פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר מה זאת אומרת לא עובדים עם CDMA ? יש לי מכשיר ישן LG 8300 ( או VX8300 לא זוכר), הוא נקנה בפלאפון ליפני איזה 5 שנים ועבד 3-4 שנים בפלאפון הבעיה זה שאין לו SIM, וחשבתי שאולי אורנג' יכולים לצרוב את המספר (כמו שפלאפון עשו). השאלה אם התדרים שלו תומכים...
פורסם 2012 בינואר 613 שנים כן, בשנת תרת"ח השתמשו בארץ ב-CDMA. לא נעשה יותר שימוש בטכנולוגייה זו. אין סים בפלאפונים כאלו, זה עובד על רשת פנימית. אורנג' לא משתמשת באנטנות כאלו, זה לחלוטין חסר שימוש בארץ. וגם שום רשת אחרת.אין שום אפשרות להשתמש ב-CDMA בארץ.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר תודה.אבל זה מאוד מוזר, אתה אומר שאם לא האיתי משדרג למכשיר חדש לפני שנה (!) אז עכשיו היו מנתקים לי אותו ? (כי המכשיר עבד טוב מאוד עד ליפני שנה ברשת פלאפון)
פורסם 2012 בינואר 613 שנים הרשת חיה ובועטת אך הם לא רושמים מכשירים חדש.אגב, פלאפון לא "צרבו" את המספר על הטלפון, אלא הם רשמו את המספר הסידורי שלו (ESN אאל"ט) במחשבים שלהם. זה בדיוק כמו שאורנג'/פלאפון (היום)/סלקום רושמים את המספר הסידורי של הסים במחשבים שלהם.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים כי עדיין יש להם שם כמה עשרות או מאות אלפי קווים פעילים?עם זאת, הם די רוצים לסגור את הרשת כדי לנצל את התדרים לרשת LTE.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר למה? מוזר מאוד...כי כמו שכבר אמרתי לך יש אנשים אם מכשירים בני 4 שנים (לא כולם מחליפים מכשיר כל חצי שנה).אז באורנג' אין סיכוי...המכשיר הזה לא חדש, אני קניתי אותו בפלאפון פעם, יש מצב שהם ירשמו אותו עוד הפעם ?
פורסם 2012 בינואר 613 שנים הם לא רושמים יותר מכשירים לCDMA ,להפך ,הם מנסים להפתר ממכשירים כאלו ולהעביר את כל הלקוחות לHSPA ..
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר אבל קניתי אותו מהם וזכותי להשתמש בו... כנראה שאני יגיד להם שיתנו לי מכשיר אחר, או שהמתחרים יתנו
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מה זה "יתנו" אף אחד לא יתן לך שום דבר אלה אם כן תוציא את הכרטיס מהארנק ותתן להם לגהץ לך אותו כל חודש.
פורסם 2012 בינואר 713 שנים כמדומני הם עדיין רושמים מכשירים בתנאי שאלה מכשירים שהם שיווקו אותם בעבר. בכל מקרה, אם המכשיר נותק ולא חובר מכשיר אחר במקומו זה כאילו התנתקת מהרשת (בעצם, לא כאילו..) ואני לא יודע מה המדיניות שלהם. אם זה כל כך קריטי לך, פשוט תרים אליהם טלפון ותברר מה המדיניות שלהם. הנציגים כנראה יודעים יותר טוב מאיתנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.