פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט.הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים?ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות?תודה
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים הייתי הולך על AMAZE 4G יש לו 16 גיגה פנימיאם לא אז XE בחירה מעולה מקבל הרבה המלצות
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים אתה מתלבט רק בין שני אלו או פתוח לעוד הצעות? אם כן אז הוסף תקציב כדי שנדע איך לתחום עצמנובנוסף, ציין אם אתה מתכוון לקנות מהארץ או שיש אפשרות לרכוש מחו"ל (איביי/אמאזון וכו')לבסוף הוסף דרישות ודברים שאתה רוצה שיהיו במכשיר שלך - רק כך ניתן לעזור לך. לכל אדם סדר העדיפויות משל עצמו בנושאים האלו
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים מחבר אחרי בדיקה מעמיקה שביצעתי אני די סגור על הXE, התלבטתי קלות לגבי הEVO בגלל יכולות התלת מימד שלו אבל אני לא יודע אם אני אהנה מהן כמו שאני בדרך כלל נהנה מיכולות של מוזיקה מטלפון (אני בד"כ מעמיס שירים ומאזין עם אוזניות) ככה שזה שני אלו.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים http://www.kombinator.co.il/search.php?look=amaze&x=0&y=0יש אפשרות לקנות בדרך פורומים יש אנשים שמבאים חדשים בצורה מסודרת אבל בלי חנות
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים בתור בעלים של Sensation אני יכול לומר שזה אחלה מכשיר פרט לסוללה שנגרמת די מהר ושמע יחסית חלש במיקרופון הפנימי והחיצוני.בנוסף נראה שה-XE לא שווה את האקסטרה. אני מאמין שאפשר לרכוש בנפרד אוזניות יותר זולות ולא פחות טובות ממה שיש ל-XE להציע.בינינו הפתרון הכי טוב למוסיקה זה נגד יעודי אם זאת הסיבה ששקלת לרכוש את ה-XE.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים תכלס כמה שאני פרייק של HTC אני חושב לעבור ל GALAXY NOTE בגלל הסוללה הגדולה 2500MAHכי סוללה קטנה בסמרטפון זה פשוט פון כי אין לך אפשרות לעשות איתו יותר מדי אחרת יגמר לך הסוללה אולי תיהיה בשורה טובה עם ה ICS
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים מחבר בסוף לאחר שבמספר גדול של חנויות לא היה את הXE, פניתי לאורנג' וקיבלתי עסקה יוצאת מגדר הרגיל בתור מה שנקרא "משפחות עובדים", למעשה תוכנית שיצאה רק היום בבוקר אז הרווחתי.800 דקות לכל היעדים800 הודעות SMS/MMS1500 דקות בתוך רשת אורנג'חבילת גלישה בנפח 2GBולקחתי בסוף יחד עם החבילה את הMotorola RAZR הוא נראה לי לא רע בכלל. בקשר למחיר לא יודע אם מותר לי לפרסם אני רק אומר שאם יש לכם קרוב משפחה מדרגה ראשונה שיכול לזכות אתכם בתוכנית משפחות עובדים כדאי לכם לבדוק זאת עסקה מעולה.
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים מחבר קיבלתי את הרייזר עכשיו ואני למעשה מגיב ממנו. עד כה טלפון ומכשיר מדהים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.