עבור לתוכן

שאלה לגבי קניית מכשיר SG2 סגור מחנות פרטית.

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם,

בימים האלה אני מחכה שיגיע מכשיר SG2 סגור הרמטית מחנות אנדרואיד סטור בת"א לאחר שהמוכר אמר לי כי כל המכשירים נפתחים בשביל להכין אותם ללקוחות אם זה צריבת עברית וכו'.

היום ששאלתי את המוכר מה קורה עם המלאי החדש,הוא אמר שמלאי חדש של מכשירים הגיע אך כולם נפתחו במכס בשביל להחליף את המטענים.

מה אומרים על זה? זה אמיתי?

האם אני יכול להיות בטוח שאני קונה מכשיר באמת חדש מחנות פרטית,מכשיר אשר נפתח רק בשביל עברית ו/או החלפת מטען?

תודה לכולם!

פורסם

המכס לא מחיליף מטענים, זה לא תפקידו או האינטרס שלו. הם כן יכולים לפתוח את החבילות שמגיעות אליהם, אם כי אני בספק שהם פתחו כל קופסא.

החנות לעומת זאת יכולה לפתוח, להחליף מטען, לצרוב גרסא עברית למכשיר וכו'. זה אמיתי וכמעט כל החנויות עושות את זה. יש גם כאלו שגונבות את האוזניות וכרטיס הזיכרון (ומחליפות לעיתים בזבל במקרה של אוזניות). אין לך דרך לדעת מה בדיוק הם עשו, אבל סביר להניח, זאת אם יש לך איזשהו אמון במין האנושי ובהגינות, שהכל בסדר. מבחינת המכשיר עצמו- הכל בסדר. מבחינת המטען- החליפו לישראלי (אם צריך, אני הזמנתי נקסוס S מבריטניה והגיע עם מטען ישראלי).

הנזק האפשרי היחידי האפשרי הוא החלפת האוזניות וגניבת כרטיס הזיכרון (לא כל מכשיר מגיע עם כזה!).

אני נוטה לאופטימיות, אנדרואיד סטור הם מוסד מכיבד ולא איזה דוכן בשוק.

פורסם
  • מחבר

שי אז אתה אומר שאם בערכה יש את האוזניות וכבל הנתונים אז אני יכול להיות רגוע גם אם המכשיר מגיע עם מטען ישראלי?

האם זה נכון אבל שהמטען המקורי של הגלקסי 2 לא מתאים לארץ?

פורסם
אם זה נכון אבל שהמטען המקורי של הגלקסי 2 לא מתאים לארץ?

לא נכון.

על הדרך הדרך, אני רוצה לבקש המלצה על מקום לרכישת SG2.. ???

פורסם

שי אז אתה אומר שאם בערכה יש את האוזניות וכבל הנתונים אז אני יכול להיות רגוע גם אם המכשיר מגיע עם מטען ישראלי?

האם זה נכון אבל שהמטען המקורי של הגלקסי 2 לא מתאים לארץ?

חוץ מכרטיס זיכרון (לא בטוח אם המכשיר מגיע עם אחד)- כן.

במכשירים סלולריים (ומכשירי חשמל בכלל) אין קופסא אחת, דגם אחד שנמכר בכל העולם. בבריטניה לדוג', הגיוני שהמכשיר יגיע עם מטען בריטי. בארה"ב- אמריקאי. וכו'. יש גם מכשירים עם מטען שמתאים לארץ. בכל מקרה- תמיד אפשר לקנות מתאם בכמה שקלים או מטען אחר (מדובר בחיבור microUSB שע"פ חוקי האיחוד האירופי חייב להגיע עם כל מכשיר חדש *מלבד האייפון*). גם כבל USB ומטען חשמל-USB יתאים.

פורסם
  • מחבר

המכשיר לא מגיע עם כרטיס זיכרון נוסף לפי מה שבדקתי...

אז אתה אומר שהכל בסדר אפילו אם המכשיר מגיע פתוח בגלל המטען ובגלל שצרבו עליו עברית?

ואשמח לדעתך על אנדרואיד סטור.תודה גבר!

פורסם

בדרך כלל החנויות דורשות תשלום נוסף בשביל להחליף רום, לא הייתי אומר שהן ינדבו לך את זה...

ארנדרואיד סטור... מבית היוצר של iAndroid.co.il, נשמעים די אמינים. אין לי ניסיון איתם.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שי המכשיר מגיע עם עברית מלאה ואחכ אני הולך לפלאפון לקנות סים.

האם הרום אמור לעניין אותי? אני משתמש דיי ממוצע,שיחות,הודעות,תמונות.קצת משחקים וזהו.

פורסם

אתה שואל או אומר?

אם המכשיר מגיע עם עברית, הם התקינו עליו.

בגדול, לא. תראה עד כמה תהיה מרוצה מהביצועים. כשיצא ICS או משהו מעניין אחר, כנראה שתרצה להחליף לבד.

פורסם
  • מחבר

אני שואל לגבי הרום גם לא מבין כ"כ מה זה אומר מבחינתי....

תודה אחי על התשובות! ולא הבנתי מה שכתבת: "בגדול, לא. תראה עד כמה תהיה מרוצה מהביצועים. כשיצא ICS או משהו מעניין אחר"

פורסם

רום= גרסאת מערכת הפעלה. זה משפיע על הכל. קרא עוד ב- iandroid.co.il .

ICS = Ice Cream Sandwich, הגרסא החדשה של אנדרואיד (גרסא 4).

אין טעם להחליף רומים סתם, אם ביצועי המכשיר מספקים אותך, מה טוב.

אם אתה מרגיש איטיות, דברים לא עובדים וכו', אולי כדאי להחליף רום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי!

דיברתי עם החנות והוא ידאג לי למטען מקורי בכל זאת לGS2.

מקורי זה אומר שצריך להיות עליו רשום SAMSUNG נכון?

פורסם

כן.

Enjoy.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר! חג שמח!

שאלה אחרונה,ידוע לך מה עוצמת הצילצול במכשיר כאשר מתקשרים אליך ומה האיכות?

פורסם

שאלתי חבר, אומר שבסדר, חזק. אתה יכול לחפש בביקורות באינטרנט, אולי..

חג אורים שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים