עבור לתוכן

מפחיד - אל"מ מיל' רז שגיא: צהל נכבש ע''י פמיניסטיות מהשמאל הקיצוני

Featured Replies

פורסם

חוץ מלאטמה יש אתרים הנותנים לקרוא חדשות ללא נטיות שמאלניות?

וואינט, וואלה ונענע, נוטים להראות תמיד רק צד אחד.

לאחרונה התחלתי לקרוא NRG ועדיין לא גיבשתי לגביו עמדה

פורסם
  • מחבר

לא מזמן שאלתי בדיוק את אותה השאלה בפורום.

מה שאני עושה לאחרונה זה Ynet, nrg ו- rotter.

למרות ש- ynet סתם מעצבן אותי מאז שגיליתי את rotter. כל הכותרות הראשיות שלהם מתפרסמות כמה שעות עד ימים אחרי שזה מופיע ברוטר + כל הטוקבקיסטים שם שמאלנים.

לפעמים debka נותנים סקופים די בלעדיים אבל צריך לדעת לקרוא אותם נכון כדי להבדיל בין הידיעה לפרשנות הכותב ובין ציטוט קטן שהם מצאו איפשהו וניפחו לבין ידיעה בעלת ערך אמיתי (לפעמים דורש המון ניסיון איתם).

רוטר הכי אמינים לטעמי כי הם נותנים ביסוס בדמות לינק למקור/הקלטה/תמונות לידיעות שלהם. ככה שאם אתה לא בטוח אתה תמיד יכול לבדוק. שאר אתרי החדשות לא מפרסמים את המקור לרב וחבל. כמו כן, ברוטר מרכזים חדשות מהמון אתרים מהארץ ומהעולם ככה שאתה לא מקובע לאתר אחד.

הם גם מרכזים הרבה אתרי חדשות ימניים ופתאום אתה מגלה עולם חדש של דברים שקורים בארץ שלא תשמע עליהם בחדשות הפופולאריות.

אגב, אם לאחרים יש מה להוסיף בעניין אתרי חדשות, אני אשמח לדעת על עוד אתרים טובים.

פורסם

http://www.palwatch.org.il/Home.aspx

לא בדיוק אתר חדשות, יותר כמו מבט למציאות הפלסטינאית הפועלת נגדנו.

פורסם

גם "לאטמה" אינו אתר חדשות. הם לא מתיימרים לספק חדשות, ויש הרבה נושאים שהם בכלל לא טורחים להתייחס אליהם. הם אתר ביקורת, סאטירה ומחאה כנגד אתרי תקשורת אחרים (שכן מגדירים עצמם כאתרי חדשות), שמציגים חדשות טעונות פוליטית באופן מגמתי ו\או מסולף. מה שכן, בהבדל מרוב אתרי התקשורת הם טורחים להציג סימוכין לטענות העובדתיות המובאות בכתבותיהם.

פורסם

סתם שאלה, מישהו יודע מהו הסרטון הראשון שהם פרסמו?

אני חושב להתחיל לעקוב אחריהם מהתחלה אבל קצת קשה שכן המהדורות שלהם פזורות ולא הצלחתי למצוא את הראשונה

פורסם

חפש בערוץ היוטיוב של לאטמה.

עכשיו הם כבר "משדרים" בHD, תענוג.

וכמו שאמרו לפני, זה כזה קל לשלול את הלגיטימיות של רוטר ואז לא צריך להתייחס לטענות.

וכמו שאמרתי בעבר, שאר אתרי החדשות המוכרים הרבה פחות אמינים. ואפשר להתחיל בצנזורה שלהם שעובדת שעות נוספות.

אולי 20 אחוז ממה שטקבקתי עבר צנזורה. כשהם מאשרים תגובות "ימניות", זה בדרך כלל תגובות מפגרות ומתלהמות. גם כן שיטה.

ברוטר השמאלני יכול לדבר חופשי. גם הימני. כשהימני יכול לדבר חופשי זה פתאום לא בסדר ולא לגיטימי.

אם המצגת הייתה בynet תחת הכותרת "החרדים משתלטים על צה"ל", היה פה "דיון" על איך צריך לפעול נגד ה"תופעה". אף אחד לא היה מערער על אמינות הידיעה.

פורסם

לאטמה מצדדים יותר מדי בדת.

חוץ מזה, הם אחלה.

פורסם
  • מחבר

אחרי שעברתי לרוטר, הבנתי כמה שהתקשורת הפופולארית לא מפרסמת ידיעות שקשורות בדברים טובים שקורים בארץ (או חס ושלום דברים טובים שביבי עשה - מסתבר שביבי עשה דבר או 2 לטובת המדינה, מה שהתקשורת לא ציינה ולו פעם אחת).

אחרי שיטוט של כשעה בלאטמה אני מבין שהתקשורת הפופולארית בארץ פשוט שקרנית! כ"כ הרבה שקרים שחור על גבי לבן ודברים שמוצגים באופן חד צדדי עד כדי גיחוח.

קראו קצת פה (לדעתי, שווה RSS):

http://www.latma.co.il/Tag.aspx?tagId=485&Id=9

Ynet נמחק מהמועדפים שלי.

פורסם

לאטמה יודעים גם לרדת על הדתיים וגם על ביבי כשצריך. מה שכן מה שאתה רואה אשר מועבר בצורה סאטרית זאת האמת. לא פחות ולא יותר. אגב בעוד שאולי הימין בארץ הוא רוב, השמאל הוא הצד החזק והשולט במדינה אם זה באחדות או בתפקידים או בכמות הכסף שזורם להם בחשבונות.

אגב אומנם הידע שלי הוא בעיקר מהמיינסטרים אך כפי שאני רואה את ביבי הוא לא ימין אלא מרכז הנוטה חדות שמאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים