עבור לתוכן

רייזר או דיפיי?

Featured Replies

פורסם

במשך 4 שנים הנוקיה e51 שירת אותי נאמנה והייתי מבסוט לגמרי ממנו עד שהלך קאפוט באופן סופי בהחלט,

לפני חודש בערך השתדרגתי לנוקיה c7 שזה פשוט מכשיר גרוע ומלא תקלות, המעבד איטי בצורה נוראית

וגורם לי להתגעגע למכשיר הישן שלי..

בכל מקרה צריך לזרום עם הקדמה, השאלה שלי היא מה עדיף לי מבין מוטרולה דיפיי למוטורולה רייזר?

(בבקשה לא להמליץ לי על אייפון או גלקסי זה לא בתקציב שלי)

הדברים החשובים לי במכשיר הם:

1. נוחות שימוש

2. מעבד חזק ומהיר

3. אמינות ועמידות

4. איכות סאונד טובה

תודה למייעצים.

פורסם

אין תחרות בינהם...

הדיפיי טלפון סביר אבל עמיד

הרייזר עולה עליו בכל חוץ מאשר בקטגוריית העמידות (הפיזית)

פורסם

אין בכלל השוואה ביניהם.. זה כמו להשוות בין מרצדס לקיה ספורטג'...

פורסם

רק מעניין אותי לדעת איך הרייזר עומד בתקציב שלך, אבל הגלקסי 2 לא?

פורסם
  • מחבר

רק מעניין אותי לדעת איך הרייזר עומד בתקציב שלך, אבל הגלקסי 2 לא?

אם אתה חייב לדעת אז אני לא ממש קונה את המכשיר אלא חבילה מסויימת שהמכשיר כלול בה, לפי מה שהבנתי התשלום החודשי על הרייזר נמוך משמעותית מזה של הגלקסי אבל אולי אני טועה.

פורסם

אם אתה לא לקוח עסקי (יכול להיום שגם בעסקי זה תקף, אבל לא יודע) אתה יכול לרכוש את המכשיר מחוץ לחברה ולקבל בדיוק אותם תנאים - לפי חוקי מדינת ישראל (חפש על חוק ניתוק זיקה), פרט לכך שהמכשיר יעלה לך *הרבה* פחות.

כמו שאמרתי, אם הבחירה היא בין ה-DEFY לבין ה-RAZR - אל תחשוב פעמיים, RAZR. אם זה בין ה-RAZR לבין ה-S2, זה כבר קרב הרבה יותר שוויוני, סה"כ שני המכשירים טובים עם יתרונות לכאן ולכאן. ניתן לחפש השוואות שלהם באינטרנט, תקרא על היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני ולפי זה תחליט בתאם לשימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא לקוח עסקי (יכול להיום שגם בעסקי זה תקף, אבל לא יודע) אתה יכול לרכוש את המכשיר מחוץ לחברה ולקבל בדיוק אותם תנאים - לפי חוקי מדינת ישראל (חפש על חוק ניתוק זיקה), פרט לכך שהמכשיר יעלה לך *הרבה* פחות.

כמו שאמרתי, אם הבחירה היא בין ה-DEFY לבין ה-RAZR - אל תחשוב פעמיים, RAZR. אם זה בין ה-RAZR לבין ה-S2, זה כבר קרב הרבה יותר שוויוני, סה"כ שני המכשירים טובים עם יתרונות לכאן ולכאן. ניתן לחפש השוואות שלהם באינטרנט, תקרא על היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני ולפי זה תחליט בתאם לשימושים שלך.

למה לי לבזבז 4000 שקל שאין לי על מכשיר כשאני יכול לקבל אותו בתוך מחיר החבילה בלי עלות נוספת?

אני גם ככה מדבר במינימום של 150 שקל בחודש לפחות, אם במחיר הזה אני יכול גם לקבל מכשיר מתקדם אין לי שום סיבה לזרוק עליו כסף לחינם.

פורסם

כמו שכבר נאמר, הקשר בין המכשירים קלוש חוץ מהעובדה ששניהם של מוטורולה. הרייזר אולי לא עמיד כמו הדיפיי אבל שמועות אומרות שהוא לא פראייר בכלל.

פורסם

למה לי לבזבז 4000 שקל שאין לי על מכשיר כשאני יכול לקבל אותו בתוך מחיר החבילה בלי עלות נוספת?

אני גם ככה מדבר במינימום של 150 שקל בחודש לפחות, אם במחיר הזה אני יכול גם לקבל מכשיר מתקדם אין לי שום סיבה לזרוק עליו כסף לחינם.

עוד פעם, נניח שמחיר החבילה שלך הוא 150 שקל, מחיר המכשיר הוא עוד 100 שקל, אחרי החזר מלא תשלם 150 שקל (אני לא מכיר תוכנית עם החזר מלא ב-150 שקל, אבל נניח). לפי החוק היום, אם תרכוש את המכשיר בחוץ (לצורך ההשוואה, בחנויות S2 עולה החל מ-2400 שקל, ה-RAZR עולה 2665 שקלים) עדיין תקבל אותו החזר *בדיוק*, עוד פעם, בהנחה שזה לא תוכנית עסקית מיוחדת או משהו כזה. לחברה אסור להתנות הטבות ברכשית מכשיר דרכם.

פורסם
  • מחבר

עוד פעם, אם היו לי כאלה סכומים בכיס לא הייתי מבזבז אותם על מכשיר, זה לא משנה אם הם יחזירו לי כל חודש 100 שקל אם אין לי בכלל את הכסף הנזיל לשפוך על המכשיר מלכתחילה.

פורסם

לא ברור מה כוונתך.. RAZR יקר יותר מ- SGS 2 אז יש לך תקציב ל-RAZR אבל אין לך תקציב ל-SGS 2?

פורסם

עוד פעם, אם היו לי כאלה סכומים בכיס לא הייתי מבזבז אותם על מכשיר, זה לא משנה אם הם יחזירו לי כל חודש 100 שקל אם אין לי בכלל את הכסף הנזיל לשפוך על המכשיר מלכתחילה.

אני לא מכיר חבילות שכוללות מכשיר, אני מכיר כאלה שכוללות מכשיר בחיוב-זיכוי. את החלוקה ל-36 תשלומים תוכל לעשות ברוב החנויות (גם אם במחיר של ריבית כזאת או אחרת - עדיין יצא יותר זול בצורה משמעותית מאצל המפעילה), ואת הזיכוי של X שקלים תקבל בכל מקרה, אבל במקום לשלם X שקלים כל חודש על מכשיר, תשלם סכום נמוך יותר כל חודש כך שהחברה כביכול תתן לך כסף "סתם".

פורסם

השבוע עשינו עסקה משפחתית, אני לקחתי רייזר ושאר בני המשפחה לקחו גלקסי s2, שני המכשירים באותה רמה ההבדל שאני הרגשתי ביניהם מתבטא במנשק ובפונקציות של כל יצרן. אני אישית מרוצה מאוד מהרייזר ואם זה רייזר מול דיפיי אז רייזר, אם זה מול גלקסי אז חובה לראות את שניהם קודם ולחוות את השימוש בהם קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים