פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים ערב טוב!ברצוני לקנות סמסונג גלקסי S2 מחנות פרטית.נמאס לי לשלם יקר לחברות הסלולריות.האם אפשר לקבל בבקשה המלצה על חנות אמינה וגם עם מחיר סביר?תודה רבה,ליאור
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים שמתי לב דרך זאפ שהמחירים של S2 עלו בשבוע-שבועיים האחרונים. יש סיבה מיוחדת לזה?
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים תלוי, שמתי לב שבחלק מהחנויות על גלקסי לבן מבקשים תוספת תשלום אז אולי נשאר רק מהלבנים במלאי וזה מתעדכן אוטומטית.
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מחבר ראיתי שהטלפון נמכר ברשת אייבורי מחשביםהאם כדאי לקנות שם?קניתי מחשב שם לפני שנים והיה בסדר,פשוט הרבה שנים לא קניתי שם,מה אתם חושבים?
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים שמתי לב דרך זאפ שהמחירים של S2 עלו בשבוע-שבועיים האחרונים. יש סיבה מיוחדת לזה?סוף שבוע שעבר המחיר עמד על 2350 ש"ח באיליין, כרגע 2444 ש"ח.תמוה ומעצבן, אני מחכה עם הרכישה בינתיים.
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים דווקא לא תמוה בכלל בהתחשב בכך שחג המולד מעבר לפינה והרשתות הגדולות בארה"ב ואירופה משריינות מלאי של מכשירים לקראת החג, מה שגורם לכך שכמעט לא נשארים מכשירים לחבר'ה בישראל.
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים סוף שבוע שעבר המחיר עמד על 2350 ש"ח באיליין, כרגע 2444 ש"ח.תמוה ומעצבן, אני מחכה עם הרכישה בינתיים.בכול מקרה זה אחלה מחיר ...המחיר שהחנות קונה אותו לא נמוך בהרבה מהמחיר ללקוח !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.