שתשכח ש-ynet קיים

פורסם

HOOK - אם אתה עדיין מוצא את עצמך חוזר ל YNET, סימן שיש להם עדיין מה להציע לך.

קצת פרופורציות חבר'ה בסך הכל אתר חדשות, אף אחד לא מכריח אתכם להיכנס.

גם אני מסכים איתכם שהם הגזימו. כאות מחאה מחקתי את כרטיס המנוי שלי שם ועברתי ל- NRG.

יש שם את אותן חדשות אבל אני עדיין קורא מדיי פעם ב YNET, לא קרה כלום.

לא צריכים להיות כאלו קיצוניים.

פורסם
  • מחבר

אתר חדשות הוא אתר שמדווח על ארועים מעניינים באופן ענייני ככל האפשר. נראה לי שמכל הבחינות שהוזכרו בדיון הזה, כל אימת שלכתבות יש גוון פוליטי YNET הוא לא אתר חדשות, הוא אתר תעמולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים