עבור לתוכן

SGS3 יוצא עוד חודשים. הגיוני?

Featured Replies

פורסם

דיווח: סמסונג גלקסי S3 יושק בעוד חודשיים היורש בדרך: דיווח חדש חושף כי בעוד חודשיים בדיוק חברת סמסונג עומדת להשיק את סמארטפון הדגל שלה - סמסונג גלקסי S3. המכשיר צפוי לקבל שדרוג משמעותי מאוד מבחינת כוח העיבוד, לא ברור האם יהיה גם שינוי עיצוב

פורסם

אני משער שמדובר אך ורק על ההכרזה. את ההפצה אני מאמין שנתחיל לראות בתחילת החצי השני של 2012.

פורסם

אכן כפי שאלפא אמר

פורסם

בהתחשב בזה שהגאלקסי S המקורי הוצג במרץ 2010 והגאלקסי S 2 הוצג שנה אחריו ב-MWC, אז כן - טבעי מאוד להניח שיש סיכוי טוב שהגאלקסי S 3 יוצג גם הוא ב-MWC, שנה אחרי.

אבל המפרט עצמו? בדיחה

תלת מימד? ממתי סמסונג משתפת פעולה עם הגימיק הזה? מעבד מרובע ליבות? המעבד מרובע הליבות של סמסונג יהיה זמין רק בסוף 2012, ואני לא חושב שה-Tegra 3 (המעבד מרובע הליבות היחיד שיהיה בסביבה בתקופה הקרובה) הוא אופציה ריאלית.

צילום ב-720p? ה-Galaxy S 2 מצלם ב-1080p!

אם תשאלו אותי, ה-Galaxy S 3 אכן יוצג ב-MWC 2012 בפברואר, ויגיע עם שבב כפול ליבה Exynos 4212 במהירות 1.5GHz, מסך Super AMOLED Plus של 720p ובאופן עקרוני ינסה לשחזר את הקונספט המצליח של קודמיו - לא להמציא את הגלגל מחדש, אלא פשוט להיות טוב מאוד all around.

בבקשה, הנה עוד שמועה שאפשר להתחיל לגלגל ברשת :)

פורסם

אם אכן זה כך יהיה אפשר אולי לראות\לסווג את זה כגלקסי S2S :)

פורסם

המעבד מרובע הליבות של סמסונג יהיה זמין רק בסוף 2012

מקור?

פורסם

ומה עם Exynos 4412?

פורסם

עד כמה שאני יודע הוא לא הוכרז רשמית (בניגוד ל-4212 ול-5250), אבל מי יודע... אולי אני עוד יאכל את הכובע :)

פורסם

צריך לחכות עוד קצת ולראות האם הוא יצליח להיות פורץ דרך, או "עוד קצת" מכל דבר...

הגיוני מאד שהוא יוכרז ב-MWC.

פורסם

לא חושב שיכולים לצאת עכשיו מכשירים "פורצי דרך" אלא אם יציגו לנו טכנולוגיה חדשה. המכשירים מהדור האחרון עם חומרה הרבה מעבר למה שהתוכנה משתמשת וצריכה.

לדעתי זו הסיבה שאפל העבירה את המיקוד לסירי שלה ולא בחומרת (ועיצוב) ה- 4S.

פורסם

ההפך. אני דווקא מרוצה מהשידרוג חומרה בסמארטפונים. אני מצפה בעתיד לחבר אותו לטלויזית LCD ולראות סרטי HD בלי קטיעות, להנות מאינטרנט מהיר ופלאש בלי קפיצות, להשתמש באפליקציות עתידיות כמו ליברה אופיס, ו... פוטושופ?

פורסם

רק חסר שיוציאו מכשיר 4.6"...

מתי נזכה לראות 4" איכותי....

פורסם

^^ אתה צפוי להתאכזב, כולם מיישרים קו עם מסך 4.6~ אינצ'.

ההפך. אני דווקא מרוצה מהשידרוג חומרה בסמארטפונים. אני מצפה בעתיד לחבר אותו לטלויזית LCD ולראות סרטי HD בלי קטיעות, להנות מאינטרנט מהיר ופלאש בלי קפיצות, להשתמש באפליקציות עתידיות כמו ליברה אופיס, ו... פוטושופ?

כבר היום אתה יכול לעשות את כל זה ועוד עם SGS2 וה- Razer החדש של מוטורולה ועוד (כנראה כל המכשירים מהדור האחרון).

סביר להניח שאף אחד לא יפתח תוכנה בסדר גודל של פוטושופ למכשירי הסמארטפון, ולא בגלל שהם יכולים או לא יכולים להריץ אותה.

פורסם

באמת חבל שהיצרנים לא מנסים להשקיע גם בלעשות מכשירים קטנים פיזית, אפילו לפני כמה שנים המכשירים היו יותר קטנים (אך עם אותו גודל מסך).

אפשר לעשות מכשיר של פחות מ11 ס"מ ואילו לכיוון ה10, עם מסך 4", מה שמבחינתי מאוד יוסיף לאטרקטיביות של המכשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים