עבור לתוכן

מחפש טלפון נייד חדש עקב בעיות קליטה

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח.

המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A.

הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון?

מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה.

איך אני יוצא מהבררה הזה?

אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם.

אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח.

אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא.

מה לגבי ה XPERIA X8? הוא יעבוד טוב עם הרשת 850 של פלאפון? נראה לי שווה בפחות מ 700 ש"ח. אני לא מחפש טלפון חזק בשביל משחקים.

תודה.

פורסם

קודם כל במקרה שלך חוסר הקליטה בבית זה לא בגלל החברה, זה בגלל הבית שלך..

גם לי יש כמה חברים שהבית שלהם משום מה כנראה מבודד בעניין הזה ולא משנה איזה חברה אתה נכנס אין קליטה.

ככה שלא משנה מה תעשה תיהיה לך קליטה מזערית או לא תהיה קליטה בכלל.

ולכן אם המכשיר שיש לך כרגע מספק אותך, אני ממליץ להשאר איתו כי מכשיר חדש לא ישנה את התמונה.

פורסם

המפעילות הסלולריות יכולות לספק לכם מעין מגבר כזה, אולי זה יכול לעזור. צור איתן קשר.

פורסם

בסלקום סיפקו לי שתי פתרונות בזמנו,

בהתחלה נתנו לי מה שנקרא "ספוטניק" , זה מין מושב כזה שהנייד יושב בתוכו ע כבל ארוך מאוד של שלושה מטר אשר בקצה שלו נמצאת אנטנה אותה מניחים בקרבת חלון או משהו. את השיחות מנהלים באמצעות אוזניית בלוטוס שמקבלים עם הערכה.

שנית לאחר שלא עזרה הערכה נתנו לי מה שנקרא "ריפיטר" , זה שילוב של אנטנה בגודל של מטר אשר מותקנת על חלקו החיצוני של המבנה ומחוברת למכשיר בתוך הבית המפיץ את האות בדומה לראוטר אלחוטי לניידים. זה דווקא עזר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

השגתי היום פלאפון מחבר בעבודה, שתומך 850 מגה. הגעתי עכשיו הביתה והקליטה בבית אפשר לומר כמעט מלאה, גם בעבודה כאשר לפני זה לא הצלחתי להתחבר לרשת אפילו (גם בבית). כך שמכשיר חדש בהחלט יפתור את הבעיה.

אז נראה לי נדלג ישירות לשלב ב' בתכנית, אני צריך המלצה לטלפון חדש, סמארטפון, לא גדול מדי ולא קטן מדי, תקציב 700-800.

עדיפות לקניה בארץ, שתומך ברשת של 850 מגה. אהבתי את ה XPERIA אבל הוא נראה לי קטן מדי בשביל מכשיר עם מסך מגע.

פורסם
  • מחבר

UP

מה אין תגובות?

אני ממש צריך עזרה. חיפשתי בהרבה חנויות באינטרנט, ממש קשה למצוא תמיכה ברשתות של פלאפון. למה זה??

פורסם

כל מכשיר שנמכר ברשת פלאפון הוא עם כיסוי של ה850. אבל שים לב שלפעמים יש דגמים של המכשיר שתומכים בתדר 850. למשל הגלאקסי הרגיל לא תומך בזה אבל פלאפון מוכרת גרסא מיוחדת שכן תואמת.

פורסם

זה כי שילוב התדרים של פלאפון (850+2100) הוא נדיר מאוד, וכמעט ולךא נעשה בו שימוש. למיטב ידיעתי השימוש היחיד בשילוב תדרים אלו (חוץ מבפלאפון) הוא באיזו רשת אוסטרלית. אבל חפש, יש... לדוג' לגלקסי S יצאה גרסא i9000T.

פורסם
  • מחבר

אני לא בחברת פלאפון ולא מתכוון לקנות דרכם מכשיר.

שוב, אני עברתי לרמי לוי וכרגע הוא משתמש ברשת של פלאפון.

לצערי, בינתיים הגעתי ל GALAXY S 2 כי לא מצאתי משהו אחר

http://eline.co.il/aecommerce/c205/137439.php

שם רשום שתומך בפלאפון, מצד שני לא רשום שזה דגם T.

אני אברר איתם טלפונית מחר, למרות שממש לא התכוונתי להגיע למכשיר במחיר כזה. בינתיים 95% במהלך היום אין לי קליטה בכלל. לא בבית ולא בעבודה.

ובכל זאת, לאף אחד פה לא יצא לקנות מכשיר לא דרך פלאפון שתומך ברשת שלהם?? מישהו מכיר חנויות אמינות בירושלים?

פורסם

** דיברתי על הגלקסי הראשון, לא השני. יש גם דגם תומך לשני, אני רק לא יודע מהו.

פורסם
  • מחבר

באסה, חוץץ מתוצאות בפורומים על I9000T ואולי יד שניה אני לא מוצא כלום.

אפילו ב EBAY אין תוצאות לזה.

איזה באסססססססססססהה!

פורסם
  • מחבר

כן כבר עברתי על האתר הזה.

הבעיה היא שבאתרים בארץ אי אפשר לסמוך על מה שרשום. נראה לי כדאי שאני אתקשר לחנות ואברר. למרות שבמדינתנו קשה לי לסמוך גם אמינותם של החנויות.

כביכול רציתי את ה XPERIA X8, אבל אני לא רואה אתר בארץ שמציין אם הוא תומך או לא. הדבר היחיד שראיתי שמצויין במפורש תמיכה בפלא.. טוב נו אני סתם חוזר על עצמי :)

עדכון:

חברה תודה על העזרה. בסוף "התפשרי" על ה GALAXY S 2

יגיע שבוע הבא, מקווה לטוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים