עבור לתוכן

מעוניין ב HTC חדש עד 2500 ש''ח, המלצות? או להמתין לבאים?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי

ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc

מומלצים?

אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם.

אשמח לשמוע המלצות

נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc.

תודה!

:-)

פורסם

ראית את HTC Sensation XE/XL?

מסך "4.3, מעבד כפול ליבה עם גרפיקה Adreno220 המשופרת.

סוף סוף מצלמה נורמלית (אבל עדיין חלשה מהתחרות).

פורסם

יש לך מצב לרכישה בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

לצערי רכישה בחו''ל לא תהיה /:

אבל ה Xl הוא ג 4.7 אינץ והבנתי ממש דומה לtitan מבחינת ביצועים וחומרה, משתלם?

פורסם

בגלל שהיה לך HD2, התרגלת לגודל מסוים, לכן הוא ממלא את החלק הזה, המצלמה היא ההבדל הכי גדול בין המכשירים לדעתי.

מבחינת מהירות וגרפיקה, הוא כמובן יותר חזק אבל זה לא משמעותי (1Ghz מספיק טוב).

להגיד לך את האמת, מדובר במכשיר מאוזן שמתאים גם לתקופה הנוכחית ומסוגל להריץ אנדרואיד עד גרסה 2.3.7 בצורה מעולה, כנראה גם יקבל עדכון ICS מהקהילה.

אילו היה לי HD2, לא הייתי משדרג כי מלבד המצלמה הכל זניח :-)

פורסם

שים לב שהXL הוא חד ליבתי ובעל רזולוציה נמוכה יותר ביחס לXE. בנוסף 4.7" נראה לי קצת מוגזם.

הHD שלך עדיין סביר כמו שאמרו, ולא כזה רחוק מהביצועים של הXL, היתי מחכה לדור חדש יותר של מכשירים שיוצג עוד רבעון ויהיה קפיצת מדרגה משמעותית יותר

פורסם
  • מחבר

זהו, שאלה הם הלבטים שלי, בדיוק מה שאמרתם.

המכשיר שלי כרגע עובד על 2.3.5 ורץ מהר להפליא, אפילו עם בנצ'מרק לא רע של 1800 נקודות ו 1200MHZ ע"י התוכנה שמגיעה עם ה ROM

שהתקנתי עליו.

הסוללה סבירה.

התלבטתי כל כך האם להחליף מכשיר או לא, לחבר יש את הסנסיישן הנ"ל אבל בגרסת ה 4.3 אינץ', שהוא מעבד 1.5 או 1.2? לא זכור לי בדיוק.

נ.ב, זה נכון שלמכשירים הנ"ל אין כרטיס הרחבה מעבר לה 16GB שהם מכילים??

כי אם כן אולי אני אוותר, שמעתי שיש במכשיר רק 9 גיגה פנויים כיוון שהמערכת והתוכנות המותקנות עליה כבר לוקחות חצי.

שוב, תודה רבה לכם!

פורסם

ממה שראיתי רק ה-XL לא תומך בעוד ה-XE והסנסיישן ה"רגיל" תומכים

פורסם

והשאלה המתבקשת היא למה אתה רוצה להחליף מכשיר בכלל?

פורסם
  • מחבר

כי המכשיר שלי מראה סימני הזדקנות...המסך הפסיק להגיב לפעמים, רק לחיצה על הצד הימני למטה וחזק מחזירה אותו לשימוש (משהו במגעים של הלוח אם והמסך ממה שקראתי ב XDA).

אבל בתאכלס המכשיר פצצה ואני לא מאמין שהוא סחב לי שנתיים + ועדיין, מכיל את אותם נתונים שיש בגלקסי ואחרי שיפוץ ROM בכלל עובד כמו מטוס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים