עבור לתוכן

מפחיד - אל"מ מיל' רז שגיא: צהל נכבש ע''י פמיניסטיות מהשמאל הקיצוני

Featured Replies

פורסם

http://rotter.net/forum/scoops1/21050.shtml

כנסו למצגת המלאה של רז שגיא. מדובר במצגת ממש מעניינת בת 108 שקופיות המפרטת על אירגוני הפמיניסטיות מהשמאל הקיצוני, על הפעילות עצמן ואיך הן מעודדות סרבנות וביטול הצבא בארץ.

מסתבר שאותן נשים מבצעות מחקרים עבור צה"ל מבלי שהקצינים הבכירים יודעים שהן חתומות על מסמכי סרבנות למיניהם.

בין הארגונים שמופיעים במצגת:

קואליצית נשים לשלום (מסתבר שזה אירגון גג להרבה אירגונים)

פרופיל חדש

בת שלום

נשים בשחור

מחסום ווטש

האם החמישית

אשה לאשה

הקרן הגרמנית היינריך בל - ארגון התומך באש"פ

WRI הבין לאומית - פרופיל חדש משתפים איתם פעולה

כמו כן, מסופר קצת על תיכון עירוני א' בת"א ועל מה שתלמידים בו מארגנים (רמז: מעודדים השתמטות בריש גלי).

פורסם

משעשע שיש לנו כתב לענייני רוטר באתר

:lol:

פורסם

נו באמת... rotter? זה כמו fxp רק מטומטם יותר.

פורסם
  • מחבר

שוב תגובה מפגרת.

אתה יכול להוכיח שההקלטה עם האל"מ מזוייפת? אתה יכול להוכיח שהמצגת מזוייפת?

כל עוד אין לך הוכחות, אין סיבה לכתוב תגובה שאין לה שום תוכן.

פורסם

עצם זה שזה פורסם ברוטר לא משנה, לדעתי. נניח כי המצגת מקורית ואמיתית.

אני לא רואה בעיה פה. זכותה של מישהי להיות שמאלנית. לא ראיתי פעילות פושעת או לא חוקית אצל אחת הנשים המדוברות.

לא ראיתי הוכחה לכך שאינן ציוניות או פטריוטיות. לכל אחד יש את דרכו שלו לשפר את המדינה הזו.

העובדה כי מישהי תומכת במזעור האופי הצבאי ("די-מיליטריזציה") של החברה הישראלית לא סותרת את יכולתה לבצע מחקר אובייקטיבי וליעץ ליוהל"ן. אם כל היועצים ליוהלן היו ימניים, זה היה טוב?

אני מוצא פה הרבה מידע חסר. על מה בדיוק הן יעצו? מי עוד יעץ יחד איתן? מה המסקנות שהוסקו או הפעולות שננקטו בעקבות היעוץ הזה?

פורסם

מה הבעיה ברוטר? אומנם אני לאא גולש שם באופן קבוע אך לא זכור לי שקראתי שם שקרים.

נשות מחסום ווטש מחזיקות את הצבא בביצים ואת זה ראיתי במו עיני..

פורסם
  • מחבר

עצם זה שזה פורסם ברוטר לא משנה, לדעתי. נניח כי המצגת מקורית ואמיתית.

אני לא רואה בעיה פה. זכותה של מישהי להיות שמאלנית. לא ראיתי פעילות פושעת או לא חוקית אצל אחת הנשים המדוברות.

לא ראיתי הוכחה לכך שאינן ציוניות או פטריוטיות. לכל אחד יש את דרכו שלו לשפר את המדינה הזו.

העובדה כי מישהי תומכת במזעור האופי הצבאי ("די-מיליטריזציה") של החברה הישראלית לא סותרת את יכולתה לבצע מחקר אובייקטיבי וליעץ ליוהל"ן. אם כל היועצים ליוהלן היו ימניים, זה היה טוב?

אני מוצא פה הרבה מידע חסר. על מה בדיוק הן יעצו? מי עוד יעץ יחד איתן? מה המסקנות שהוסקו או הפעולות שננקטו בעקבות היעוץ הזה?

תקרא את המצגת. שם כתוב הכל. המחקרים לצה"ל, איפה כל אחת הנשים פעילה, מהן המסקנות, ציטוטים שלהן מהידיונים מסויימים וכו'.

לדעתי נשים שמנסחות עצומות בעד ההשתמטות ומפרסמות באתרים שלהן מדריכים להשתמטות מצה"ל לא צריכות לעשות מחקרים על שילוב נשים בצבא. נשים שטוענות שהצבא בארץ נועד לכלי שליטה של הגברים על הנשים ושטוענות שהדרך הכי טובה להלחם באי השוויון היא פשוט לא להשתלב במערכת (לא להתגייס) לא צריכות לייעץ על גיוס נשים לצבא.

לא רק זה, אם כבר הן מייעצות מסיבה כלשהי, בכירים בצה"ל צריכים לדעת מאיזה רקע הנשים האלה מגיעות (מה שהאל"מ טוען שלא קורה).

הבעיה איתן זאת לא דעתם הפוליטית (שמאל קיצוני מאד), אלא השנאה שלהן לצה"ל כארגון גברי עפ"י טענתן שמקדם אינטרסים מנוגדים אליהן. הפמיניזם המוגזם שלהן זאת הבעיה. הבעיה שהן מעודדות עצומות ברחבי העולם כנגד פעילויות צה"ל.

חוץ מזה, זה לא נראה לך תמוה שכל מה שהן עושות זה למתוח ביקורת סופר נוקבת על מה שקורה במדינה הזאת מבלי להגיד דבר אחד טוב? זה נראה לך אובייקטיבי?

ובהמשך לדיון על חוק התרמת הגבולות, האל"מ מסביר במצגת אילו מפלגות בארצות אחרות תורמות לאירגונים האלה.

ואגב, לכל המפקפקים ברוטר: גם כאן זאת לא ידיעה בלעדית של רוטר אלא היא נלקחה מאתר אחר.

פורסם

נו באמת... rotter? זה כמו fxp רק מטומטם יותר.

חחח רוטר זה חרא?

רוטר לעומת התקשורת היום לא דוגל רק בשמאלנות.

תסתכל בYnet,Mako, NRG כל היום כתבות נגד ביבי מתי הייתה כתבה אחת בעדו, רוטר זה אתר החדשות הכי טוב שיש כרגע. ועובדה שבFXP יש הרבה יותר משתמשים מבכל אתר ישראלי אז אם הם מטומטמים למה זה הופך את HWzone?

כל הכבוד MODY אחלה כתבה כנראה שגם פה השמאל שולט.

אני לא רוצה ששמאלנים קיצוניים ישלטו על הבטחון שלי!

ולזה שאמר שזכותה להיות שמאלנית, לא חשבת שהזכות שלה להיות שמאלנית פוגעת בזכות שלנו לבטחון? אתה רוצה ששמאל קיצוני ישלוט בישראל?

מי יגן עליך אם ההנהגה שאתה אומר שזכותה לשלוט תומכת בהשתמטות מהצבא!

:kopfpatsch: נו באמת אנשים :kopfpatsch:

:behead:

פורסם

תקרא את המצגת. שם כתוב הכל. המחקרים לצה"ל, איפה כל אחת הנשים פעילה, מהן המסקנות, ציטוטים שלהן מהידיונים מסויימים וכו'.

לדעתי נשים שמנסחות עצומות בעד ההשתמטות ומפרסמות באתרים שלהן מדריכים להשתמטות מצה"ל לא צריכות לעשות מחקרים על שילוב נשים בצבא. נשים שטוענות שהצבא בארץ נועד לכלי שליטה של הגברים על הנשים ושטוענות שהדרך הכי טובה להלחם באי השוויון היא פשוט לא להשתלב במערכת (לא להתגייס) לא צריכות לייעץ על גיוס נשים לצבא.

עברתי על המצגת המקוצרת. שם בהחלט לא כתוב הכל. מחר אני אבחן את המצגת המלאה ונראה.

לא רק זה, אם כבר הן מייעצות מסיבה כלשהי, בכירים בצה"ל צריכים לדעת מאיזה רקע הנשים האלה מגיעות (מה שהאל"מ טוען שלא קורה).

אז הבעיה היא בכך שהבכירים הנ"ל טיפשים, ולא בנשים הללו.

הבעיה איתן זאת לא דעתם הפוליטית (שמאל קיצוני מאד), אלא השנאה שלהן לצה"ל כארגון גברי עפ"י טענתן שמקדם אינטרסים מנוגדים אליהן. הפמיניזם המוגזם שלהן זאת הבעיה. הבעיה שהן מעודדות עצומות ברחבי העולם כנגד פעילויות צה"ל.

באופן טבעי, כל דבר שהוא "מוגזם" הוא רע. זה נכון בהחלט.

חוץ מזה, זה לא נראה לך תמוה שכל מה שהן עושות זה למתוח ביקורת סופר נוקבת על מה שקורה במדינה הזאת מבלי להגיד דבר אחד טוב? זה נראה לך אובייקטיבי?

לא. אבל אני בהחלט לא יודע שזה כל מה שהן עושות. אני בהחלט אשמח למשהו שיעלה את התוקף של הטענה הזו.

כל הכבוד MODY אחלה כתבה כנראה שגם פה השמאל שולט.

אני לא רוצה ששמאלנים קיצוניים ישלטו על הבטחון שלי!

א) אם ימנים קיצוניים היו "שולטים" על הבטחון שלך, זה היה בסדר?

ב) לא הבנתי איך הגעת לכך שנעמי חזן (לדוג') "שולטת על הבטחון שלך".

אתה רוצה ששמאל קיצוני ישלוט בישראל?

לא.

מי יגן עליך אם ההנהגה שאתה אומר שזכותה לשלוט תומכת בהשתמטות מהצבא!

א) צה"ל. כפי שהוא "מגן עלינו" ללא קשר למפלגה שבשלטון מאז קום המדינה.

ב) לא זכור לי שאמרתי שזכותו של גוף כלשהו "לשלוט".

ג) הנשים הללו בהחלט לא "שולטות" בנו.

ד) השתמטות מהצבא היא עבירה על החוק. זכותו של מישהו לרצות לשנות את החוק הזה (אם כי אני, באופן טבעי, לא אתמוך בו). השאלה האם הוא עבר על החוק בעצמו או האם הוא גורם לאחרים (באופן ברור ומובהק) לעבור על החוק? עד כה, העניין הזה לא ברור לי.

סתם לצורך העניין, אני מכיר 2 בנות שלא עשו שירות צבאי (לא מסיבות רפואיות) והן "ימניות" (רוצות "להרוג את הערבים" וכל החרא הזה). אז בכלל שהן "ימניות", היה לגיטימי שהן יבצעו מחקרים עבור צה"ל? לא. הן טיפשות. דעתו הפוליטית של אדם לא קובעת את מידת הפטריוטיות שלו (כל עוד אנחנו לא מדברים על הקצוות של הסקאלה). דיי עם הפופוליזם העלוב הזה. דעתו הפוליטית של אדם לא הופכת את דעתו באופן מיידי לראויה או לא ראויה.

אשאל את השאלה שוב (ונניח כי כל הנאמר על ידי אחרים לעיל נכון לחלוטין):

אם היו מבצעים בדיקה ומוודאים כי כל היועצים/יועצות ליוהל"ן בנוגע לשילוב נשים בצה"ל הם פטריוטים וימניים דגולים, האם אתם חושבים שבהכרח טיב ההמלצות שהם היו נותנים ליוהל"ן לגבי שילוב נשים בצבא היה משתפר?

דרך אגב, אני בהחלט חושב שיש פה איזשהי היתממות והגזמה. הרי ברור שהעצה ליוהל"ן לא הייתה "נשים לא צריכות לשרת בצבא", "הצבא לא צריך להתקיים" וכן הלאה.

פורסם
  • מחבר

לא מעניין אותי אם זה שמאל או ימין, אבל כשנשים מאירגונים אנטי-צבאיים פרו אש"פיים מייצעים לצה"ל לגבי כוח אדם זה ממש לא מסתדר לי בראש.

אין לי בעיה עם שמאל, יש לי בעיה עם שמאל עד כדי השמדה עצמית, במיוחד כשהוא מייעץ לצבא שלי תו"כ הפצת מדריכים של איך לצאת מהצבא על סעיף נפשי (וכמו שציינת, השתמטות היא עבירה על החוק).

אגב, זה לא משנה אם מה שהן עושות זה חוקי או לא. עצם העובדה שהן מייצגות דעה קיצונית שרובה המוחלט של האוכלוסיה לא מסכים עימה, והדעה רלוונטית דווקא לתחום שהן מיעצות לגביו, הופך את זה למסריח.

אגב, אלה אירגוני השמאל שמדברים עליהם כשמזכירים את חוק הגבלת התרומות. האירגונים האלה חיים כמעט בלעדית על תרומות ממפלגות שמאל קיצוני/סוציאליסטיות בחו"ל. לפי התקשורת אנשים בטוחים שהחוק ימנע ממפלגת עבודה או קדימה לקבל תרומות, אבל למעשה מדובר בארגונים מאד קיצוניים שיוצאים כנגד ישראל וצה"ל ומארגנים חרם על מדינת ישראל בכל הזדמנות. הארגונים האלה לא ציינו פעם אחת את צה"ל/מדינת ישראל לטובה.

הפעילים של האירגונים האלה נעצרים לעיתים תכופות בשטחים עקב התססה או הפרעה/השתתפות בהפגנות לא חוקיות/הפרעה לחיילי צה"ל.

אגב, בחלק מהאירגונים האלה יש רוב מוחלט ערבי.

פורסם

קראתי את המצגת... בשביל העצלנים כאן, הבעיה העיקרית המוצגת בה היא זו: זה נחמד שמבקשים מארגוני נשים לייעץ בנושא השילוב הראוי בצה"ל (בלי ציניות), אבל למה הייעוץ הזה חייב לבוא מאנשים ומארגונים שבנוסף לקידום מעמד האישה מנסים (במוצהר ובגלוי) לסרס את מעמדו של צה"ל ואת פעולותיו? למה להזמין יועצים להם יש "מטרה נסתרת" לפגוע בארגון לו הם מייעצים?

פורסם

את מצב התקשורת השמאלנית ושלילת דעות ימין אפשר לראות בתחום הסאטירה וההומור.

לאטמה היא דוגמא מובהקת לחד צדדיות שקיימת בתקשורת, ולאיך שדעות ימניות נדחפות לשולי המדיה.

וכשכבר מופיעים כמה ב"שולי המדיה" השמאל שולל גם אותם כ"לא מצחיק" או "לא אמין".

אברי גלעד נגמל מהשמאלנות

פורסם

היי אני למדתי בעירוני א' בתל אביב. הכל היה בסדר שם, לפחות לפני 10 שנים...

מה עוד פעם? ימין שמאל? למה שלא ננסה את מה שביניהם קוראים לו שכל...

פורסם

כל פעם שמביאים לינק מאתר חדשות שמביע דעות ימניות, ישר מגיעים אנשי השמאל ושוללים את מקור הידיעה ואיתה את הידיעה עצמה.

גם בדיון הזה הסיפור חוזר על עצמו.

גם בדיון על ספרי האזרחות זה היה.

דעות ימניות ואתרי חדשות שמביאים אותם, זה פשוט לא מצחיק.

אין לזה מקום ולגיטימיות על פי השמאל.

ומה התשובה לזה ?

לאטמה.

עכשיו בואו נשים את הכל מאחורינו ונתמקד בטענות/עובדות שהועלו בכתבה.

אבל לא, השמאל בא וטוען שאין קשר בין מקורות המימון לאג'נדה המקצועית.

מה זה מפריע אם עזיז עבדול אל מסית, יריב גוגלהיימר, או רם עימנולמל, הם נגד הצבא החיילים הכיבוש המתנחלים והדוב הדומם?

מה הקשר בין התפקיד שלהם לספק לצה"ל נתונים, לבין התפקיד שלהם להשפיע על דור שלם ולוודא שהם יביטו שמאלה, ימינה, אבל תמיד בסוף שמאלה?

רק חסר שיבוא עזיז עבדול אל מסית ויקרא לנו גזענים על כך שאנחנו מפלים אנשי שמאל וערבים תמימים מתפקידים בצבא.

פורסם
  • מחבר

היי אני למדתי בעירוני א' בתל אביב. הכל היה בסדר שם, לפחות לפני 10 שנים...

מה עוד פעם? ימין שמאל? למה שלא ננסה את מה שביניהם קוראים לו שכל...

אז תקרא מהמצגת מה קרה בעיתון שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים