עבור לתוכן

מחפש נייד למשחקים, עיבוד מוזיקלי והקלטות עד 5 אלף, גמיש

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל

* גודל המסך? 15.6

* משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר...

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA

* בלוטות? שיהיה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 750

* כונן CD/DVD? צורב? הרגיל

* כונן Bluray? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמות שמה, החזרי מס (נא להסביר) או שבכלל עדיף בדיוטי פרי, אני אשמח לשמוע.

תודה מראש לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

Chevy, המפרט של המחשב הזה נראה לי קצת לא הגיוני

יש למחשב הזה מפרט כמעט מושלם והמחיר ממש לא יקר יחסית..

פורסם

Chevy, המפרט של המחשב הזה נראה לי קצת לא הגיוני

יש למחשב הזה מפרט כמעט מושלם והמחיר ממש לא יקר יחסית..

יש לי את המחשב הזה כמעט שבועיים... מחשב מעולה !!! מהיר בצורה מטורפת.. משחקים עפים עליו בהגדרות בין בינוני לגבוה (BF3, CRYSIS2 COD MWF2 ...) וסאונד ברמה הכי גבוהה שיש למחשבים ניידים.

מאוד ממליץ לך לקנות אותו ואם כן, תתקין מערכת הפעלה נקייה בלי כל התוכנות של אסוס שמכבידות על המחשב (ואף גורמות לקריסה של המערכת..)

ד"א אני רכשתי את המחשב בחצי חינם fre.co.il ואני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי שם... (תסתכל פוסטים קודמים שלי, היה לי בעייה עם מחשב שקיבלתי עם פיקסל שרוף..)

פורסם

הוא לא מצליח להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?

פורסם

הוא לא מצליח להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?

לא, רשמתי לך מקודם.. הכרטיס מסך הזה אומנם חזק מאוד למחשבים ניידים אך לא כלכך מתקרב לכרטיס מסך מודרני של מחשב נייד.. תריץ חיפוש בגוגל Video card benchmark notebook ותשווה...

פורסם

^^^

מסך פחות טוב בכך שהוא לא Full HD.

מצד אחד משחק ברזולוציה נמוכה יותר תפיק "יותר" פריימים בשנייה, אבל בעבודה במוסיקה עם חלונות רבים ומגוון גדול של אלמנטים בתוכנות עדיף מסך עם רזולוציה גבוהה.

פורסם

קניתי את אסוס N55SF ב-4400 עם מעבד קצת יותר חלש (2630QM, במקום 2670QM)

http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=567

אפשר לארגן בחמישים שקל משלוח של המחשב. זה קצת כאב ראש, אבל אני חושב שזה שווה את החיסכון.

יש באמת בעייה עם המחשב באחת התכנות של אסוס (webstorage) שגורמת לקריסת מערכת ההפעלה אז תסיר אותה, ולפעמים יש להם מחשבים שבאים קצת בעיתיים (פיקסל שרוף או משהו כזה), אז כשאתה מקבל את המשחב תראה שקיבלת את מחשב תקין.

אני קיבלתי מחשב עם כמה מקשים חורקים. לא משהו רציני, אך מפריע, והמעבדות אומרים שאין בעיה אז לא רוצים לתת לי מחשב אחר... (שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שהווינדוס אקספלורר קרס בגלל webstorage).

חוץ מזה, מחשב ממש מעולה, עם כמה חסרונות: מטען ענק!!! (ממש!!!), מקלדת צפופה.

ולמרות העמידות העצומה שלו למכות, הוא צפוי לצבור סריטות רבות.

אני לא יודע עם זה חיסרון, אבל הI7 דורש קצת יותר חשמל כי הוא quad...

פורסם

רכשתי גם את המחשב שנתנו למעלה, הI7 מחשב מדהים למרות המקלדת הוא מדהים ביכולת להריץ הכל על high, ובכלל לא התקנתי ווינדואוס נקי, תגידו מישהו יכול לתת רשימה של התכנות של ASUS שאפשר למחוק פשוט? תודה :)

פורסם

בכיף, אתה מתכנן לרכוש את המחשב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים