עבור לתוכן

בעיה בעכבר G500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה...

עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש.

הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר!

אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה עובד מעולה מורידים את הדרייבר למחשב שלהם ורואים את העכבר!

במחשבים אחרים כשאני מחבר את העכבר ומוריד את הדרייבר זה עובד משום מה אצלי זה לא עובד =/ יש לי WIN 7 64BIT...אני לא רוצה להחזיר את העכבר אמנם לא רציתי בגלל שהוא נוח,סופג זיעה,גדול ומספיק לי וקניתי אותו עם הפאד STEELSERIERS 4HD...אני מרוצה מאוד מהשילוב הזה רק מה שהתבאסתי זה העכבר =/

אז אם יש סיכוי שתעזרו לי כי אחרי שלושה חודשים אני חייב לפתור בעיה זו, לא?

בבקשה תעזרו לי אני מתחנן אליכם אני מבואס מצד אחד בגלל זה אבל מצד שני הוא נוח ומעולה ולכן זה מעלה לי קצת שמחה.

פורסם

אין לך שום סיבה להחזיר אותו. הוכיחו לך בוודאות שבמחשב של החנות הוא עובד. זאת אומרת שהתקלה היא אצלך. יש לי LOGITECH G9 וWIN 7X64 זיהה אותו בלי שום בעיה, אפילו עם הדרייבר של WINDOWS. הורדתי דרייבר של LOGITECH רק על מנת שאוכל לעשות שינויים ב DPI לפי צרכים שלי.

האם עכבר עבד עם הדרייבר של חלונות, לפני שניסית להתקין דרייבר של LOGITECH?

פורסם
  • מחבר

לא כלכך הבנתי אותך אבל כן אצלם הוא עבד...ומה שיהיה במחשבים ומבחשב של החנות זה WINDOWS כמו שלי =/

מה לעשות?

פורסם

ניסית חריצי USB אחרים? אולי הבעיה היא באחד מחריצי ה-USB?

פורסם

ניסית חריץ USB אחר?

לדעתי תתקשר לחנות שיעזרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים