עבור לתוכן

מחפש מטען סוללות מהיר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$?

פורסם

לי יש מטען 4 סוללות MAHA MH-9000C שהוא מטען עם הרבה אופציות ונחשב להכי טוב בשוק (אלא אם משהו השתנה ) הוא מאפשר גם תהליך break in (לוקח יומיים של טעינה איטית לרוב לתיקון) וrefresh (טעינה פירוק טעינה ואומר כמה יש על הסוללה) חוץ מזה אפשר לעשות charge בהגדרה אישית לכל סוללה (אני חושב עד 2 אמפר) וdischarge (עד 1 אמפר אם אני זוכר נכון).

יש להם גם מטען 8 סוללות MH-C800S . כל המטענים שלהם באים עם channel נפרד לכל סוללה . יש להם גם גרסה יקרה יותר שטוענת גם C ו D . באתר היצרן שלהם יש קובץ PDF עם הסברים ולפיו יש לו 3 אפשרויות עבודה - טעינה מהירה 1 אמפר (1-2 שעות) , טעינה רכה בסביבות ה 500ma ויש גם אפשרות לתיקון. אם הבנתי נכון בחירת הmode הוא לכל הסוללות ואין אפשרות לשנות את זה לכל סוללה. יש גם אינדקטור על מצבה של כל סוללה.

אם אני לא טועה זאת חברה יפנית. כשאני קניתי את שלי התחרות היתה בין Maha לla crosse שהיו איתו כמה בעיות. טעינת סוללות היא לא רק עניין של לדחוף להם זרם . יש כמה דרכים לעשות את זה ולmaha יש ניסיון בזה.

אני לא יודע אם אפשר להשיג בארץ בכלל אני קניתי בחו"ל, שלחתי להורים בקליפורניה והם הביאו לי (למרות שהאתר הביא מחיר משלוח מאוד סביר לארץ אבל לארה"ב זה היה חינם). בקשר לסוללות כדאי לך ללכת רק על low self discharge כי אחרת הסוללה תתפרק לך לחצי תוך חודש.

עריכה במבט שני בהודעה עדיף לבדוק את MH-C801D

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.לא הבנתי את המשפט האחרון.

פורסם

תודה על התגובה.לא הבנתי את המשפט האחרון.

אם אתה רוצה ליקנות סוללות נטענות מסוג NiMh עדיף לך לקנות כאילו כמו Eneloops או recyco הן לרוב באות טעונות. הסוללות ה"רגילות" מאבדות משהו כמו 10% תוך 24 שעות ואז כ 1% מטען ליום. אחרי חודש יש לך 60% במקרה הטוב. הסוללות מסוג low self discharge מאבדות כ15% לשנה. אז אולי סוללה רגילה נטענת ל 2700mah אבל תוך חודש היא יורדת ל 1600 בזמן שסוללת low self discharge עם 2000 תהיה עם 1700 אחרי שנה. עם סוללות טובות אתה יכול להשאיר כמה טעונות ליתר בטחון .

בכל מקרה תבדוק את המטען ה801 כי ה800 לא טוען בשעה . כדי גם לבדוק מה יש עוד כי המטענים של maha לרוב יקרים .

פורסם

אגב קניתי מפה : http://www.thomasdistributing.com/

קניתי מהם גם סוללות eneloop בכמויות כי בארץ המחיר בשמיים. אני חושב שמשלוח אצלו הוא כ35$. בדקתי בamazon והם לא שולחים לארץ.

פורסם
  • מחבר

vבעיה שהוא שולח לארץ רק בFEDEX והמחירים בשמיים.

פורסם

יש לו הרבה אינפורמציה על המטענים באתר שלו אתה לא חייב לקנות ממנו. אתה יכול אולי לקנות בnewegg דרך איזה קומבינה. אם זכור לי נכון משלוח לארץ עלה אצלו איזה 35$ כשאני קניתי וזה היה על מטען ו 28 סוללות רובן AA . אולי בפורומי צילום יהיה לך יותר מזל למרות שרוב המצלמות היום הם עם LI-ION .

בכל מקרה עשיתי חיפוש בגוגל למילים מטען maha ויש אתר בארץ שמוכר את המטענים האילו אבל הם עולים לפחות 50% יותר מבחו"ל

http://www.batteries.co.il/oe-oe-oe-oe-oe-oe/powerex-maha.html

יש להם גם אתר עם שם דומה לחברה והם אומרים שהם משווקים שלהם כנראה יש להם הסכם עם החברה. לפחות אפשר לקנות אותם בארץ כפרה על המחיר כי אין ממש ברירה בארץ - אין הרבה תחרות. אפילו amazon לוקחים כלכך הרבה כסף על משלוח שאי אפשר להזמין הרבה דברים מהם. אם אני לא טועה לא משנה מאיפה תזמין זה יהיה לפחות 30$ משלוח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים