עבור לתוכן

המלצה לאוזניות עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים.

חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון.

יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין

מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי.

razar megladon

לוג'יטק G35

רוקט KAVE

Steelseries Siberia V2

תודה רבה לעוזרים

פורסם

קח בחשבון שאזניות גיימינג בדרך כלל נופלים באיכות השמיעה של מוזיקה, לכן אם אתה אוהב מוזיקה אמתי, אז אולי כך אזניות שמיועדות למוזיקה.

אני קניתי לפני שנתיים את SIBERIA V 2 ושילמתי בזמנו 400ש"ח ב PCGAMES אם אני זוכר נכון והן שוות כל שקל. אזניות שקיבלו הערכה מאוד גבוהה ורוב המבקרים רשמו שיש להן איכות מוזיקה מאוד גבוהה לאזניות גיימינג וכמובן במשחקים הן מככבות.

מה שעוד טוב זה נוחות יוצאת מן הכלל שלהן. אחרי שעות רבות של שימוש לא מרגישים אותם על הראש.

עוד אני יכול להמליץ על RAZER CARCHARIAS. חבר שלי לקח אותן לפי המלצתי ומאוד מרוצה. הן עכשיו במבצע באיוורי ועולות 230 ש"ח שזה מחיר טוב מאוד בשבילן.

פורסם
  • מחבר

קודם תודה על התגובה

השאלה שלי העם במחיר המצוין יש אוזניות שבאמת שוות את המחיר שלהם?

איכות הסאונד לשמיעת מוזיקה לא חשובה לי בעיקר אני רוצה אוזניות לגיימינג.

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע 700 ש"ח (נראה זה המון לאזניות גיימינג), אז קח את G35. אזניות טובות מאוד. היום במבצע של 490 ש"ח באיוורי.

אני אישית לא הייתי משלם יותר מ 400 ש"ח ולוקח את מה שהמלצתי לך. אבל אם אתה מוכן לפנק את עצמך, אז למה לא. כך את G 35, הן גם במחיר טוב היום.

לא ידע למה איוורי עושים את זה, אבל הם נותנים רק שנתיים אחריות על מוצרי LOGITECH אבל יש לך תמיד תמיכה של LOGITECH עולמית בנושא של אחריות.

פורסם

מנקודת מבט אודיופילית, ה-Siberia V2 מדהימות.

רוב אוזניות הגיימינג גרועות להחריד במוסיקה (ובינינו גם במשחקים) אבל מהתנסות של חודשיים שנמשכת עד היום עם האוזניות הן פשוט מדהימות ומישרות קו נהדר עם סאונד אודיופילי. אני חושב שזו הבחירה הכי טובה בשבילך אם אתה רוצה גם מיקרופון (מה שלא תמצא באוזניות אודיופיליות טהורות).

חוץ ממוסיקה הן נשמעות מצויין במשחקים וסרטים. ככל הנראה אוזניות הגיימינג שהכי ראויות לתואר.

אם בא לך סראונד, יש גרסת USB שלהן שבאה עם סראונד וירטואלי, שעם האוזניות האלו וההגדרות הנכונות נשמע די אמיתי וטוב למעט אפקטים קטנים שגורעים מעט. או שאפשר לקנות את הרגילות ולחבר לכרטיס קול שיודע לדמות סראונד וירטואלי לבד.

עריכה- קראתי למעלה. ה-G35 ממש לא מגיעות לרמה של הסיברייה באיכות סאונד אמיתית, עם כל הכבוד הרב שיש לי ללוג'יטק. אל תטעה.

פורסם

מסכים עם כל מילה!

אני לא יכול לקרוא לעצמי אודיופיל, אבל אני אוהב מאוד את SIBERIA V 2 שלי. נוחות מעל ומעבר, גם איכות הצליל במשחקים וסרטים ומוזיקה מעולים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

יש עוד כמה שאלות

לפי הבנתי הרוקט KAVE הוא 5.1 אמיתי שזה 4 רמקולים בכל אוזניה וסאב העם זה נכון?

והעם זה עדיף ומסאונד וירטואל?

לרוב השימוש שלי יהיה לגיימינג ככה שמבחינת מוסיקה לא אכפת לי האיכות.

G35 קראתי עליו די הרבה ויש המלצות עליו בהרבה אתרים מה שכן הוא ניכנס גם לTOP 10 HEADSET

וגם RARZE MEGLADON יש ביקורת טובה בהרבה אתרים אבל הכי מצחיק שבאתר שלהם יש הרבה תגובות

רעות על המיקרופון ועל הדרייבר.

באמת שאין לי מושג בזה לכן אני רוצה את עזרתכם שאני יכול לקנות בשקט אוזניות טובות עד כמה שאפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים