עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעוניין במחשב חדש לגיימינג כבד+OC תקציב עד 18 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם?

1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמו שציינתי גיימינג כבד!

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל הכבדים BF3 קרייסיס וכל מה שיצא בעתיד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): כרגע אני עם סמסונג 22 מעונין גם את זה להחליף בתקציב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד!

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: רק מסך אין עדיפות לחברה גודל 24 ומעלה רצוי שהיה עם חיבור HDMI ורזולוציה FHD.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יכול להיות שאני יחליט לקחת חלק מהדברים מהמחשב הנוכחי שלי כרגע לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שאפשר זה לא משהו קריטי אבל רצוי שקט!

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כמו שצויין כן לא יודע אם כבד אבל בטוח שבינוני וקצת יותר.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא אבל הרכבה כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים: לא משנה לי אני יכול להזמין דרך האינטרנט גם, אזור מגורים צפון הרחוק יישוב כרכום לייד טבריה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אין דרישה למשהו ספציפי, שתהיה חומרה חזקה ואיכותית.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא חושב שאני אשדרג.

חשוב לי לציין מספר דברים שאני יודע שיעלו כאן: יש לי ניסיון עם OC ואני מרחיב אותו גם כיום, אני יודע שיעלו שאלות בשביל מה מחשב כזה?למה תקציב גבוהה? חבל על הכסף וכדומה, אז אין לי בעיה לשמוע דעות שלכם אבל אני לא רוצה שזה יגרר לוויכוח אני המון זמן חושב על זה ומתכנן לרכוש מחשב, אני מתכנן לחסוך את הסכום הזה בחודשיים שלוש הקרובים וכמובן שאם תביאו מחשב בסכום נמוך יותר והוא משתווה לרמת הביצועים או נופל ממנה רק במעט אז אין בעיה.

יאללה חברים מחכה לתגובות!

פורסם

לקחת סתם מסך גדול יכול לגרום לך לסבול.

אם אתה יושב קרוב יחסית למסך, מעבר למסך גדול מדי יגרום לצורך להזיז את הראש ממש תוך כדי עבודה או לכך שלא כל המסך ניתן לצפיה במבט אחד.

אתה צריך להתאים את גודל המסך למיקום ולסביבה שאתה מציב אותו, לא סתם לזרוק גודל.

בתקציב שלך יש מסכים בגדלי 24-27-30 אינצ' איכותיים מאוד, תבדוק שהגודל רק לא גדול לך מדי.

פורסם
  • מחבר

לקחת סתם מסך גדול יכול לגרום לך לסבול.

אם אתה יושב קרוב יחסית למסך, מעבר למסך גדול מדי יגרום לצורך להזיז את הראש ממש תוך כדי עבודה או לכך שלא כל המסך ניתן לצפיה במבט אחד.

אתה צריך להתאים את גודל המסך למיקום ולסביבה שאתה מציב אותו, לא סתם לזרוק גודל.

בתקציב שלך יש מסכים בגדלי 24-27-30 אינצ' איכותיים מאוד, תבדוק שהגודל רק לא גדול לך מדי.

אני מאמין שאתה צודק, אני לא ממש יושב רחוק מהמסך אבל גם לא קרוב מאוד בוא נגיד שאם אני מסתדר עם 22 אז 24-27 היה בסדר בשבילי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.