עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

• תגובות 805
  • צפיות 167.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי לאחר התנצלות וחודש המתנה נוסף את המגן מסך לFIRE שקניתי ואני פשוט מאוכזב לגמרי.

הוא הגיע בשקית ניילון דקה מקומט לגמרי, מלא בועות ובלתי שמיש בעליל.

אין לי כח לזה כבר, שיחזרו מהחג שלהם ויראו את המייל עם התמונה ששלחתי ולפחות יזכו אותי על הכמה דולרים המסכנים האלה.

שברו אותי הסינים האלה.. :s07:

פורסם

פה לדוגמא, $13 פחות וזמן אספקה קצר יותר

http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-spark-quad-core-tablet-pc-retina-9-7-inch-16gb.html

מעצבן שהחנות הרשמית הכי יקרה (נראה לי ככה זה תמיד)

איך הגעת למסקנה שזו "החנות הרשמית"? מהשם? :nixweiss:

זה הרי העתקה 1:1 של האתר של AINOLSTORE שכבר הוכיחה את עצמה כחנות אמינה ורצינית פעם אחר פעם.

אולי אלו אתרים-אחים באותה בעלות? לא יודע...

פורסם

התכוונתי שAINOLSTORE מוכרים במחיר גבוה יותר מהאתר שרשמתי למעלה.

פורסם

קיבלתי לאחר התנצלות וחודש המתנה נוסף את המגן מסך לFIRE שקניתי ואני פשוט מאוכזב לגמרי.

הוא הגיע בשקית ניילון דקה מקומט לגמרי, מלא בועות ובלתי שמיש בעליל.

אין לי כח לזה כבר, שיחזרו מהחג שלהם ויראו את המייל עם התמונה ששלחתי ולפחות יזכו אותי על הכמה דולרים המסכנים האלה.

שברו אותי הסינים האלה.. :s07:

אני הזמנתי לפני שבועיים וחצי מALIEXPRESS מגן CHEESE לFIRE.

השבוע קיבלתי - אחלה מגן, ובנוסף קיבלתי איתו מגן מסך במתנה - שהתאים בול למסך במלואו :)

ממליץ! אמנם קצת יקר - 19$ כולל משלוח בדואר רשום דרך הונג קונג

פורסם

הזמנתי אחד חדש הפעם מdx....

קיבלתי אותו היום, יחסית לסין ..מהר מאוד !

הDOKים עובדים - אבל הדיסק הקשיח הנייד (320GB) - לא נקלט והטאבלט לא מצליח לקרוא אותו...

יש הצעות מה ניתן לעשות?

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד... מדובר בHDD 2.5"? סיכוי קל שהונוס לא מסוגל לספק לו מספיק חשמל, אבל במקרה וזה לא זה, יתכן כי ה-HDD לא מפורמט ב-NTFS וזו יכולה להיות הבעיה לדעתי.

אצלי כשהיה מדובר ב-HDD 2.5" של טראנסנד של טרה, לקח לו בערך חצי דקה-דקה לקרוא אותו ורק אז יכלתי לחפש קבצים בסייר קבצים.

*יש לי את הדגם הקודם AINOL FIRE

פורסם

מוזר מאוד... מדובר בHDD 2.5"? סיכוי קל שהונוס לא מסוגל לספק לו מספיק חשמל, אבל במקרה וזה לא זה, יתכן כי ה-HDD לא מפורמט ב-NTFS וזו יכולה להיות הבעיה לדעתי.

אצלי כשהיה מדובר ב-HDD 2.5" של טראנסנד של טרה, לקח לו בערך חצי דקה-דקה לקרוא אותו ורק אז יכלתי לחפש קבצים בסייר קבצים.

*יש לי את הדגם הקודם AINOL FIRE

גם אני מדבר על הFIRE, יש נורית על ההארדיסק - ברגע שאני מחבר היא נדלקת, אבל אני לא מרגיש את הרעידות בתוך ההארדיסק שמראות על כך שהוא מתחיל לעבוד. ממש מוזר.

הוא מפורמט לFAT32...הבעיה שהוא כמעט מלא \:

פורסם
  • מחבר

אולי זו הבעיה! אצלי הכונן של טרה מפורמט ב-NTFS, נותר 100 ג'יגה. הכל כמעט מלא בסרטים ב-HD/FHD.

צור גיבוי בכונן אחר של הג'אנק שכרגע מאופסן, תפרמט את הכונן ל-NTFS ובדוק שנית. אני חושב שזו הבעיה כאן...

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

אחרי 5 שבועות שה Ainol Novo Fire אצלי, אשתף ברשמים:

המסך עצמו מצויין, IPS ברזולוציה מרשימה. תענוג לשחק / לצפות בסרטים.

רגישות המגע סבירה למחיר, אך במצבים כגון עריכת טקסט, התגובה החלקית של הלחיצות עשויה לעצבן.

הופתעתי לטובה מתוכנות ציור בהן דוקא בעזרת קצה האצבע (ללא עט) הגעתי לקו זורם. למרות שזה רחוק מלהיות וואקום מקצועי, הילדים מציירים בזה הרבה.

כחובב מסכים גדולים אני לא סגור על זה שה"7 הוא הבחירה האופיטמלית, בטח לא לאינטרנט. אבל אין ספק שקומפקטי מאוד=לוקחים לכל מקום.

יש לי תקלה ידועה בדגמי ה-7", שבה מסך המצלמה הופך לירוק זרחני. הם שלחו לי לפני שבוע עדכון קושחה שאמור לפתור עוד כמה בעיות, אבל עוד לא מצאתי את הפנאי והסבלנות לעדכון, ובכל מקרה אני לא חושב שזה לעניין שכדי שהמוצר יפעל כראוי המשמתמש צריך לבצע תהליך מורכב של עדכון קושחה, שלעיתים קרובות גם מרע את המצב.

מקווה שהעידכון ישפר גם את מהירות הטעינה האיטית, והעובדה שהסוללה נגמרת מהר בפעולות מסויימות (באג מדובר הוא התצוגה המטעה, כשב-45% הסוללה מרוקנת). בימים הראשונים הייתי טועה ומחבר את המטען גם לכניסה של האוזניות tongue.gif וזה בכלל יאש אותי.

כיום אני סבור, שאם באמת כפי שכותבים, ניתן למצוא ברשת Nexus7 ב- 200$ (הכי נמוך שמצאתי כולל משלוח היה 300$) או מכשיר אלטרנטיבי עם GPS במחיר דומה , אז אולי בחירה זו יותר נכונה,

אבל בשביל 130$ (Venus) או 180$ (Hero) כנראה שזו עדין אחת האופציות היותר מוצלחות מבין האלטרנטיבות.

פורסם

מישהו יודע מתי בדיוק איינול יציגו מכשירים חדשים?

אמרו אחרי החג שלהם.

פורסם

אהלן,

אני זקוק לעזרתכם, הנטבוק של אמא שלי עושה בעיות, בין היתר קליטת ווי-פיי חלשה.

בגלל שמחיר של ריפיטר לא הרבה יותר זול מטאבלט סיני זול, חשבתי על לקנות לה טאבלט, מישהו יכול לחוות את דעתו על השימוש של טאבלט 10' לגלישה באינטרנט וצפייה ביו-טיוב. ואיכות קליטה של רשתות אלחוטיות (מרחק של 4~ מטר)

תודה.

פורסם

הזמנתי אתמול Hero 2

כשיגיע אדווח

פורסם

לגבי בעיות ה-WIFI שדווחו לגבי ה-SPARK, קיבלתי מייל מ-AINOLSTORE

Dear Sirs,

This is Megan from ainolwholesale. This email is to explain the WiFi issues on Ainol Novo 9 Spark. Ainol confirmed there is one batch of the Spark has WiFi issues. We got some feedback from our customers and reported to Ainol. All the Spark in our stock have been checked again. The tablets which did not pass our WiFi test have been returned to Ainol factory already.

The tablets in stock now come with the new WiFi module which have been approved by Ainol factory. And currently Ainol Novo 9 Spark black and Ainol Novo 7 Venus white are not in stock now. We are sending this email to you in case of any confusion. If your problems already solved, please ignore this email. If you still do not report the issue to us, please feel free to contact us if you have any problems. Again we apologize for the inconvenience caused. Thanks for your constant support!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים