עבור לתוכן

עזרה I בחירת עכבר גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9.

כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה

נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי.

אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי?

דבר נוסף

לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע?

מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות).

תודה מראש!

פורסם

אני חושב שאתה נוטה לצד הRAT בגלל השם משתמש שלך...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה נוטה לצד הRAT בגלל השם משתמש שלך...

רק עכשיו אני קולט שעשיתי טעות קלאסית שבחרתי את השם משתמש הזה במקום סתם לחרבש משהו, הייתי צריך להירשם לאתר היום ע"מ לפתוח את האשכול הזה ומכיוון ששמתי עין על ה- RAT כבר לפני כמה זמן, אז זה השם שעלה לי בראש וחשבתי לעצמי שזה גם יכול להיות ניק נחמד למקרה שאמשיך את דרכי כאן באתר.

עכשיו אנשים יחשבו שבאתי לעשות פה פרסום לעכבר, כשאני בסך הכל משתמש פרטי שמעוניין להגיע להחלטה מה לקנות.

מצטער על הרושם המוטעה ובבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח.

פורסם

מה התקציב שלך?

אני אישית הייתי לוקח עכברים אחרים. LOGITECH מעולים באמינות שלהם וגם בשירות. ROCCAT KONE + גם עכבר טוב מאוד. RAZER IMPERATOR גם לא רע. באיוורי יש היום מבצעים ו G9X שעלה 400 ש"ח קודם, היום נמכר ב250 ש"ח, 225 ש"ח ל IMPERATOR ו 280 ש"ח ROCCAT KONE +. תחשוב על האופציות האלה שנראה לי עדיפות על RAT. רק קח בחשבון שאיוורי נותנים שנתיים אחריות בלבד על LOGITECH, אך המחיר הוא טוב ותמיד אפשר לפנות ישירות לשירות של LOGITECH העולמית.

פורסם

היה לי rat7 סתם גימיקי ולא נוח

מה גם שמכוער

הלכתי על g500 אמינות ודיוק זה לוגיטק

אם עכשיו הייתי קונה עכבר זה g700 מאיבורי ב325 שקל מציאה כמעט

פורסם

^

מחזק! :xyxthumbs: G 700 הוא עכבר מדהים, לטעמי עדיף על MAMBA :)

פורסם

אני רכשתי את הG9x ואני ממש מרוצה ממליץ בחום.

פורסם

יש לי G9 ואני לא כל כך אוהב את עיצובו. אבל ב 250 ש"ח זה כמובן רכישה טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על התגובות.

מצטער שלא הגבתי קודם בכדי להגיד לכם שלבסוף הגעתי להחלטה בכוחות עצמי, ההתלבטות שלי הייתה אך ורק בין Mamba ל- RAT והאמת שכל-כך התפתיתי ללכת על ה- Mamba בגלל שראיתי אינספור דיונים לא פתורים שעוסקים בנושא "איזה חיישן יותר מדוייק, אופטי או לייזר" וה- Mamba פותר את הבעיה בכך שהוא משלב את שניהם.

אבל בסוף, פונקציה אחת הכריעה את הכף לטובת ה- RAT, החלטתי שבלי כפתור ה- "Precision Aim" לעולם לא אוכל להיות שלם עם העכבר שקניתי, לא משנה כמה מדוייק הוא יהיה.

אני כמעט ומשחק רק FPS, והבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני מנסה להוריד מישהו עם צלף ואני לא מצליח להינעל לו על הראש, במקום לשנות פרופילי DPI ולבזבז כמה מאיות השנייה בכל פעם, כפתור ה- "Precision Aim" עושה לי את החיים הרבה יותר קלים.

אז תודה לכם על העזרה, באמת תודה ובעזרת השם עוד השבוע אני אקנה את ה- RAT 7.

עכשיו רק נשאר לי לבחור פאד לעכבר. :)

פורסם

שום ציוד לא יהפוך אותך לצלף על ;) רק הרבה משחקים והרבה ניסיון.

אבל בחרת מה שבחרת. תהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שום ציוד לא יהפוך אותך לצלף על ;) רק הרבה משחקים והרבה ניסיון.

אבל בחרת מה שבחרת. תהנה :xyxthumbs:

אל תדאג אני משחק כבר המון זמן, יש לי את מירב הניסיון.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים