עבור לתוכן

המלצה לטאבלט בכ-1000 ש"ח + פלאפון - התלבטות לגבי אייפון לגלקסי

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות.

1) אני מעוניין לקנות לאחותי הקטנה Tablet ליום הולדת.

שימוש די בסיסי - סרטים, מוזיקה, אינטרנט ואולי קצת ללימודים...

התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח.

מה הTablet הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה, בתקווה שלא מדובר בזבל סיני.

* מה בדבר קנייה באיביי או ייבוא מחו"ל. האם יש אחריות בארץ?

2) קניית פלאפון חדש.

כרגע אני תקוע עם קרש בשם NOKIA N97.

אני מתלבט בין :

Iphone 4

Iphone 4S

Galaxy S2

* הבנתי שלאייפון 4S יש המון תקלות ולא כדאי להתקרב.

* לגאלקסי יש ביטוח לעומת האייפון.. די קריטי, לא?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

בבקשה שנה את הכותרת למשהו אינפורמטיבי שמכיל את תמצית הדברים.

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה שלך באומרך, "באייפון 4s יש מלא בעיות".

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש מלא בעיות... שהסוללה לא משהו. שאיך שהוא יצא גילו מלא באגים. אני לא יודע, זה השמועות.. :-X

פורסם

שנה את כותרת הדיון לכותרת עניינית [לדוג'- בחירת טאבלט עד 1000 ש"ח ופלאפון- אייפון/גלקסי] או שהדיון ינעל.

כדי לשנות את הכותרת לחץ על כפתור העריכה ושם שנה את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

שיניתי

פורסם

כן, סליחה, לא שמתי לב.

טאבלט:

* אחריות על מוצרים כאלו היא בדרך כלל בינ"ל (לשנה) וכביכול אתה יכול לתקן בכל מקום בו החברה נמצאת. בפועל אתה צריך לשלוח חזרה למקום ממנו קנית (לחנות ממנה קנית) והם ישלחו לחברה. כן הרבה פעמים משלמים מכס על המכשיר כמה פעמים, זה לא מעניין את המוכסים האם המכשיר חדש או חוזר מתיקון. קצת סיפור לסדר את זה איתם.

פלאפון:

* ההבדל העיקרי בין אייפון (שלא מלא בתקלות- לכל מכשיר יש כמה בעיות, אבל בתמונה הכוללת הוא בסדר) לבין הגלקסי הוא במערכת ההפעלה. תחפש מידע על שתי המערכות (iOS & Android) ותחליט מה מתאים לך יותר. כמובן שיש גם שוני במחירים של המכשירים. בגדול, iOS פשוטה יותר, סגורה (אתה לא יכול לעשות מה שבא לך) לעומת אנדרואיד שנחשבת למסובכת יותר ופחות אינטואטיבית. באנדרואיד אתה יכול לעשות כרצונך במכשיר, כל מה שעולה על דעתך. לשנות הכל.

חפש סרטונים/סקירות/מכשירים המריצים את שתי המערכות ותראה למה את מתתחבר יותר.

* אין ביטוח לאייפון? נשמע לא הגיוני.

* אתה בטוח שכדאי לעשות ביטוח? זה מאוד יקר ולרוב לא משתלם.

* מאיפה אתה מתכנן לקנות, מחנות פרטית (בארץ ובחו"ל) או מהמפעילה הסלולרית?

* על חוק ניתוק זיקה שמעת? הוא מאפשר לך לקנות בחנות פרטית, בה המחירים זולים בהרבה, ולקבל החזרים על המכשיר כאילו קנית אותו אצל המפעילה הסלולרית. קנייה מחנות פרטית תצא לך יותר זולה ומשתלמת.

פורסם

elielbob,

כותרת של "עזרה לגבי פלאפון וטאבלט" לא עוזרת לנו במאום. המטרה של הכותרות היא להקל על משתמשים כמוך כשהם באים לחפש תשובה לשאלתם - הם רואים כותרת הגיונית שמדברת על אותו נושא בעיתי, נכנסים ומקבלים תשובה ברוב המקרים. זה מונע פתיחת מליון דיונים זהים בפורומים כי אף אחד לא יכול לעשות חיפוש ולמצוא תשובה וזה גם יותר מסודר ונעים לעיין מאשר :"כנס כפרה כנס". מאחר וכנראה לא הבנת שזו המטרה - אני משנה לך את הכותרת בעצמי למשהו ענייני ונכון. רק אבקש כי בפעם הבאה תעשה לבד את הדברים הללו כי אין זה מתפקידי לשנות לכל אחד ואחד את הכותרת (לאחר שהעירו והאירו לו פעמיים).

פורסם

כן, סליחה, לא שמתי לב.

טאבלט:

* אחריות על מוצרים כאלו היא בדרך כלל בינ"ל (לשנה) וכביכול אתה יכול לתקן בכל מקום בו החברה נמצאת. בפועל אתה צריך לשלוח חזרה למקום ממנו קנית (לחנות ממנה קנית) והם ישלחו לחברה. כן הרבה פעמים משלמים מכס על המכשיר כמה פעמים, זה לא מעניין את המוכסים האם המכשיר חדש או חוזר מתיקון. קצת סיפור לסדר את זה איתם.

כעיקרון לא משלמים מכס\מע"מ וכו' פעמיים. הבעיה היא שצריך לריב על זה עם המכס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מה כדאי לי?

לחכות לאייפון 5 או ללכת על אייפון 4S?

דבר נוסף. לא המצלתם לי על טאבלט :/

פורסם

טאבלט:

ב1000 ש"ח בארץ אין לך הרבה מה לעשות, רק זבל סיני שקיבל ממשק ישראלי, אבל יש לו אחריות בארץ

יש גם את הArchos 70 אבל אני לא ממליץ עליו במיוחד

מחול לעומת זאת ב1000 ש"ח העולם גדול... רוב הטאבלטים של ה7 אינץ יכנסו לך לתקציב הזה

אני הבאתי עכשיו את הNOOK COLOR לעצמי, אבל אתה יכול לקנות בכיף את הKINDLE FIRE, או כל טאבלט אחר... NOVO7 הסיני עלה לכותרות עם הICS שלו במחיר נמוך (זה לא 100$ אנשים... זה130$~140$)

פורסם

זה 120$

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על

KINDLE FIRE,?

מאיפה משיגים אותו?

וכמה עולה nook color ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בבקשה משהו?

מאיפה משיגים והאם כדאי לקנות אותו?

פורסם

את הNOOK COLOR או NOOK TABLET או הKINDLE FIRE מזמינים מארהב, חיפוש מהיר בגוגל יתן לך מחירים

בגלל שלא שולחים אותם ישירות לארץ תצטרך להשתמש בשרות משלוחים כמו USHOPS או MUSTOP

טאבלטים אחרים כמו NOVO7 או כל טאבלט סיני אחר בערך תוכל להזמין מאיביי ישירות או דרך חנויות שמוכרות אותן באינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים