עבור לתוכן

glaxy s2 i9100 טוחן סוללה ביחס לאייפון 4 מה הסיבה?

Featured Replies

פורסם

אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה.

זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה.

ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר.

יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

פורסם

איזו תשובה בדיוק אתה רוצה לקבל?

יש שני מכשירים שונים, עם שתי מערכות שונות ומאפיינים שונים. בגלל זה זמן הסוללה שונה. זה מה שחיפשת?

אתה יכול לנסות להחליף רום/קרנל אולי זה יעזור. בנוסף, האם אתה מכבה דברים לא נחוצים כמו Wi-Fi, Bluetoot ו-GPS?

מהי רמת הבהירות של המסך?

אולי גם שימושיך השתנו במעבר המכשיר?

** חברה, בבקשה לא לפתוח פה דיון אייפון VS אנדרואיד מריר **

פורסם
  • מחבר

שני מכשירים שונים כן אבל הצדקה לטעינה של 4 שעות מול טעינה של שעה לזמן שכל מכשיר מחזיק בשימוש מינימלי נראה לי לא הגיוני.

על כל מקרה gps ,BLUETHOOT כבויים ובהירות מסך על 30% בגלקסי.

באייפון הם דולקים תמיד ובהירות מסך 60%.

בוא ניצא מנקודת הנחה שהחומרה בגלקסי יותר מתקדמת מזו שבאייפון וצורכת הרבה יותר סוללה אז למה הפרשי הטעינה האורכים והמתסכלים בגלקסי זה פשוט אבסורדי.

אני משתמש ברום של friends שהמליצו בפורום אנדרואיד, הורדתי אפליקציות לשמירה על סוללה וכמו שכבר אמרתי עשיתי קליברציה לסוללה.

זה פשוט לא עוזר אז או שהסוללה שלי תקולה, או שזה דבר ידוע בקרב מחזיקי מכשירים מבוססי אנדרואיד, או שזה פשוט הגלקסי עצמו ואין קשר למערכת ההפעלה.

אשמח לשמוע אם גם לאחרים זמני הטעינה הם תכופים, והטעינה עצמה אורכת כ4 שעות +- בחשמל בקיר(ולא דרך המחשב) ככה שאני ידע שזה פשוט ככה ולא יבזבז את זמני בניסיון מימוש אחריות.

עריכה:

אין לי שום דבר נגד האנדרואיד להיפך לפי דעתי הגלקסי וגם האייפון(כשהוא פרוץ) הם שני מכשירים יוצאים מן הכלל ככה שלא תקחו את זה למקומות אחרים.

פורסם

אצלי גלקסי 2 נילקח מסלקום , אז כיום בשימוש סביר מחזיק יומיים ,הסוללה נטחנת בעיקר אם אני גולש באינטרנט .

אבל לפני כל זה היה סיפור שונה במצב השהיה הסוללה היתה ניגמרת 50% ב8 שעות (לילה) . הלכתי לסלקום אחרי שעה של ריבים בטענה שזה סמארטפון וכך צריך להיות (טען הטכנאי) ולבסוף איום שלי של עזיבתם החליפו לי את הסוללה והפלא פלא פתאום הכל עובד מצויין.

אז אולי תבדוק אם יש לך בעיה דומה.

כיום שמתי רום אחר והסוללה עוד יותר השתפרה.

פורסם

יש לך בעיה במכשיר ידידי. סוללה בשימוש כמו שלך מחזיקה לי לפחות 48 שעות. הטענה מ-0 לוקחת מקסימום שעתיים וחצי (זה ממצב שהוא נכבה בגלל שאין סוללה).

פורסם

לפני שאתם מאשימים את הסוללה של הגלקסי, תבדוק אם המכשיר שלך ער ללא סיבה..

אתה בודק את זה ב Settings ---> About phone ----> Battery usage

אם הפס של Awake מסומן בהרבה מקומות בהם המסך לא דולק (בהנחה שאתה לא שומע מוזיקה באותו זמן) אז כנראה שזו הבעיה...

תוריד את Better Battery Stats מ XDA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

ותבדוק ב

Partial wakelocks

וב Since Unplogged

מה מחזיק את המכשיר שלך ער..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

עכשיו בדקתי באפלקציה והיא אומרת ש NetworkLocationLocator וLocationFriendServices הם הגורמים לבעיה.

זאת אומרת שתיהם ביחד אוכלים באיזור ה18% סוללה בdeep sleep.

עכשיו עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וזה קשור לLatitude וgoogle maps(הGPS שלי כבוי) בכל זאת לא מצאתי תשובה חד משמעים איך גורמים לתהליכים שלהם להפסיק לפעול כשאין בהם שימוש.

תודה מראש

עריכה:

מצאתי פיתרון וחשבתי שכדי שידעו משתמשי אנדרואיד חדשים כמוני.

מצאתי תוכנה מצויינת מבית היוצר של Better Battery Stats קוראים לה Altitude :

והיא פשוט מחליפה את הLatitude הרגילה שמעדכנת את המיקום שלי על בסיס קבוע ומעירה את המכשיר.

אתה פשוט מכבה את מציאת המיקום בLatitude וקובע זמנים בAltitude לעדכון המיקום שלך ככה אתה חוסך סוללה.

מי שלא משתמש בLatitude אין לו צורך בה פשוט מכבה את עדכוני המיקום האוטומטים.

למעוניינים:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1286291

תודה על העזרה.

פורסם

הכיבוי של שירותי המיקום באמת חוסך הרבה בסוללה, ברמה שבאמת הרגשתי שבסוף היום כשזה מכובה נשאר לי 10-15% יותר מאשר כשזה דלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים