עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את ה cube והרושם הריאשוני ממש טוב

אם יש מתענינים אז אני יכול לפרסם ביקורת מאוחר יותר

• תגובות 805
  • צפיות 167.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמח לביקורת :)

פורסם

רבה

פורסם

טוב, אז אני אשתדל לכתוב ביקורת בקרוב

פורסם

בכל סקירות המשתמשים שקראתי לאחרונה בנושא הרבה מציינים ש"המגע בסדר אבל לא כמו של האייפד/S3/נקסוס" וכדומה.

האם זה (יחד עם המצלמה העלובה כמובן) עקב האכילס העיקרי של המכשירים הסיניים?

במה זה מתבטא בעיקר ועד כמה זה באמת משמעותי מניסיונכם?

פורסם

אני רק יכול להעיד על ה CUBE , אבל המסך של מצויין לדעתי

לא שמתי לב שהוא נופל במשהו מכל טאבלט אחר , לא במראה ולא במגע.

המצלמות אכן לא איכותיות ,רק 2 מגה פיקסל , אבל מי קונה טאבלט בשביל מצלמה.

פורסם

ה-AINOL AURORA II מ-www.buyincoins.com ירד למחיר זנות כמעט:

http://www.buyincoins.com/index.php?main_page=product_info&products_id=17010

עם קופון של 5% הנחה יוצא 119$ כולל משלוח וזה כבר פער של מעל 750 ש"ח או תוספת של 150% במחיר בהשוואה לנקסוס7 (בד"כ לא משלמים עליהם אפילו מע"מ).

ברור שלא מדובר באותה רמה של מוצרים ואין GPS/BT אבל עדיין מדובר בדגם מצויין, חזק, עדכני ואיכותי שיספק בהחלט חלק נכבד מאוד מהאנשים ובמחיר מצחיק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הטאבלט של AKAI (7') נמכר בעבור 333 שקלים חדשים בווינט עכשיו.

http://trace5.com/fb/fb/606A350216B93F0F44D47476B0BBD71098E9836964ED36363F0458F5886237C0F3F2B3FDEA882DEC32036D6F9109F2E7/show.aspx

ביקורת על הטאבלט:

http://thetechwreck.blogspot.co.il/2012/06/akai-android-tablet.html

יש שם עוד כל מיני שטויות, ולשם שינוי במחיר משתלם. אני חושב שאולי הם סוגרים את הבאסטה.

בכל מקרה, הוא מגיע עם אנדרואיד ICS, שזה לא רע. ובשביל 333 שקלים, שווה לנסות, לא?

פורסם

^

קראת את הסקירה?

לא ברור לי איך יצאו שם עם רושם חיובי אחרי ההערות שלהם על המגע...

בפחות מ-500 ש"ח אתה מביא את ה-AURORA2 שעדיף משמעותית בכל פרמטר אפשרי (מסך, מעבד, מגע, האצה גרפית).

פורסם

המסקר העלה סרטון שימושיות של הטאבלט. לא ראיתי את הפאקים בטאץ' שהוא דיבר עליהם בסרטון :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כמעט שנה עברה מאז שפתחתי את הת'ארד הזה ( :yelclap: ) ואני חושב שהגיע הזמן לקנות טאבלט!

המחירים טובים, המכשירים עם מעטפת אלומניום טובה, המסכים טובים, והמעבדים כבר לא מקרטעים.

יש לי קצת מטורף מכל המוצרים שיצאו לשוק ועובדה שהשרשור הזה צבר 24 עמודים. כ"כ הרבה חברות סיניות ולא ברור במה לבחור... אז ככה:

אני מחפש מכשיר עד 100 דולר, אפשר לחרוג ל-150, אך עדיף שלא ולשמור על קו נמוך. שיהיה בו ככה:

*מעבד דואל-קור

*1GB זכרון ראם

*8GB זכרון, עדיפות ל-16.

*מסך IPS לפחות 7"

*תמיכה טובה, שיהיה אופציה לשחק איתו במערכת וקצת לקאסטם אותו. להבנתי ל-AINOL יש תמיכה דיי טובה (ברמה שאולי בעתיד יתאפשר לעדכן לJB). יחד עם זה עברית בכתיבה ויישור לימין חשוב. אין בעיה עם ממשק אנגלי.

*שיהיה חיבור HDMI

*חריץ הרחבה

*אם יש אופציה לחבר התקנים חיצוניים כמו DOK וכאלה זה נהדר! (אופציונאלי)

*רצוי שגוף המכשיר יהיו מתכתי ולא פלסטיקי. בקיצור- שלא יהיה מצועצע. (מחזיק בסמארטפון HTC, מכאן השאיפה לגוף מתכתי.. :P )

*המכשיר ישמש אותי לסרטים ותוכניות בעיקר בהתחלה, אחר"כ אני אראה אם הוא נוח גם לגלישה וכד'..

עתיד לצאת מכשיר מעניין בקרוב?

תודה לכם! :xyxthumbs:

פורסם

מלבד עניין הגוף המתכתי - AINOL AURORA2 הוא מעל ומעבר לנדרש לך, בעל מוניטין מוכחים ממשתמשים רבים (גם) בארץ וניתן להשגה ב~115$ בלבד, גם בלבן.

בטווח המחירים הזה אין אף דגם שמשתווה לו ולדעתי הוא המלך של ה-VFM למי שלא צריך GPS ומתאים לו מסך 7 אינטש.

גילוי נאות - אחד כזה בדרכו אלי מסין ויש אותו לכמה וכמה ממכרי.

אם אתה מוכן לעלות לסביבות ה~150-160$ יש את ה-AINOL FLAME/FIRE שיצא רק עכשיו שמעט עדיף מבחינת רזולוציה ומעבד או ה-FREELANDER D10 LEADER שכמעט זהה לאורורה2 אבל כולל GPS ו-BT בנוסף.

פורסם
  • מחבר

מה הקוד בשביל קניה ב-115$? בהנחה ואנחנו מדברים על האתר שציינת קודם לכן. אני מניח שמדובר באתר סיני אמין, למראית עין זה נראה ככה.

האם טבלטים נתקעים במכס?

ראיתי גם את הפייר והוא נראה אומנם יותר "יצוק", השאלה היא האם הבדל רזולוציות האלו באמת נראה לעין לעומת האורורה?

בערכה של הפייר רואים שמקבלים עימו כבל לחיבור התקנים חיצונים, האם כך גם באוררה? אני ממתכנן להשתמש בטאבלט כמיני PC כמו ה-MK802|| ופשוט לחסוך ככה משתי הכיוונים. בשביל זה חשוב לי היכולת לחבר HD/DOK חיצוני.

האם GPS בטאבלטים עובד ללא 3G? בכל אופן, לא נראה לי שאני זקוק לזה כרגע, כנ"ל לגבי BT. במידת הצורך וזה מאוד יחסר לי אמכור את האורורה ואקנה את הפייר או הדור הבא כשיצא אחריו.

אגב, מה זה VFM?

ושאלה אחרונה:

האם לאורורה יש אבזור והאם זה הכרחי/רצוי? מגן מסך, מגן פיזי פיזי וכו'...

תודה רבה על העזרה!

פורסם

הקוד BACKSCHOOL בפנדוויל אני חושב.

עוד לא קיבלתי את האורורה2 וגם אין לי את ה-FIRE להשוות אבל אני מניח שההבדל קיים אם כי ממש לא תהומי.

אני די בטוח שהאורורה מגיע עם כבל OTG

GPS עובד בלי קשר ל-3G

VFM - Value For Money

אני מניח שאיבזור רצוי - אני לא קניתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים