עבור לתוכן

מתלבט בין 2 מכשירים של HTC

Featured Replies

פורסם

אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט.

הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים?

ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות?

תודה

פורסם

בישביל זה יש פורום סלולר וטאבלטים (אחד מעל) - הועבר

פורסם

הייתי הולך על AMAZE 4G

יש לו 16 גיגה פנימי

אם לא אז XE בחירה מעולה מקבל הרבה המלצות

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי באף חנות בארץ או בזאפ את הAMAZE יש לך לינק?

פורסם

אתה מתלבט רק בין שני אלו או פתוח לעוד הצעות? אם כן אז הוסף תקציב כדי שנדע איך לתחום עצמנו

בנוסף, ציין אם אתה מתכוון לקנות מהארץ או שיש אפשרות לרכוש מחו"ל (איביי/אמאזון וכו')

לבסוף הוסף דרישות ודברים שאתה רוצה שיהיו במכשיר שלך - רק כך ניתן לעזור לך. לכל אדם סדר העדיפויות משל עצמו בנושאים האלו

פורסם
  • מחבר

אחרי בדיקה מעמיקה שביצעתי אני די סגור על הXE, התלבטתי קלות לגבי הEVO בגלל יכולות התלת מימד שלו אבל אני לא יודע אם אני אהנה מהן כמו שאני בדרך כלל נהנה מיכולות של מוזיקה מטלפון (אני בד"כ מעמיס שירים ומאזין עם אוזניות) ככה שזה שני אלו.

פורסם

בתור בעלים של Sensation אני יכול לומר שזה אחלה מכשיר פרט לסוללה שנגרמת די מהר ושמע יחסית חלש במיקרופון הפנימי והחיצוני.

בנוסף נראה שה-XE לא שווה את האקסטרה. אני מאמין שאפשר לרכוש בנפרד אוזניות יותר זולות ולא פחות טובות ממה שיש ל-XE להציע.

בינינו הפתרון הכי טוב למוסיקה זה נגד יעודי אם זאת הסיבה ששקלת לרכוש את ה-XE.

פורסם

תכלס כמה שאני פרייק של HTC

אני חושב לעבור ל GALAXY NOTE

בגלל הסוללה הגדולה 2500MAH

כי סוללה קטנה בסמרטפון זה פשוט פון כי אין לך אפשרות לעשות איתו יותר מדי אחרת יגמר לך הסוללה

אולי תיהיה בשורה טובה עם ה ICS

פורסם
  • מחבר

בסוף לאחר שבמספר גדול של חנויות לא היה את הXE, פניתי לאורנג' וקיבלתי עסקה יוצאת מגדר הרגיל בתור מה שנקרא "משפחות עובדים", למעשה תוכנית שיצאה רק היום בבוקר אז הרווחתי.

800 דקות לכל היעדים

800 הודעות SMS/MMS

1500 דקות בתוך רשת אורנג'

חבילת גלישה בנפח 2GB

ולקחתי בסוף יחד עם החבילה את הMotorola RAZR הוא נראה לי לא רע בכלל. בקשר למחיר לא יודע אם מותר לי לפרסם אני רק אומר שאם יש לכם קרוב משפחה מדרגה ראשונה שיכול לזכות אתכם בתוכנית משפחות עובדים כדאי לכם לבדוק זאת עסקה מעולה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הרייזר עכשיו ואני למעשה מגיב ממנו. עד כה טלפון ומכשיר מדהים!

פורסם

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים