פורסם 2012 בינואר 413 שנים שלום לכולם,טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש.אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה?אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? )תודה
פורסם 2012 בינואר 413 שנים זה תלוי איזה דגם יש לך.בגדול, יצא העדכון ל-I9020T (הדגם המקורי, של T MOBILE) ול-9023 (הדגם האירופאי) שנעצר בינתיים עקב באגים. ה-I9020A (זה שמתאים גם לתדרים של פלאפון) עוד לא קיבל עדכון.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מחבר זה תלוי איזה דגם יש לך.בגדול, יצא העדכון ל-I9020T (הדגם המקורי, של T MOBILE) ול-9023 (הדגם האירופאי) שנעצר בינתיים עקב באגים. ה-I9020A (זה שמתאים גם לתדרים של פלאפון) עוד לא קיבל עדכון.יואב תודה על התשובה המהירה,מופיע לי במכשיר:Android version:2.3.6Baseband version: I9020XXKF1 ??? רכשתי את המכשיר בארה"ב, לפני 7-8 חודשים בערך אם זה עוזרתודה
פורסם 2012 בינואר 413 שנים יש לך את ה-9020T ככל הנראה (לפי גרסת הרדיו - XXKF1. חפש מה כתוב במדבקה מאחורי הסוללה). הוא עבר שינוי תוכנה כלשהו?אם לא, נסה להקיש את הקוד הבא:*#*#2432546#*#* והמתן קצת (אחרי כמה שניות תקבל איזה הודעה שהתחברות הצליחה או משהו כזה, המתן עוד 10-20 דקות כדי שהוא יוריד את העדכון - תהיה מחובר על וויפי, זה די הרבה נפח).אם זה לא עוזר, פשוט המתן בסבלנות, מתישהו זה יגיע גם אליך.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מחבר אכן רשום מאחורה I9020T. הקשתי את הקוד שלך, הופיע Checked in successful ואז לא קרה כלום. כנראה שאכן אאלץ להמתין בסבלנות תודה רבה
פורסם 2012 בינואר 413 שנים זו אכן אפשרות.עם זאת, יש מעט באגים בגרסה ששוחררה, בעיקר זמן סוללה מזעזע, ולמרות ש-ICS היא מערכת מדהימה ועובדת בצורה מדהימה על הנקסוס S הייתי מחכה קצת עד לקבלת העדכון הרשמי. סביר להניח שהוא לא מוצא את העדכון כי גוגל עצרה אותו (בגלל הבאגים הידועים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.