עבור לתוכן

נשרף\התפוצץ לי מטען USB

Featured Replies

פורסם

רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים.

אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר.

עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק??

יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ?

איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה?

אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.

פורסם

1. לקנות מוצרים "איכותיים"

2. בפועל אי אפשר... תמיד מוצר יכול להתקלקל

פורסם
  • מחבר

1. לקנות מוצרים "איכותיים"

2. בפועל אי אפשר... תמיד מוצר יכול להתקלקל

מה זה מוצר איכותי?

אותו מוצר בארץ מקבל תדמית איכותית עם שם מפצית ועולה במקום 3 דולר 100 שקל.

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ זה חשוב כי יכול להישרף ככה הבית |:

פורסם

קרה לי אותו דבר עם מטען מדיל אקסטרים, רק שלמזלי הפיוז קפץ ולא נתן לזה להתלקח, אבל זה חיסל לי כבל USB, בנוסף למטען המפויח..

כל זה קרה אחרי שכבר דיברתי עם כמה אנשים שהזהירו אותי מהנושא והתעלמתי, אחרי שזה קרה שלחתי מייל לסאני (יש לי נקסוס S) ושאלתי כמה עולה לרכוש מטען בשבילו (או בשביל הגלקסי S, או בשביל כל טלפון אנדרואיד בתכלס, כי חריגים הטלפונים שמגיעים עם יציאה שונה ממיקרו USB), אחרי יומיים חזרו אלי ותוך שבוע היה לי בבית מטען חדש ומקורי של סמסונג, בעלות של 50 שקל (משלוח על חשבונם, יש להם חנות בפתח תקווה אאל"ט). היה שירות מאוד אדיב, ממליץ לך לנסות - בכל החנויות הקניון, כולל דוכנים של חברות הסלולר, רצו יותר כסף על מטענים חליפיים!

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המטען אחר כך ולא ראיתי שם פיוז בכלל \:

אני חושב עכשיו גם לרכוש מטען של טלפון.הקטע שיש MINI USB וMICRO USB.אני לא בטוח מה זה מה, מה מתאים לנגן MP3?

אשמח להמלצה על מטען MINI USB...

פורסם

לא יודע לגבי מטען (MINI USB זה באמת ישן), אולי חפש של מוטורולות ישנות - היה להם גם מטען כזה, או לחילופין כבל כזה למחשב, אולי ניתן לטעון אותו דרך המחשב.

לגבי הפיוז - כמובן שדיברתי על הפיוז של הבית (חדר במקרה הזה) ולא משהו בתוך המטען, למה שמישהו ישים פיוז במטען שכולל המשלוח עולה דולר וחצי?

פורסם

אנשים קונים גאדג'טים באלפי שקלים ואז מזמינים מטען בדולר מדיל אקסטרים... לא שווה להתעסק עם הזבל הסיני של הדולר וחצי קנה מטען מקורי אמנם יקר יותר אבל זה עדיף מאשר לשרוף את הבית לא?

פורסם

יש דברים שמזמינים מ-DX ויש דברים שלא מזמינים מ-DX...

מה זה מוצר איכותי?

אותו מוצר בארץ מקבל תדמית איכותית עם שם מפצית ועולה במקום 3 דולר 100 שקל.

זה לא אותו מוצר למרות שהוא יכול להיות מיוצר באותה מדינה או באותו מפעל.

דבר ראשון איכות מוצרים סיניים שמיועדים ליצוא לעיתים שונה מזו של מוצרים שמשווקים בסין ושאתה קונה דרך DX.

ושנית, ההבדל במקרה זה הוא שכשאתה קונה מטען בארץ אז לפחות אתה יודע שהוא אמור לעמוד בתקנים (אירופאים\ישראלים) כלשהם ושהוא עבר איזושהי בדיקת איכות מינימלית.

רק לפני שבועיים עמדתי באותה דילמה אם לקנות מטען USB מ-DX אבל אחרי שראיתי את כל הביקורות שם על מטענים ש: מתקלקלים ו\או מתלקחים ו\או מתפוצצים ו\או לא עומדים בטווח הזרם\מתח המוצהר העדפתי לקנות בארץ.

יש לך מטענים גנריים בכל מיני רשתות כמו אופיס דיפו ב 30-40-50 ש"ח. שווה ולו בשביל השקט הנפשי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים