פורסם 2012 בינואר 313 שנים תקציב:עד 400 שקלחנות: kspסוקט: 775זכרונות DDR2כ.מסך RADEON HD5850מעבד E8400ספק 600 Wאני צריך משהו לא מוגזם שהלוח יהיה נורמלי כי שלי נשרף.
פורסם 2012 בינואר 313 שנים אם יש לך משהו להוסיף, אז תערוך את ההודעה הקודמת (זו עברה על חוקי הפורום להקפיץ לפני שעברו 24 שעות). זה שזה למחר לא הופך את זה לחשוב ולסיבה להוסיף עוד הודע, כל נושא בפורום חשוב באותה מידה וזכאי ליחס באותה מידה.יש אופציה ליד שנייה?
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מחבר אם יש לך משהו להוסיף, אז תערוך את ההודעה הקודמת (זו עברה על חוקי הפורום להקפיץ לפני שעברו 24 שעות). זה שזה למחר לא הופך את זה לחשוב ולסיבה להוסיף עוד הודע, כל נושא בפורום חשוב באותה מידה וזכאי ליחס באותה מידה. יש אופציה ליד שנייה?לא אין אופצייה לייד שנייה אני רוצה מ KSPוסליחה על ההקפצה זה לא יקרה עוד פעם
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מחבר אין לוחות כמו שביקשת ב-KSP (רק שני סלוטים לזיכרון).טכנית אני משתמש רק ב 2 מהסלוטים, אבל זה לא חשוב שיהיה גם 2 נוספים ? וזה גם דיי מדאיג אותי נשמע כאילו הלוחות אם שם לעומת שלי שבזמנו היה מעולה, הם לוחות נוראיים?
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מחבר עד כמה אני ארגיש בהבדל, והיה לי overclock ל 4ghz שעשיתי בלוח אם שלי האם זה יהיה אפשרי גם בלוחות אלה?ועוד משהו איזה מהלוחות שנמצאים שם הכי טוב? יש 2 אפשרויות ההוא מASUS והשני מ GIGABYTE
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מחבר תיבחר את זה שאתה רוצה כמאת ואין הבדלים ביניהם.הרגע שמתי לב שזה DDR3 והזכרונות שלי DDR2 ...אין שום חנות נורמלית שיש בה לוח אם מתאים לשלי.אין לי מושג מה לעשות \=
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מחבר http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21441/cat/26זה נראה לי מעולה אבל מה אם ימכרו לי ובסוף יתברר שזה פגום או משהו 250 שקל לפחאף פעם לא קניתי יד שנייה רק מכרתי בכלל הסיכון.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים תבקש מימנו שיוכיח לך שזה עובד (גם עם זה אומר להביא את המעבד שלך, זיכרונות ספק וכרטיס מסך אליו כדי לבדוק אם זה עובד).לוח אם זה גם לא דבר שמתקלקל סתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.