עבור לתוכן

מעונין לרכוש לומיה 800, ויש לי שאלה.

Featured Replies

פורסם

אני לא אומר סתם דברים, ברור שהתעסקתי עם האייפון 4 להרבה חברים קרובים שלי יש אותו.

בל זורמת חלקה, הלאגים פחתו משמעותית ובכל מקרה גם באייפון 4 יש טיפה לאגים לפעמים..

הגלישה אני באמת לא משווה כי עדיין הדפדפן של נוקיה גרוע אפילו בבל לעומת זה של האייפון או הגלקסי.

התנסתי גם בגלקסי 1 וגלקסי 2, והמכשיר שלי מרגיש כמו גלקסי 1 פלוס מינוס

גלקסי 2 זה כבר ליגה אחרת :)

ולdavkl כבר הפסקתי להתייחס כי זה כמו להעלות ספק שיש אלוהים בפני אדם דתי :P

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצחיק שאתה אומר לי את זה ..למישהו שבהזדמנות הראשונה שיהיה לו יעבור למכשיר למכשיר אנדרואיד High End... :kopfpatsch:

פורסם

האייפון 4 הוא מאזדה 3 שנת 2008 בגירסאת הליסינג.

איכות בנייה ואייפון זה בכלל משפט שאסור שהוא ייאמר.

מדובר בגוש זכוכית שמתנפץ הנפילות ולו הקטנות ביותר.

פורסם

איכות בנייה =! עמידות בפני נפילות .. וכבר דובר על זה פה בפורום ... יש מכשירים שתזרוק על קיר בטון בכל הכוח ולא יקרא לו כלום חוץ מכמה שריטות,אבל מרגישים כמו זבל סיני ,אם זה חריקות ,חלל ריק בין המארז החיצוני לחומרה או שימוש בפלסטיק זול ..

אני כבר חצי שנה משתמש בCapsule Rebel , האייפון נפל המון פעמים ולא קרה לו כלום ..

פורסם

יש איכות בניה ויש תחושה שהמכשיר נותן.

האייפון נותן תחושה מצוינת כשמחזיקים אותו, אבל אובייקטיבית, מבחינת איכות בניה הוא לא משהו כי בלי מגנים שמוסיפים לו 7 קילו וחצי מטר עובי (כן, אני מגזים בכוונה), הוא מתנפץ בקלות (או כמו שחבר שלי אמר שהוא ראה מישהו עם אייפון בלי מגן - יש לבחור ביצים).

פורסם

לידידה שלי הוא התנפץ עם מגן סטנדרטי אפילו (לא הטנקים האלה ששוקלים קילו והופכים אותו ללבנה)

אבל די צריך לפסיק את זה, זה כל הזמן מתדרדר לדיון על זה וזה לא קשור עכשיו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים