עבור לתוכן

המלצה לקורא ספרים אלקטרוני

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

אני מעונין בהמלצה לקורא ספרים אלקטרונים. אני סטודנט למשפטים ונדרש לקרוא המון חומר מהמחשב. העיינים מאוד כואבות ואני מאוד לא יעיל בקריאה מהמסך. הבקשה היא כמובן לקורא ספרים עם דיו אלקטרוני, בלי תאורה אחורית.

הדרישות מהקורא:

1. הקורא לא ישמש לקריאה של ספרים יעודיים, אלה לקריאה של קבצי PDF וקבצי וורד. בגלל זה חשוב מאוד שיהיה קורא שיציג את הקבצים האלו בצורה טובה מבלי לעשות בלאגן במסמכים. חשובה גם יכולת גלילה טובה (חלק גדול מהקבצים סרוקים, אז לפעמים בעמוד לרוחב בעצם יש שני דפים סרוקים)

2 הגודל כן קובע. כמה שיותר גדול יותר טוב. שיהיה שחור לבן, איןלי שום צורך בצבע.

3 אני אשמח אם יהיה לו קיבולת טובה - מאחר והקבצים הסרוקים כבדים

4 באופן כללי אני מעונין שיהיה פשוט טוב לצרכים היעודיים שלי שהם קריאת מסמכים (שחלק מהם סרוקים) פיצרים אחרים שלא רלוונטים לא ממש חשובים לי..

התקציב הוא גמיש. בגלל שזה בריאות של העיינים אני מוכן להשקיע - אבל כמובן שאם יש מוצרים שעונים על הבקשות שלי והם יותר זולים אז כמובן שעדיף.

המון תודה!

נ.ב.

בטופיק שפירסמתי בעבר שאלתי באופן כללי על קורא ספרים ולא ביקשתי כמו עכשיו המלצה ספציפית למוצר שכזה. לא רציתי כמובן להקפיץ גם נושא ישן)

פורסם

ממליץ על nook touch

פורסם
  • מחבר

היי iakovl

האם הוא תומך בעברית? והאם בקבצי PDF אפשר לגלול, לעשות זום, וכאלה וכאלה?

אין משהו יותר גדול? (הפסקי דין כתובים מאוד קטן וגם אם עושים זום אז צריך לגלול מצד לצד כל שורה... בלתי אפשרי)

אני ממש ממש אשמח לעזרה, זה ממש חשוב לי, אני סובל ממש מבעיות עם העיניים והרופא עיינים אמר לי שאסור לי לעבוד על המחשב כמעט בכלל.

פורסם

בגלל שהוא מבוסס ANDROID אין לו בעיה עם פורמטים, רק להוריד ולהתקין תוכנה מתאימה או שונה לצרכים שלך

אפשר לגלול (קח כל סמארטפון שיש למישהו עם אנדרואיד, אותו דבר רק גדול יותר ושחור לבן)

רוב הקוראים מבוססי EINK מגיעים בגודל של 7 אינץ, יש לך את הkindle DX בגודל 9.7 אם אתה חייב מונוכרום אבל המחיר גבוהה

הבעיה שהוא ועברית לא תמיד מסתדרים לפי מה שאני מבין

פורסם
  • מחבר

הנווק אנדרואיד יזרום גם עם קבצי וורד בעברית?

(ומה זה מונוכרום?)

עריכה: אחרי קריאה בפורום, אני בספק מאוד רב אם קורא 6 או 7 אינץ יספיקו לי,

נוכח העובדה שאני אעבוד בעיקר עם קבצי PDF, (חלק גדול סרוק - תמונה ולא טקסט) והם תואמים גודל של A4.

אין בשוק מכשירים שיוכלו לתמוך בקבצי PDF וקבצי WORD בעברית? :\

חבל שלא מוכרים מסך דיו אלקטרוני למחשב...

פורסם

כל מכשיר מבוסס אנדרואיד יפתח לך קבצים לפי התוכנות שיש לך עליו, תתקין קורא DOC הוא יפתח DOC

מונוכרום = שחור לבן = במקרה שלנו מסכי EINK

אם אתה רוצה גודל כזה תצטרך לקנות טאבלט שמבוסס על מסך רגיל, פשוט אפשר לקנות אחד עם מסך איכותי בגודל של 10 אינץ

פורסם
  • מחבר

ואז איבדתי את הקטע עם הסינוור... (יש לי לפטופ מצוין של דל עם מסך מט.. ומסך של דל בבית שהוא גם ממש טוב IPS)

אבל עדיין כואבות העיינים....

כל הקוראים שהם 10' לא יהיו מתאימים לשימושים אקדמאים כאלו? (קבצי וורד, קבצי PDF)

פורסם

99% מקוראי הספרים שמבוססים על EINK הם בגודל של 7 אינץ

המיעוט שלא בגודל הזה כמו הקינדל DX צריכים המרות בשביל שימוש נכון בקבצים, בגלל זה אני תומך במכשירים מבוססי אנדרואיד... שם המערכת פתוחה וצריך רק להתקין תוכנות במקרה הצורך

ממליץ לך למצוא מישהו עם טאבלט אנדרואיד בגודל 7~ ולראות איך הקבצים שלך יראו עליו... ואז ללכת על מכשיר EINK בסגנון הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים