פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים בחודשים האחרונים אני מקבל מדי פעם הודעת טקסט ריקה ממספר חסוי.סהכ קיבלתי עד עכשיו 5 הודעות כאלה בערך.אני לא יודע אם זה בעיה בטלפון (SGS2), בעיה ברשת סלולר, מישהו ששולח לי את זה או משהו אחר..מישהו אולי יודע מה זה או נתקל במשהו דומה אי פעם ?
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים בחברת הסלולר יוכלו לעזור לך לאתר את המספר ולדעת אם זה משהו טכני או מספר אוטנטי.
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים עד כמה שזכור לי, זו בעיה עם התא הקולי של אורנג' או משהו כזה... אתה במקרה ברשת אורנג'?תתקשר אליהם והם ידאגו שתפסיק לקבל את ההודעות האלו
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים מחבר ^אני באורנג. אני אבדוק איתם אם זה הגורם..אתה יודע איך זה קשור לתא הקולי?
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים מחבר בחברת הסלולר יוכלו לעזור לך לאתר את המספר ולדעת אם זה משהו טכני או מספר אוטנטי.בלי קשר לנושא הראשי: אתה בטוח שחברת הסלולר מוכנה לאתר ללקוח מספר חסוי שצלצל אליו/ שלח לו הודעה?
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים מה שהם יכולים לעשות זה במידה ומדובר בתקלה טכנית למשל תיבת הדואר הקולי כמו שהציעו כאן זה לתקן לך את התקלה ואם זאת לא תקלה טכנית אז מדובר במספר כלשהו חסוי ששולח הודעות מטרידות ואז רק לתעד 10 הודעות ולהגיש במשטרה תלונה על הטרדה והם ימצאו מי זה.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים ^אני באורנג. אני אבדוק איתם אם זה הגורם..אתה יודע איך זה קשור לתא הקולי?לא ממש... אבל שמעתי שזה קרה לכמה אנשים עם ה SGS2 באורנג'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.